A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Αγωνία τέλος: Ανακοινώνεται σήμερα Τρίτη 1-7 η βαθμολογία των πανελληνίων

E-mail Εκτύπωση PDF

vathmoi

Αναρτώνται σήμερα Τρίτη το μεσημέρι στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων.

Τέλος θα λάβει σήμερα Τρίτη (01/07) η αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων, καθώς πρόκειται να γνωστοποιηθεί η βαθμολόγηση των γραπτών τους. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων: Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη περί τις 13:00 σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Τετάρτη (02/07) περί τις 13:00 σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Μέσα Ιουλίου η ανακοίνωση των μεταθέσεων των Εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

ekpaideysi

Στις 10 ή στις 11 Ιουλίου αναμένεται η ανακοίνωση των μεταθέσεων για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σύμφωνα με τον αιρετό κ. Παληγιάννη.

Λίγο πιο αργά αναμένεται η ανακοίνωση των μεταθέσεων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς ο αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο εκτιμά ότι με τα σημερινά δεδομένα οι μεταθέσεις αναμένεται να ανακοινωθούν 18 ή 21 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουλίου θα πρέπει να καταθέσουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές τις προτάσεις τους επί των μεταθέσεων.

Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν το e-banking

E-mail Εκτύπωση PDF

ebanking

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική τραπεζική (e-banking) για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που στοχεύει στην παράνομη πρόσβαση στον τραπεζικό τους λογαριασμό (Banking Malware).

Ειδικότερα, το νέο κακόβουλο λογισμικό έχει τη δυνατότητα να υποκλέπτει τα ηλεκτρονικά στοιχεία πρόσβασης του e-banking (username, password κτλ.) αλλά και να συλλέγει τα δεδομένα της κίνησης του δικτύου του χρήστη (sniff network traffic), υποκλέπτοντας ευαίσθητα δεδομένα και των υπολοίπων χρηστών που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό.

Παράταση έως τις 14 Ιουλίου για τις δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosi

Μέχρι την Δευτέρα 14 Ιουλίου παρατείνει την διορία υποβολής των δηλώσεων Ε1 το υπουργείο Οικονομικών, ανεξαρτήτως ΑΦΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν η λύση στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κύριος Γιώργος Μαυραγάνης, μετά και από έντονα «παζάρια» με την Τρόικα που ήταν αντίθετη να δοθεί καν παράταση στην υποβολή των δηλώσεων.

Παρατείνεται μέχρι τις 4 Ιουλίου το διδακτικό έτος

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoleio

Απόφαση για την παράταση του διδακτικού έτους μέχρι τις 4 Ιουλίου 2014 υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, αρμόδιος για θέματα Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης.

Παραγωγή Μανιταριών στο κτήμα σας

E-mail Εκτύπωση PDF

mpimpas

Υπερπροσφορά για λίγες ημέρες ακόμη του Ομίλου Mpimpas Group Investing. Κατασκευάζουμε Θερμοκηπιακούς Θαλάμους παραγωγής Βιολογικών Μανιταριών με το κλειδί στο χέρι, μόνο με 30.000€!!!

Προκαταβολή 2.000€ και το υπόλοιπο σε 20 μηνιαίες δόσεις.

ΔΕΗ: Από τέλος Ιουλίου οι οφειλές για το χαράτσι στο υπουργείο Οικονομικών

E-mail Εκτύπωση PDF

xaratsi

Πώς θα γίνει η εκκαθάριση ανεξόφλητων ποσών του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων για το 2013

Την προσοχή των καταναλωτών που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι του 2013 εφιστά με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ. Όπως αναφέρεται, όλα τα ανεξόφλητα ποσά του ΕΕΤΑ (ενιαίο τέλος ακινήτων) του 2013 επιστρέφονται από τέλος Ιουλίου στο υπουργείο Οικονομικών. Δηλαδή εάν κάποιος πελάτης πληρώσει το λογαριασμό ληξιπρόθεσμα μετά τις 25 Ιουλίου τα χρήματα δε θα πάνε στο τέλος ακινήτων αλλά θα πιστωθούν για τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Μηχανογραφικό: Ξεκινά σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή

E-mail Εκτύπωση PDF

mixanografika

Ανοίγει σήμερα η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου

Οι υποψήφιοι έχουν ήδη κληθεί να προσέλθουν στο λύκειό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), τον οποίον θα χρησιμοποιήσουν για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους.

Πως θα σώσετε τις καταθέσεις σας από κατάσχεση

E-mail Εκτύπωση PDF

katatheseis

Το υπουργείο Οικονομικών  εντός των επόμενων ημερών θα θέσει  σε εφαρμογή μία νέα ηλεκτρονική εφαρμογή στο TAXISnet. Μέσω της εφαρμογής αυτής, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δηλώνουν το μοναδικό λογαριασμό τους για τον οποίο ισχύει το ακατάσχετο (1500 ευρώ) και έτσι θα τίθεται αυτόματο “στοπ” στις κατασχέσεις.

«Μίνι-καύσωνας» στα μέσα της εβδομάδας

E-mail Εκτύπωση PDF

kausonas

«Μίνι-καύσωνας» με την θερμοκρασία να φθάνει έως και τους 38 βαθμούς θα επικρατήσει στα μέσα της εβδομάδας, εξαιτίας θερμών αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής που θα φθάσουν τη χώρα μας.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει από την Τετάρτη και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 35 έως 36 βαθμούς, ενώ στην κεντρική χώρα το θερμόμετρο θα δείξει έως και 37 βαθμούς.

Σελίδα 432 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com