A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Τι θα γίνει με τους οφειλέτες του χαρατσιού

E-mail Εκτύπωση PDF

xaratsi

Σε διευκρινίσεις προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών και η ΔΕΗ για τα σημειώματα που εστάλησαν στους φορολογούμενους και αφορούν οφειλή ΕΕΤΗΔΕ 2012.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, τα ποσά αυτά οφείλονται κατά κύριο λόγο σε εκπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ που έληγαν μέχρι 21 Ιουνίου 2013 και συμπεριελάμβαναν ποσό ΕΕΤΗΔΕ.

Ποιοι εξαιρούνται από το "πλαφόν" συνταγογράφησης

E-mail Εκτύπωση PDF

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τα φάρμακα και τις κατηγορίες ασθενών, που εξαιρούνται από το "πλαφόν"

plafon

Σε τροποποιήσεις για να γίνει πιο λειτουργικό το μέτρο του «πλαφόν» συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ, προχώρησε το υπουργείο Υγείας.

Επιμηκύνεται κατά 15 μέρες η σχολική χρονιά

E-mail Εκτύπωση PDF

sxlkxrnΥπογράφεται από τον υπουργό Παιδείας εντός των ημερών σχετική απόφαση ενώ καταργούνται και σχολικές αργίες

Την επιμήκυνση του σχολικού έτους από την επόμενη κιόλας σεζόν έχει αποφασίσει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Παρόν" το σχολικό έτος θα επιμηκυνθεί στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά 15 μέρες.

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις το 2014;

E-mail Εκτύπωση PDF

Λιγότερες αποδείξεις απαιτούνται το 2014

apodeiksis

    Μειώνεται σημαντικά το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων που θα πρέπει να προσκομίσουν οι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα του 2014 με βάση το μέτρο που εξετάζεται για τις αλλαγές στο καθεστώς συλλογής αποδείξεων, αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών

Σαρωτικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

Στην αναζήτηση των περίπου 800.000 οχημάτων που εκτιμάται ότι είναι ανασφάλιστα προχωράει το υπουργείο Οικονομικών και πλέον έρχονται πρόστιμα έως και 1.000 ευρώ για τους ιδιοκτήτες τους.

ansflsta

Ο οριστικός προσδιορισμός των ανασφάλιστων οχημάτων αναμένεται άμεσα, με την οριστικοποίηση και της λίστας όσων πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 και αυτών που παρέδωσαν πινακίδες.

Το νέο μας e-shop είναι εδώ!

E-mail Εκτύπωση PDF

dpam

Η DPAM βρίσκεται τώρα ακόμα πιο κοντά σας με το ολοκαίνουργιο και φιλικό e-shop της.

Βρείτε όλη την εντυπωσιακή κολεξιόν παιδικών – βρεφικών ρούχων και αξεσουάρ. Διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, εύκολα και γρήγορα, το προϊόν που σας αρέσει, στο σωστό μέγεθος.

Τι θα κατασκευαστεί και πότε στον δρόμο Ε-65

E-mail Εκτύπωση PDF

ksiniada

Ένας – ένας οι εθνικοί δρόμοι που κατασκευάζονται με παραχώρηση ξεκινούν τις εργασίες τους μετά από 3 χρόνια «πάγου». Το ίδιο συμβαίνει και στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας ή Ε65 όπως είναι πιο γνωστός.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

orivatikos

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλ/κας, διοργανώνουν Την ΚΥΡΙΑΚΗ 26-01-2014 «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή»

ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓ΄ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία στα τέλη του μήνα

E-mail Εκτύπωση PDF

kakokairia

Χειμερινή επέλαση έρχεται στη χώρα μας από τις 25 Ιανουαρίου και μετά και κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα 26-29 Ιανουαρίου, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και αρκετά χιόνια ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία στα τέλη του μήνα

E-mail Εκτύπωση PDF

xioni

Χειμερινή επέλαση έρχεται στη χώρα μας από τις 25 Ιανουαρίου και μετά και κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα 26-29 Ιανουαρίου, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και αρκετά χιόνια ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Σελίδα 445 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com