A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Στο Υπουργείο Ανάπτυξης ο Σκρέκας

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas1

Μίνι ανασχηματισμός προέκυψε στην κυβέρνηση, με αφορμή την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης στην Κομισιόν.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τον Κώστα Σκρέκα σε Υπουργικό κατώφλι, καθώς ο Τρικαλινός βουλευτής γίνεται Υπουργός Ανάπτυξης!

ΕΝΦΙΑ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 600.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΦΟΡΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

enfia

Τα λάθη στη συμπλήρωση του Ε9 ή του εντύπου Ε2 για τα μισθωμένα ακίνητα φαίνεται να είναι η βασική αιτία για την απώλεια - τουλάχιστον προσωρινά- της έκπτωσης 20% στον ΕΝΦΙΑ για εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων με κενά μη ηλεκτροδοτούμενα σπίτια, γραφεία ή καταστήματα, το 2013.

 

Σπάνε τα κοντέρ οι αιτήσεις για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

E-mail Εκτύπωση PDF

oil

Τρέχουν να προλάβουν τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης όσοι δικαιούνται επίδομα, με αποτέλεσμα να έχει πάρει «φωτιά» η ηλεκτρονική εφαρμογή του TAXIS. Είναι χαρακτηριστικό ότι έως το απόγευμα της Πέμπτης είχαν επισκεφτεί την ειδική σελίδα περίπου 375.000 φορολογούμενοι, προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της αίτησης, εκ των οποίων οι 306.089 έκαναν αίτηση ζητώντας και την προκαταβολή του 25%.

Πότε έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας;

E-mail Εκτύπωση PDF

telh

Στο Taxis αναμένεται να αναρτηθούν το προσεχές Σάββατο 1η Νοεμβρίου τα τέλη κυκλοφορίας του 2015 από τα οποία η κυβέρνηση προσδοκά έσοδα ύψους 1 δισ. ευρώ περίπου.

Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό οικονομικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deh

Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ τίθεται σε εφαρμογή από το ερχόμενο Σάββατο, 1η Νοεμβρίου. Έτσι οι πελάτες που κάνουν χρήση του νυχτερινού τιμολογίου θα έχουν μειωμένη χρέωση και για ένα δίωρο το μεσημέρι.

Έρχεται η προκήρυξη για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία προκήρυξης των 50.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ , που θα καλυφθούν από ανέργους, και οι οποίες θα προκύψουν σε φορείς του Δημόσιου Τομέα.

Οι περισσότερες από αυτές, περίπου 35.000 θέσεις εργασίας, θα καλυφθούν σε κενά που υπάρχουν σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Την 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ekptoseis-2

Ξεκινούν το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 και λήγουν τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις βάσει του άρθρου 15 παρ. 1 του Ν.4177/2013.

Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του νόμου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 με προτεινόμενο ωράριο 11:00- 18:00.

28η Οκτωβρίου: Η Τιτανομαχία του Υψώματος 731

E-mail Εκτύπωση PDF

731

Συμπληρώνονται 74 χρόνια από το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 1940, όταν ήχησαν οι σειρήνες και οι καμπάνες του πολέμου. Όλοι οι Έλληνες, χωρίς καμιά άλλη σκέψη, υπάκουσαν στο εθνικό προσκλητήριο, πήραν το όπλο και έτρεξαν στις χιονισμένες κορφές της Πίνδου για να υπερασπιστούν την Πατρίδα και να πεθάνουν με τιμή. 

Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

ofeiles

Όλοι οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν σχεδιάζεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση, θα μπορούν με απλές διαδικασίες να βάλουν τις οφειλές τους σε πολλές δόσεις. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των δόσεων, καθώς αυτές δεν θα είναι άτοκες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ της ΝΑΣΑ : Η γη θα είναι 6 μέρες στο σκοτάδι τον Δεκέμβριο!

E-mail Εκτύπωση PDF

nasa2

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη... 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Σελίδα 420 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com