A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚH

E-mail Εκτύπωση PDF

ektheseis

Ο επενδυτικός όμιλος Mpimpas Group Investing, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και την υλοποίηση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων εφαρμογών μεγάλων έργων στρατηγικής σημασίας, επενδύει και δίνει έμφαση στην Συμμετοχή και την Εξωστρέφεια.

Από την σήμερα 20 Μαρτίου οι φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

diloseis

Τα... SOS για να μην καείτε

 

Από σήμερα Πέμπτη 20 Μαρτίου και μέχρι στις 30 Ιουνίου θα γίνει φέτος η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων που από φέτος γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά.

Η ηλεκτρονική πύλη της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την υποβολή των φετινών δηλώσεων ανοίγει μεθαύριο και από φέτος υπάρχουν αλλαγές τις οποίες όλοι πρέπει να προσέξουν αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Μείωση έως 80% στα πρόστιμα της εφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Μειώσεις στα πρόστιμα της Εφορίας, αλλαγές στον φόρο υπεραξίας για τις μεταβιβάσεις ακινήτων, αύξηση του ακατάσχετου για μισθούς και συντάξεις και συμψηφισμό χρεών από όλο τον δημόσιο τομέα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή τις επόμενες μέρες, μετά το πράσινο φως από την τρόικα.

Τι αλλάζει στο γάλα τα φάρμακα και το ψωμί

E-mail Εκτύπωση PDF

gala

Γάλα φρέσκο δυο ημερών, ψωμί με το ζύγι, βιβλία δυο ταχυτήτων και μεταβατική περίοδο για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, προβλέπει η συμφωνία που επετεύχθη με την Τρόικα....

Σε νομοσχέδιο το οποίο θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα θα περιληφθούν οι ρυθμίσεις για το γάλα, το ψωμί, τα βιβλία και τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα που συμφωνήθηκαν με την Τρόικα 'όπως ανέφερε απόψε κορυφαίο στέλεχος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Πόσοι εκλέγονται ανά Περιφέρεια

E-mail Εκτύπωση PDF

perifereia

Σημαντικές αλλαγές προκύπτουν ως προς τον αριθμό των Περιφερειακών Συμβούλων, που δύνανται να εκλεγούν στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου, αφού πλέον ως βάση υπολογισμού λαμβάνεται υπόψη η απογραφή του 2011.

Η μόνη Περιφέρεια, εκ των 13 Περιφερειών της Χώρας, στην οποία δεν επέρχονται αλλαγές είναι αυτή της Κρήτης, ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η μόνη εξ όσων έχουν τροποποιήσεις, στην οποία παρατηρείται μείωση στο σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων της - από 51 που ήταν σε 41 - λόγω μείωσης πληθυσμού.

Αιτήσεις νέων αγροτών στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

agrotes

Από σήμερα και έως τις 16 Μαΐου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών.

Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 140 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ωφεληθούν περί τα 8.500 άτομα. Στόχος τού προγράμματος είναι η πληθυσμιακή αναζωογόνηση της υπαίθρου με την εγκατάσταση νέων γεωργών μέσω της παροχής κινήτρων προκειμένου να διευκολυνθεί η αρχική τους εγκατάσταση και η διαρθρωτική προσαρμογή των εκμεταλλεύσεών τους με την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου.

Συμψηφισμός οφειλών κάτω των 1.500 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

ofeiles

Σε συμψηφισμό οφειλών των φορολογούμενων με ποσά επιστροφής φόρων ακόμη και όταν τα ποσά αυτά είναι χαμηλότερα των 1.500 ευρώ, θα προχωρά η εφορία.
Αυτό προβλέπει απόφαση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, με την οποία διευκρινίζεται ότι η εφορία δεν θα μπλοκάρει τη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας στους φορολογούμενους με οφειλές κάτω του ποσού αυτού. Μέχρι σήμερα ο συμψηφισμός προβλεπόταν για ποσά επιστροφής φόρου άνω των 1.500 ευρώ.

Ρυθμίσεις ανάσα για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

daneia

Σε φάση ρύθμισης μπαίνουν τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τις «ειδικές μονάδες διαχείρισής» τους, που συστήνουν οι τράπεζες.

Οι ειδικές μονάδες διαχείρισης των εταιρικών πιστοδοτήσεων θα είναι έτοιμες μέσα στον Ιούνιο και στόχος τους είναι οι ρυθμίσεις να ολοκληρώνονται σε σύντομο χρόνο.

Κλειστά και σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου τα φαρμακεία

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakeia

Τέταρτο 24ωρο, τις τελευταίες ημέρες, χωρίς φαρμακεία για τους ασφαλισμένους καθώς οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν και σήμερα την απεργία τους.
Το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει το συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση του μετά και την πορεία που έχουν πάρει οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.

Πως συμπληρώνονται οι φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Έξι ημέρες πριν την έναρξη της υποβολής φορολογικών δηλώσεων, η Γενική Γραμματεία Εσόδων έστειλε διευκρινιστική εγκύκλιο αναφορικά με τη συμπλήρωσή τους και όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι.

Στην εγκύκλιο που απέστειλε ο γγ Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, αναφέρεται ότι στο φετινό εκκαθαριστικό θα περιληφθεί και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης που καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ΙΧ άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών.

Σελίδα 441 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com