A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΚΕΠ. Ηλεκτρονικές βεβαιώσεις με αποδεικτική δύναμη

E-mail Εκτύπωση PDF

kep

Βεβαιώσεις, των οποίων τα στοιχεία έχουν αποδεικτική δύναμη ίση με εκείνη των στοιχείων που παρέχονται στο Δημοτολόγιο του οικείου ΟΤΑ, Οικογενειακής Κατάστασης, Γέννησης, Οικογενειακής Κατάστασης για ΟΓΑ και Ιθαγένειας, θα παρέχουν πλέον τα ΚΕΠ προς τους πολίτες.

Όλες οι αλλαγές για τις εκλογές του 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges

Συγκεκριμένα τα παραπάνω προβλέπει το ΦΕΚ του νόμου που δημοσιεύτηκε και προβλέπει αλλαγές στις Δημοτικές και τις Ευρωεκλογές 2014. Ποιες είναι οι αλλαγές που προβλέπει ο νόμος σχετικά με τις Δημοτικές και τις Ευρωεκλογές 2014. Σχετικά για την ημερομηνία διενέργειας δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ο νόμος αναφέρει:

Αύξηση στο πλαφόν συνταγογράφησης

E-mail Εκτύπωση PDF

syntagografisi

Αύξηση 10% στο πλαφόν συνταγογράφησης των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ γιατρών, των οποίων ήδη έχουν αυξηθεί οι επισκέψεις από 200 σε 400, δίνεται από σήμερα, στο πλαίσιο των αναγκαίων μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ασφαλισμένων σε φάρμακα.

Πότε υποβάλλουμε φορολογική δήλωση

E-mail Εκτύπωση PDF

doy

Εγκύκλιο για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων απέστειλε ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, η οποία αφορά την υποβολή της οριστικής δήλωσης απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών, τη δήλωση αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και τη δήλωση εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά και οδηγίες για την απόδοση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών.

Οι αλλαγές στο Ε1 της φορολογικής δήλωσης

E-mail Εκτύπωση PDF

forologia

Προσαρμοσμένο στις μεγάλες ανατροπές που έχουν επέλθει φέτος στο φορολογικό καθεστώς 5,7 εκατομμυρίων φορολογούμενων είναι το νέο βασικό έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά από τις 20 Μαρτίου έως το τέλος Ιουνίου.

Δημόσιο: ξεκινάει η μεγάλη κλοπή σε μισθούς και συντάξεις από τον Μάρτιο

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosio

- Ως και 70 ευρώ το μήνα οι μείωση στους μισθούς των υπαλλήλων του Δημοσίου
- Από 17 ως και 116 ευρώ το μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις
- Μεγαλύτερο το “ψαλίδι” για όσους βγουν σε σύνταξη το 2014

«Παγώνουν» οι κατασχέσεις ακινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

akinita

Μία ανάσα μπορούν να πάρουν όσοι οφείλουν έως και 30.000 ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη κι αν δεν έχουν ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης. Προς το παρόν παγώνουν οι κατασχέσεις της ακίνητης περιουσίας των συγκεκριμένων και μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι έχουν χρέη άνω των 70.000 ευρώ.

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί πολιτών

E-mail Εκτύπωση PDF

logariasmoiΤα στοιχεία των κατόχων τραπεζικών λογαριασμών με κίνηση άνω των 50.000 ευρώ σε ετήσια βάση και επενδυτικών λογαριασμών με κίνηση άνω των 100.000 ευρώ, όπως και κάθε δαπάνη των καταναλωτών σε ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιωτικά θεραπευτήρια και Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας, θα πρέπει να αποσταλούν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κατά περίπτωση από τον Φεβρουάριο έως και την 31 Μαρτίου.

Πρόκειται για στοιχεία που υποχρεούνται να αποστείλουν στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και θεραπευτήρια, ΔΕΚΟ και άλλοι φορείς προκειμένου να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της πολιτικής διασταυρώσεων για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Εκλογές 2014: Έως τις 14 Μαρτίου οι δηλώσεις των ετεροδημοτών

E-mail Εκτύπωση PDF

eterodimoi

Έως τις 14 Μαρτίου θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση οι εκλογείς που επιθυμούν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες στις ευρωεκλογές και το ίδιο θα ισχύσει και για όσους μεταδημοτεύσουν έως τις 14 Μαρτίου.Το υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι θα προβεί στη σχετική νομοθετική ρύθμιση και επισημαίνει ότι το ίδιο δεν ισχύει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες οι ετεροδημότες δεν μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, αλλά στον τόπο της βασικής εγγραφής τους.

Ενενήντα πόλεις και χωριά στο δίκτυο «Ελληνικά Ολοκαυτώματα»

E-mail Εκτύπωση PDF

olokautwnataΠοιες πόλεις και χωριά που υπέστησαν τις θηριωδίες των ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ζητούν να χαρακτηριστούν μαρτυρικές περιοχές

Μαζεύουν στοιχεία και μαρτυρίες. Συλλέγουν λέξη τη λέξη αναμνήσεις από τη ναζιστική θηριωδία στην Ελλάδα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους γυναικόπαιδα, αντιστασιακοί και πατριώτες.

Χωριά και πόλεις που είχαν υποστεί μεγάλες καταστροφές και απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και υλικές ζημιές κατά την αντίσταση εναντίον των δυνάμεων κατοχής το 1941-1944 ζητούν να χαρακτηριστούν μαρτυρικά. Διεκδικούν την ηθική δικαίωση των θυσιών του λαού του τόπου τους και την απότιση τιμής στους νεκρούς τους. Παράλληλα ζητούν να μην ξεχαστούν οι θυσίες αυτές, διακηρύσσοντας «ποτέ πια φασισμός».

Μαρτυρικές μνήμες

Στο χωριό Σοκαράς της Κρήτης έχουν να λένε για τις μαρτυρίες που περιλαμβάνει στο βιβλίο του ο φιλόλογος κ. Σήφης Κοσόγλου με τίτλο «Τη 17η Αυγούστου, ετυφεκίσθημεν, ελεηλατήθημεν και εδιώχθημεν υπό των Γερμανών».

Σελίδα 444 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com