A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Εγκύκλιος για την επιστροφή κατασχεθέντων

E-mail Εκτύπωση PDF

egkyklios

Το δρόμο για την επιστροφή κατασχεθέντων ποσών σε οικονομικά αδύνατους ανοίγει εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.

Σύμφωνα με αυτή, οφειλέτες του δημοσίου με πραγματική οικονομική αδυναμία ή που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορούν να ζητήσουν να τους επιστραφούν κατασχεθέντα ποσά εις χείρας τρίτων από την εφορία με αίτησή τους προς την αρμόδια ΔΟΥ.

Χωρίς ενημέρωση την Τρίτη 8 Απριλίου 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosiografoi

Η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά Mέσα της χώρας την Τρίτη 8-4-2014.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

 ygeia

Αφιερωμένη στα λοιμώδη νοσήματα που μεταδίδονται από έντομα και άλλους… φτερωτούς διαβιβαστές στους ανθρώπους είναι η εφετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας την Δευτέρα 7 Απριλίου όπως την έχει ορίσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας...
Πρόκειται για μια συγκυρία ιδιαίτερη για την Ελλάδα καθώς ο εορτασμός βρίσκει τον ιό του Δυτικού Νείλου και τη λοίμωξη που αυτός προκαλεί μέσω των κουνουπιών εγκατεστημένο και σε πλήρη κυκλοφορία στη χώρα μας.

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoleia

Αλλάζουν πολλά απ' όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τη σχολική χρονιά. Και θα αλλάξουν από τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται.

Φέτος, το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει μια εβδομάδα πιο νωρίς, στις 5 Σεπτεμβρίου και όχι στις 11 ή στις 12 του μήνα όπως όλα αυτά τα χρόνια. Όπως γράφει Το Βήμα, η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς έχει ήδη αποφασιστεί και άμεσα θα ανακοινωθεί.

Έρχονται αλλαγές σε τεκμήρια και τέλη

E-mail Εκτύπωση PDF

telh

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των τεκμηρίων των αυτοκινήτων αλλά και στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία της αγοράς αλλά και τα έσοδα που χάνει το κράτος από την μαζική κατάθεση πινακίδων στο τέλος κάθε έτους και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ετοιμάζει σχέδιο βελτίωσης της φορολογίας των οχημάτων όπου θα περιληφθεί το επόμενο διάστημα σε νομοσχέδιο.

Ξεκινάει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

aksiologisi

Από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, ξεκαθάρισε ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι σχετικές διαδικασίες. Τόνισε ότι μετά από 32 χρόνια που δεν έχει αξιολογηθεί κανένας είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις.

Τέλος τα επικυρωμένα αντίγραφα στις συναλλαγές με το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

fototypia

Μια φωτοτυπία θα είναι αρκετή στις συναλλαγές με το Δημόσιο, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης η οποία καταργεί την υποβολή πρωτότυπων ή επικυρωμένων αντιγράφων εγγράφων.

Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο που πέρασε πριν λίγες ημέρες από τη Βουλή και περιλαμβάνει διατάξεις για την απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών, καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση. Το Δημόσιο, πλέον, υποχρεούται να αποδέχεται τα απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των εγγράφων αυτών.

Ο νέο αριθμός για το κοινωνικό τιμολόγιο

E-mail Εκτύπωση PDF

deh

Νέος τηλεφωνικός αριθμός για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο θα ισχύει από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Απριλίου, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Οι νέες επιβαρύνσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deh

Δημοσιεύτηκε ήδη στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και ισχύει αναδρομικά από την 1η Απριλίου 2014, η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, η οποία καθορίζει το νέο ύψος του ΕΤΜΕΑΡ (Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων) στα 19,73 ευρώ ανά MWh.

Από σήμερα μπλόκα στους δρόμους για τα ανασφάλιστα οχήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

mploka

Στο δόκανο της Αστυνομίας κινδυνεύουν να βρεθούν από σήμερα όσοι οδηγοί κυκλοφορούν ανασφάλιστα τα οχήματά τους, καθώς ξεκίνησαν ήδη να στήνονται τα μπλόκα στους δρόμους προκειμένου να εντοπιστούν και να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, το οποίο αγγίζει τα 500 ευρώ.

Να αναφερθεί ότι από σήμερα θα ξεκινήσουν να στέλνονται τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μετά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη. Βάσει των διασταυρώσεων που έχουν γίνει, στους ελληνικούς δρόμους υπολογίζεται ότι κυκλοφορούν 730.000 ανασφάλιστα οχήματα.

Σελίδα 439 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com