A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

psomiadis

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 

«Είμαι βέβαιος, πως ιδιαίτερα τώρα, ενόψει εκλογών, η απόφαση του Εισαγγελέα να τεθεί στο αρχείο η έρευνα για τα κονδύλια συντήρησης και αναστήλωσης του αντιπροσωπείου της Ι.Μ. Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος στεναχώρησε πολλούς.

Έρχονται 1.500 προσλήψεις στην πυροσβεστική το 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

pyrosvestiki

Στον προγραμματισμό των προσλήψεων για το 2014 του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εντάσσονται οι 500 αδιόριστοι της προκήρυξης της Πυροσβεστικής, για 725 προσλήψεις δόκιμων πυροσβεστών που η πρόσληψη τους είχε ''κολλήσει'' από το 2011 ενώ οι επιτυχόντες είχαν ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους.

Υπενθυμίσεις για τις φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φορολογούμενους να σπεύσουν να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με στόχο την αποφυγή μαζικής εισόδου στο σύστημα τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, οπότε και λήγει η προθεσμία.

Δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

kteo

Περικοπές σε ό,τι έχει να κάνει με τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους κάνουν χιλιάδες ιδιοκτήτες. Δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, ενώ χιλιάδες είναι ανασφάλιστα και δεν διαθέτουν σήμα τελών κυκλοφορίας. 

Ο αριθμός των οχημάτων που δεν έχει ελεγχθεί από ΚΤΕΟ παραμένει σταθερός, στα 2 εκατομμύρια περίπου, κάτι που ισοδυναμεί με απώλεια 400 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο, όπως αναφέρει η «Καθημερινή». 

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ekptoseis2

Στο πλαίσιο της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου που αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 10 του μήνα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 4 Μαΐου, οπότε και προβλέπεται η προαιρετική λειτουργία τους από τις 11.00 πμ

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

E-mail Εκτύπωση PDF

psom1

Τη Λαμία και τη Χαλκίδα επισκέφθηκε την Τετάρτη 30/04/2014) ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της “Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Εγκρίθηκαν 6.462 προσλήψεις σε δήμους

E-mail Εκτύπωση PDF

proslipseis

Εγκρίθηκαν, μετά την έκδοση σχετικών υπουργικών αποφάσεων, οι προκηρύξεις για 6.462 νέες προσλήψεις σε δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα για το 2014.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», από το σύνολο των θέσεων που εγκρίθηκαν, οι 6.011 αφορούν σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των δήμων της χώρας. Ειδικότερα, οι προσλήψεις θα γίνουν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών σε τομείς όπως καθαριότητας, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού κ.λπ..

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: “ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ….”

E-mail Εκτύπωση PDF

psomiadis1

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ»

Με επίσκεψη στα Χανιά ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης  Ψωμιάδης την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη. Σήμερα, αφού επισκέφτηκε το Σύλλογο Πολυτέκνων του Νομού Χανίων και έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου έγινε δεκτός από τους Χανιώτες με κρητικές μαντινάδες, έδωσε συνέντευξη Τύπου σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των Χανίων. Ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι η Ν.Δ. είναι πλέον «μικρό κόμμα», σημείωσε: «Εγώ τα έλεγα αυτά εδώ και μήνες. Χτύπησα το καμπανάκι αλλά κανείς δεν με άκουγε. Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα. Αυτή ήταν η επιλογή της ηγεσίας της σημερινής Ν.Δ.».

Εκλογές 2014: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges1

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις διπλές εκλογές του Μαΐου. Εκλογές στην αυτοδιοίκηση αλλά και στην Ευρωβουλή. Κι αν σκέφτεστε να απέχετε... Ένα σας λέμε: Πως είναι υποχρεωτική η ψήφος, εκτός ορισμένων περιπτώσεων.

Αν δεν θέλετε να μπείτε καν στο κόπο να χαλάσετε την καθημερινότητά σας, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Ο λόγος; Η αποχή από τις κάλπες έχει πρόστιμο. 

Η προκήρυξη για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές

E-mail Εκτύπωση PDF

stratos

Δημοσιοποιήθηκε από το ΓΕΕΘΑ η προκήρυξη για τους υποψηφίους που θέλουν να εισαχθούν στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών.

Τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων;

Σελίδα 437 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com