A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Άστατος καιρός μέχρι και το Σαββατοκύριακο...

E-mail Εκτύπωση PDF

kairos

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη με βροχές, τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και πτώση της θερμοκρασίας κατά 4-5 βαθμούς. 

Ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δε θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ. 

Δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσουν οι εκλογές του Μαΐου

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges

Με τη σήμανση του «κατεπείγοντος εκλογικού» εκδόθηκαν οι αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για τις δαπάνες της προμήθειας των φακέλων και των ψηφοδελτίων των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναφορικά με τους εκλογικούς φακέλους, το υπουργείο Εσωτερικών θα προμηθευτεί 20.000.000 τεμάχια για τις δημοτικές εκλογές και αλλά 20.000.000 τεμάχια για τις περιφερειακές. Έχοντας εγκρίνει την προσφορά που απαιτεί την καταβολή 12,20 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά χιλιάδα φακέλων δημοτικών εκλογών και την καταβολή 11,90 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά χιλιάδα των φθηνότερων, καθώς φαίνεται, φακέλων περιφερειακών εκλογών, το υπουργείο θα δαπανήσει συνολικά (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) 592.600 ευρώ.

Πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται ανά εκλογική περιφέρεια -Η απόφαση

E-mail Εκτύπωση PDF

symvouloi

Το αριθμό των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται ανά εκλογική περιφέρεια, βάση του πληθυσμού αυτών, ορίζει απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.

Καταργούνται οι βεβαιώσεις αποδοχών για όλους τους συνταξιούχους

E-mail Εκτύπωση PDF

syntaksi

Τελειώνουν για πάντα ουρές, γραφειοκρατία και ταλαιπωρία για 2,8 εκατομμύρια συμπολιτών μας

Στην κατάρ­γηση της αποστολής βεβαιώσεων συντάξιμων αποδοχών προχώρησε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο της οργανωτικής αναβάθμισης του ασφαλιστικού και συνταξιο­δοτικού συστήματος της χώρας, μέσω της ανάπτυξης εξελιγμένων πληρο­φοριακών υποδομών, νέων απλοποιημένων διαδικασιών και της πλήρους χαρτογράφησής του.

Ήδη η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης» (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.), παρέδωσε στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) το αρχείο των συντάξιμων αποδοχών του έτους 2013 για 2,8 εκατ. συνταξιούχους από το Δημόσιο και 69 άλλους φορείς και το­μείς κοινωνικής ασφάλισης συνολικού ύψους 28,2 δις ευρώ.

ΟΑΕΔ: Πρόσληψη 12.000 ανέργων 25- 66 ετών σε επιχειρήσεις για ένα χρόνο

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

Νέο πρόγραμμα επιδότησης της απασχόλησης για ανέργους ηλικίας 25 έως 66 ετών ετοιμάζει ο ΟΑΕΔ. Το αντίστοιχο πρόγραμμα για 10.000 άνεργους που προκηρύχτηκε τον προηγούμενο μήνα είχε σημαντικά μεγάλη ανταπόκριση από τους εργοδότες και καλύφθηκε μέσα σε μερικές μόνο μέρες. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Οργανισμού εισηγήθηκε στο υπουργείο Εργασίας να επαναπροκηρυχτεί ένα αντίστοιχο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα, θα είναι αυτό με το οποίο θα ξεκινήσει η εφαρμογή της διάταξης που ορίζει ότι για τους μακροχρόνια άνεργους η προσαύξηση λόγω προϋπηρεσίας θα είναι μισή, δηλαδή 5% αντί 10% για κάθε τρία χρόνια προϋπηρεσίας.

Αλλάζει ο τρόπος καταβολής των συντάξεων από τον Μάιο

E-mail Εκτύπωση PDF

syntakseis

Αλλάζει και μάλιστα άμεσα, με την καταβολή των συντάξεων του μηνός Μαΐου που θα γίνει μετά τον Πάσχα, ο τρόπος καταβολής των συντάξεων.

Με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, καθορίζεται ότι όλες οι συντάξεις, θα «περνούν» πλέον μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, όπου και θα γίνονται οι σχετικές κρατήσεις έτσι ώστε στη συνέχεια τα ποσά να κατατίθενται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 11/04/2014:

  • καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα 2014 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας
  • θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που θα καταβάλλονταν κανονικά από 11/04/2014 μέχρι και 27/04/2014.

Πότε θα καταβληθεί το δώρο του Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

dwro

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, πρέπει να έχει καταβληθεί στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα το δώρο Πάσχα. Την ίδια μέρα, θα λάβουν το επίδομα και οι άνεργοι που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ.

Επίδομα για το Πάσχα, ίσο με το μισό μηνιαίο μισθό (ολόκληρο το δώρο), δικαιούνται οι εργαζόμενοι που απασχολήθηκαν στην ίδια επιχείρηση, από την 1η Ιανουαρίου έως τις 30 Απριλίου κάθε έτους.

Ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας το Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia

Ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας, θα ληφθούν, κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, εντατικοποιούνται οι αστυνομικοί έλεγχοι για την παράνομη κατασκευή, διακίνηση, εμπορία και χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, κλπ, που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμούς και απώλεια ανθρώπινης ζωής. Στόχος των μέτρων είναι η προληπτική και αποτρεπτική παρουσία και δράση της αστυνομίας, καθώς και η αποτελεσματική παρέμβασή της, όπου απαιτείται ή κρίνεται αναγκαίο.

1η & 2η Διεθνής Πολυκλαδική Έκθεση

E-mail Εκτύπωση PDF

mpimpas1

150 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ στην 1η Έκθεση: Προσφορά γνωριμίας με τον όμιλο Μπίμπας σε εταιρίες, οργανισμούς , συνεταιρισμούς, τράπεζες και minimum οικονομική συμμετοχή 525€ αμέσως μετά στη 2η Πολυκλαδική 12-15 Ιουνίου.

Σελίδα 438 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com