A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ξεκινάει το πρόγραμμα νέων αγροτών

E-mail Εκτύπωση PDF

agrotes1

Ένα νέο πρόγραμμα για τη στήριξη 8.500 νέων αγροτών ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη, όπως ενημέρωσε λεπτομερώς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος τον δέχθηκε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Έρχεται χαράτσι της εφορίας – Διπλάσιος φόρος για 1.000.000 επαγγελματίες

E-mail Εκτύπωση PDF

xaratsi

Έρχεται να πάρει τα πάντα η εφορία με υπολογισμό τεκμηρίων διπλάσιων σε σχέση με πέρυσι αλλά και κατάργηση αφορολόγητων με ταυτόχρονη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ.

Η κατάργηση του αφορολογήτου ορίου των 5.000 ευρώ, η κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και η επιβολή φόρου 26% από το πρώτο ευρώ του ετησίου εισοδήματος που προβλέπει το νέο φορολογικό σύστημα εκτινάσσει στα ύψη τη φορολογική επιβάρυνση.

1.150 προσλήψεις σε Δήμους & Περιφέρειες έως 18 Απριλίου

E-mail Εκτύπωση PDF

asep

Περίπου 1.150 θέσεις αναμένεται να καλυφθούν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) έως τις 18 Απριλίου 2014, και συγκεκριμένα, 1.000 θέσεις σε Δήμους και 150 σε Περιφέρειες.

 Οι τομείς στου οποίους θα γίνουν προσλήψεις είναι αυτοί της Καθαριότητας, της Ύδρευσης / Αποχέτευσης και των Παιδικών Σταθμών.

Mπλόκο σε κρυφά εισοδήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Προσυμπληρωμένες θα εμφανιστούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έξι εκατομμυρίων φορολογουμένων οι φορολογικές δηλώσεις της φετινής χρονιάς.

Μάλιστα, οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν καμία δυνατότητα παρέμβασης στους προσυμπληρωμένους αριθμούς που θα εμφανίζονται στη δήλωση όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Αυτό, αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα σε περίπτωση λανθασμένης ή ελλιπούς ανταπόκρισης των εργοδοτών στις φορολογικές τους υποχρεώσεις καθώς σε μια τέτοια περίπτωση, τις συνέπειες από το λάθος, εκτός από τον εργοδότη θα τις υφίσταται και ο εργαζόμενος δεδομένου ότι δεν θα μπορεί να υποβάλλει σωστά τη φορολογική του δήλωση.

Απεργίες στις 12, 19 και 20 Μαρτίου εξήγγειλε τελικά η ΑΔΕΔΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

apergia

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ τροποποίησε τις ημερομηνίες των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε αποφασίσει για τις 13 και 14 Μαρτίου.

Στην αλλαγή προχώρησε μετά από έκτακτη συνεδρίασή της και αφού επανεκτίμησε τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να πραγματοποιηθούν απεργιακές κινητοποιήσεις στις 12 Μαρτίου (24ωρη) και στις 19 και 20 Μαρτίου (48ωρη).

Αυτές είναι οι αποδείξεις που μετράνε στην εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

apodeikseis

- Αναλυτικά όλες οι αποδείξεις που θα πρέπει να βάλετε στην άκρη για την φορολογική σας δήλωση
- Ποιές είναι οι αποδείξεις που δεν μετράνε στην εφορία
- Υποχρεωμένοι να συγκεντρώσουν αποδείξεις είναι και οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια και οι αγρότες
- Νεότερα από το ΥΠΟΙΚ: Οι αποδείξεις από supermarket και βενζινάδικα θα μετρούν και το 2014 στο 100%

Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxes

Τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Αναγκαστικές κατασχέσεις για όσους χρωστούν στα ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

keao

Η διοίκηση του ΚΕΑΟ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών και, εφόσον υπάρχουν ληξιπρόθεσμες, μη ρυθμισμένες οφειλές, θα προβαίνει σε κατασχέσεις μέχρι το ύψος της οφειλής.

Σε κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας όσων οφείλουν εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία σχεδιάζει να καταφύγει κυβέρνηση.

Προσωπικό προσλαμβάνεται στα έργα της Ολύμπιας και Ιόνιας Οδού

E-mail Εκτύπωση PDF

olympia-ionia-odos

Κατά μήκος των εθνικών οδών, προσλαμβάνοντας προσωπικό, αναπτύσσουν τα εργοτάξια τους οι κοινοπραξίες "Ελλάκτωρ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και... JandP Άβαξ", που ελέγχουν τα μεγάλα οδικά έργα παραχώρησης, στους άξονες Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα και Αντίρριο - Γιάννενα.

ΣΤΑ 50 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ TO NEO DATA CENTER ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza-peiraios

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση κατηγορίας Tier 4 από το Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Uptime Institute των Ηνωμένων Πολιτειών, για το σχεδιασμό των υποδομών του νέου υπερσύγχρονου Μηχανογραφικού Κέντρου του Ομίλου (Group Data Center).

Σελίδα 442 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com