A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για 200.000 πολίτες

E-mail Εκτύπωση PDF

toyrismos

Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις

Περίπου 200.000 άτομα θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας για το 2014 το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δωρεάν διανομή βιβλίων και εισιτηρίων θεάτρων και διακοπές έξι ημερών.

Προσλήψεις στις φυλακές μέσα στο καλοκαίρι

E-mail Εκτύπωση PDF

fylakes

Μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να εκδοθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης η μεγάλη προκήρυξη πρόσληψης 692 Σωφρονιστικών Υπαλλήλων και Εξωτερικών Φρουρών στα 33 καταστήματα κράτησης όλης της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία κατανομής των θέσεων, στις φυλακές Βόλου  προβλέπεται η πρόσληψη οκτώ σωφρονιστικών υπαλλήλων και εννέα στις φυλακές Κασσαβέτειας. Επίσης  προβλέπεται η πρόσληψη δυο υπαλλήλων στις φύλακες Τρικάλων και δέκα στις φυλακές της Λάρισας. Ο πίνακας κατανομής δεν περιλαμβάνει εξωτερικούς φρουρούς σε Λάρισα και Βόλο, ενώ στα Τρίκαλα προβλέπει τέσσερεις θέσεις.

Αναστέλλουν την λειτουργία τους τα δικαστήρια

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiria

Αναστέλλουν την λειτουργία τους τα δικαστήρια της χώρας, αναστέλλονται δε κι οι πλειστηριασμοί, από 14 έως 28 Μαΐου 2014,λόγω των Ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου απέστειλε έγγραφο προς τα δικαστήρια της χώρας, στο οποίο αναφέρει ότι ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στις 18 Μαΐου 2014 και των εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 25 Μαΐου 2014, επιβάλλεται να ανασταλούν οι εργασίες των δικαστηρίων της χώρας από την 14η Μαΐου έως και την 28η Μαΐου 2014.

Αναστέλλουν τις απεργίες οι φαρμακοποιοί

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakeia

Αλλαγή πλεύσης αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί, αφού κατέληξαν στην αναστολή των επαναλαμβανόμενων απεργιών, αλλά και την κατάργηση των εφημεριών τις καθημερινές.

Στη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, αποφασίστηκε πως από σήμερα Τρίτη, αναστέλλονται οι επαναλαμβανόμενες απεργίες, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μετά τις 2 μ.μ. και θα κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στις 7 ημέρες τελικά το γάλα

E-mail Εκτύπωση PDF

gala

Οριστική και επίσημη λύση στο θέμα του γάλακτος δόθηκε χθες βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής με νομοτεχνικές βελτιώσεις που κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός κάνοντας αποδεκτή την πρόταση ΠΑΣΟΚ είπε ότι για το γάλα «ορίζεται ότι το παστεριωμένο γάλα έχει διάρκεια ζωής έως 7 ημέρες. Η συντήρηση γίνεται με ευθύνη του παρασκευαστή και υπόκειται σε έλεγχο του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης».

70.305 οι εισακτέοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

eisakteoi

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας ο αριθμός των εισακτέων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014 - 2015 σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Ο γενικός αριθμός εισακτέων ανέρχεται σε 70.305 θέσεις και αναλυτικά:

Προσοχή! Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

E-mail Εκτύπωση PDF

ora

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, στις 03:00 της Κυριακής, γυρίζουμε τα ρολόγια μας να δείχνουν 04:00, οπότε, δυστυχώς, όπως γίνεται αντιληπτό χάνουμε μια ώρα ύπνου.

Δήλωση Προέδρου Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza-peiraios

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών του βιβλίου προσφορών στο εξωτερικό για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, 1,2 δισ. ευρώ της Alpha Bank και 1,75 δισ. ευρώ της Τράπεζας Πειραιώς και το γεγονός ότι προσφέρθηκαν συνολικά περίπου 5,5 δισ. ευρώ από τους ξένους επενδυτές, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας δήλωσε:

Μέσω ΑΣΕΠ οι εσωτερικές μετακινήσεις στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

asep

Ριζικές μεταβολές επέρχονται στο θεσμικό πλαίσιο των μετατάξεων, των μεταθέσεων και των αποσπάσεων στο Δημόσιο. 

Στον νέο μηχανισμό «κινητικότητας, αποφασιστικός θα είναι ο ρόλος του ΑΣΕΠ, στο οποίο ανατίθεται η μοριοδότηση των υπαλλήλων. 

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μετακινούνται χωρίς να παρεμβάλλεται περίοδος «διαθεσιμότητας».

Εφορία: Προσοχή, οι δηλώσεις θα έχουν λάθη!

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής φορολογικών δηλώσεων, και το υπουργείο Οικονομικών προσέχει για να έχει, δίνοντας οδηγίες προς τους φορολογουμένους σε περίπτωση λαθών του συστήματος, προεξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα υπάρχουν δυσλειτουργίες και προβλήματα, ειδικά στο θέμα της προσυμπλήρωσης των εντύπων.

Σελίδα 440 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com