A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Τι αλλάζει στους μισθούς από την 1η Ιουλίου

E-mail Εκτύπωση PDF

misthoi

H προγραμματισμένη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιουλίου 2014 φέρνει μικρές αυξήσεις στις αποδοχές των εργαζομένων, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχών περικοπών.

Συγκεκριμένα, ο καθαρός μισθός θα ανέβει οριακά, ενώ το όφελος για τους εργοδότες θα είναι μεγαλύτερο αφού οι εργοδοτικές εισφορές μειώνονται σημαντικά. Επίσης, καταργούνται ορισμένα επιδόματα που χρηματοδοτούνταν με τις εισφορές των εργαζομένων.

Από τον Ιούλιο όλοι οι μισθωτοί θα πρέπει να δουν μείωση κρατήσεων στις αποδοχές τους κατά 1%, που μεταφράζεται σε μια έμμεση αύξηση μισθού, εκτός αν κάποιοι εργοδότες να την απορροφήσουν συνεχίζοντας να πληρώνουν τους ίδιους μισθούς παρότι οι κρατήσεις θα έχουν μειωθεί για τους εργαζόμενους.

Δυνατό «χαρτί» για την ελληνική κτηνοτροφία το γάλα γαϊδούρας

E-mail Εκτύπωση PDF

gaidoura

Σ’ ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και δη της κτηνοτροφίας εξελίσσεται η παραγωγή και διάθεση στην αγορά του γάλακτος γαϊδούρας.

Έπειτα από παλινωδίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις ετών, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δημοσίευσε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την απόφαση σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους για την παραγωγή, την επεξεργασία και τη διάθεση γάλακτος ιπποειδών.

Έρχεται το δωρεάν Wi-Fi σε 4.000 σημεία- Ποιοι δήμοι συμμετέχουν

E-mail Εκτύπωση PDF

wifi

Συμμετέχει και ο Δήμος Καλαμπάκας.

Από τον ερχόμενο Νοέμβριο θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ (Wi- Fi) οι πολίτες σε 302 δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η πρόσκληση για το «Εθνικό Δίκτυο Σημείων Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο WiFi Hotspots». Οι υποψήφιοι φορείς του έργου καλούνται να υποβάλλουν τις σχετικές πράξεις για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Επισημαίνουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αντί των 15 εκατομμυρίων που είχε παρουσιαστεί αρχικά.

Τι αλλάζει για τα ανασφάλιστα Ι.Χ.

E-mail Εκτύπωση PDF

anasfalista

Τον άμεσο εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων προβλέπει ο νέος νόμος που ξεκινά να εφαρμόζεται από την 1η Ιουλίου, καθώς τίθεται σε εφαρμογή από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες ο Ν. 4261/14, που προβλέπει ότι ο ασφαλισμένος θα πρέπει να καταβάλει το κόστος του ασφαλίστρου μέχρι την λήξη του, χωρίς πλέον να έχει την δυνατότητα αποπληρωμής του έως και 30 ημερών μετά.

Μέτρα προστασίας των πολιτών σε ενδεχόμενο καύσωνα

E-mail Εκτύπωση PDF

kausonas2

Για τα μέτρα προστασίας των πολιτών και ιδιαίτερα των ομάδων υψηλού κινδύνου ενημερώνει η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Τρικάλων λόγω της θερινής περιόδου και του ενδεχόμενου καύσωνα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Στην εφορία η λίστα για το χαράτσι της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Το... δρόμο της εφορίας θα ακολουθήσει η «μαύρη» λίστα που περιλαμβάνει όσους δεν πλήρωσαν το γνωστό χαράτσι της ΔΕΗ.

Υπολογίζεται πως οι οφειλέτες για το χαράτσι του 2013 αγγίζουν το ένα εκατομμύριο, ενώ το ληξιπρόθεσμο ποσό υπολογίζεται περίπου στο μισό δισ. ευρώ. Σε αυτή την κίνηση προχώρησε η ΔΕΗ, έτσι ώστε να αναλάβει... δράση πλέον η εφορία για την είσπραξη του συγκεκριμένου ποσού.

Προσλήψεις 122 πτυχιούχων στην Εθνική Τράπεζα

E-mail Εκτύπωση PDF

ethniki

–Σε ποια μαθήματα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι

 

Στο ΑΣΕΠ απευθύνθηκε η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να διεξαχθεί το φθινόπωρο γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη 122 πτυχιούχων.

Οι πτυχιούχοι που θα επιτύχουν στον διαγωνισμό θα καλύψουν οργανικά κενά σε καίριες θέσεις των υποκαταστημάτων της τράπεζας ανά την επικράτεια.

Χιλιάδες ανασφάλιστα IX στους δρόμους

E-mail Εκτύπωση PDF

oximata2

Από τον Ιανουάριο ως και τον Απρίλιο βεβαιώθηκαν, μόνο από τις υπηρεσίες που ασκούν καθήκοντα τροχαίας, 10.925 παραβάσεις της νομοθεσίας περί τεχνικού ελέγχου οχημάτων (ΚΤΕΟ) και 18.501 της νομοθεσίας που είναι σχετική με την υποχρεωτική ασφαλιστική κάλυψη.

Πως θα ρυθμιστούν τα “κόκκινα δάνεια” - 22 τρόποι για να κάνετε ρύθμιση

E-mail Εκτύπωση PDF

daneia

- Περίοδος χάριτος αλλά και περικοπές σε επιτόκια και δόσεις 
- Ο ιδιοκτήτης μπορεί να πουλήσει ή να νοικιάσει το ακίνητο για να ξεπληρώσει
- Ένας επιχειρηματίας μπορεί ακόμη και να παραχωρήσει το management 
- Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Τράπεζας της Ελλάδος για τα δάνεια

Σελίδα 433 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com