A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΣΤΑ 50 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ TO NEO DATA CENTER ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza-peiraios

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση κατηγορίας Tier 4 από το Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Uptime Institute των Ηνωμένων Πολιτειών, για το σχεδιασμό των υποδομών του νέου υπερσύγχρονου Μηχανογραφικού Κέντρου του Ομίλου (Group Data Center).

Οδηγός για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

eopyy

Με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στη μεταβατική περίοδο του ΕΟΠΥΥ, μέχρι δηλαδή να λειτουργήσει ο νέος πρωτοβάθμιος φορέας  υγείας, ο Οργανισμός εξέδωσε έναν οδηγό, με 20 ερωτήσεις και απαντήσεις.

Ολόκληρος ο οδηγός έχει ως εξής:

Φαρμακοποιοί: Σε τροχιά κινητοποιήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakeia

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στους κόλπους των φαρμακοποιών, καθώς παραμένουν οι διαφωνίες κυβέρνησης - τρόικας, αναφορικά με... ζητήματα που άπτονται του κλάδου τους, με κυριότερο τη διάθεση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ).

Η ΕΛ.ΑΣ. στη... γωνία: «Δεν έχουμε ούτε χαρτί για φωτοτυπίες»

E-mail Εκτύπωση PDF

elas

Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ. Γρηγόρης Γερακαράκος περιγράφει την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Σώμα και οι ένστολοι.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

E-mail Εκτύπωση PDF

fortiga

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των... Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω : 

ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή στους χαρταετούς

E-mail Εκτύπωση PDF

xartaetos

Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού συνιστά ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενόψει της Καθαράς Δευτέρας. Ο ΔΕΔΔΗΕ συμβουλεύει τους πολίτες να μην πετούν τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα το τριήμερο

E-mail Εκτύπωση PDF

kairos1

Δεν θα κάνει τη χάρη ο καιρός στους εκδρομείς του τριημέρου. Και τις τρεις ημέρες, από το Σάββατο ως την Καθαρά Δευτέρα, το σκηνικό του καιρού θα συνθέτουν βροχές, καταιγίδες και χιόνια, σχεδόν σε όλη τη χώρα. Το μόνο  θετικό είναι ότι η θερμοκρασία θα παραμείνει σε  υψηλά για την εποχή επίπεδα, καθώς οι άνεμοι θα κινούνται με νότιες διευθύνσεις.

Από κόσκινο δάνεια, καταθέσεις, έσοδα και δαπάνες

E-mail Εκτύπωση PDF

daneia

Από το μικροσκόπιο της εφορίας θα περνούν δάνεια, καταθέσεις, έσοδα και δαπάνες ,προκειμένου να προσδιορίζεται το φορολογητέο εισόδημά των φορολογούμενων πολιτών μέσω των έμμεσων τεχνικών ελέγχου που προβλέπονται στη φορολογική νομοθεσία, όπως το υπουργείο Οικονομικών

Ιδρύεται Σχολή Φρουρών στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

frouroi

Την ίδρυση Ακαδημίας Εκπαίδευσης Φρουρών (Armed Maritime Security Operators) στην Ελλάδα, για τη φύλαξη πλοίων σε διεθνή ύδατα από ένοπλους πειρατές, ανακοίνωσε στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων EUROCERT, που απένειμε και πιστοποιητικά στους πρώτους απόφοιτους.

Ε9: Τα 23 σημεία - παγίδες

E-mail Εκτύπωση PDF

e9

Περισσότεροι από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι καλούνται να συμπληρώσουν φέτος έντυπο Ε9 στη φορολογική τους δήλωση.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει κατά τη συμπλήρωση του εντύπου να προσέξουν τα ακόλουθα σημεία-παγίδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος:

Σελίδα 443 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com