A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

merkelΟι προκλήσεις, οι προτεραιότητες και το «φαρμάκι» που στάζουν οι ξένοι
Την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλαμβάνει για ένα εξάμηνο από την πρώτη ημέρα του 2014 η χώρα μας με τις προκλήσεις να είναι αρκετά μεγάλες και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες και ειρωνείες για την ικανότητα της χώρας να αντεπεξέλθει.

Ποδαρικό με 20 αλλαγές στο φορολογικό: Τι θα ισχύσει από το 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

podarikoΒαρύ φορτίο αναμένεται να σηκώσουν για ακόμη μία χρονιά μισθωτοί, συνταξιούχοι, ιδιοκτήτες ακινήτων και ελεύθεροι επαγγελματίες με τις αλλαγές στη φορολογία να προμηνύουν περαιτέρω συρρίκνωση εισοδήματος.
Ο κρατικός προϋπολογισμός προβλέπει φόρους αυξημένους κατά 1,33 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2013 τα οποία προέρχονται κυρίως από σημαντικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος.

Με τι καιρό θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά

E-mail Εκτύπωση PDF

kairosΠοιες περιοχές θα δεχτούν έντονα φαινόμενα - Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Με συννεφιά μας αποχαιρετά το 2013 ενώ ο καινούριος χρόνος θα μπεί... βροχερά σε πολλές περιοχές της χώρας.
Σήμερα θα έχουμε νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά θαλασσιά τμήματα. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Έρχεται παράταση στα τέλη; – Αδιαχώρητο στις τράπεζες και τις εφορίες ... πριν ανοίξουν!

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza1.500.000 πολίτες δεν είχαν πληρώσει τα τέλη μέχρι χθες
Λόγω αργιών και Παρασκευής με τις εφορίες κλειστές η παράταση θα πάει ως την επόμενη εβδομάδα
Καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμη από το υπουργείο που στέλνει τους πολίτες για ώρες στην ουρά
Δυο παράλληλες, τεράστιες ουρές έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των τελών κυκλοφορίας, των κλειδαρίθμων και των άλλων φορολογικών υποχρεώσεων.

Αιώνες είναι, θα περάσουν. Σε 550 χρόνια ο έλεγχος των 24.710 εμβασμάτων στο εξωτερικό

E-mail Εκτύπωση PDF

emvasmaΠόσες περιπτώσεις εμβασμάτων έχουν ελεγχθεί σε δύο χρόνια. Πόσα χρήματα εισέπραξε το κράτος

Στα "γρανάζια" της γραφειοκρατίας έχει κολλήσει ο έλεγχος για τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό 54.000 Έλληνες, ακόμη και υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, την τριετία 2009 - 2011 και από τους οποίους, οι μισοί περίπου δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων.

Τι θα συμβεί σε όσους κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα

E-mail Εκτύπωση PDF

kikloforiaΔιασταυρώσεις για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών στον απόηχο της υπόθεσης Λιάπη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα οχήματα χωρίς ασφάλιση φθάνουν το 23% των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, θα γίνει ηλεκτρονική ζεύξη των αρχείων των κυκλοφορούντων οχημάτων και ασφαλισμένων οχημάτων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Με ήλιο μας αποχαιρετά το 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

kairosΠοδαρικό με ήλιο θα έχουμε το 2014 καθώς αναμένεται να είναι καλός ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ανήμερα την Πρωτοχρονιάς.
Η ηλιοφάνεια θα είναι το χαρακτηριστικό της Πρωτοχρονιάς, ενώ θα σημειωθούν και λίγες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα βρίσκεσαι σε άνοδο και δεν αποκλείεται να αγγίξει και τους 16 βαθμούς κελσίου.

Μην καταναλώνετε Coca Cola light και Nestea

E-mail Εκτύπωση PDF

coka-colaΤην προσοχή των καταναλωτών να μην καταναλώνουν Coca light και Νestea σε πλαστικά μπουκάλια ΡΕΤ των 500ml, εφιστά ο ΕΦΕΤ, μετά την ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για σχεδιαζόμενη απόπειρα επιμόλυνσης των εν λόγω αναψυκτικών με υδροχλωρικό οξύ.
Η προειδοποίηση του ΕΦΕΤ αφορά τα μπουκάλια PET των 500ml ανεξαρτήτως παρτίδας. Παράλληλα ο Φορέας καλεί τις επιχειρήσεις που πωλούν τα εν λόγω προϊόντα να τα απομακρύνουν άμεσα από το χώρο πώλησης.

Κλειστές οι εφορίες στις 2 και 3 Ιανουαρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΚλειστές για το κοινό θα είναι την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 Ιανουαρίου, οι Εφορίες της χώρας και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της φορολογικής διοίκησης.

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, επισημαίνοντας ότι οι προθεσμίες εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών παρατείνονται, σύμφωνα με την ΠΟΛ 1101/2002, για τις επόμενες εργάσιμες ημέρες.

Ραβασάκια της Εφορίας για ανασφάλιστα ΙΧ

E-mail Εκτύπωση PDF

autoΑπό τον Ιανουάριο του 2014 οι οδηγοί ανασφάλιστων οχημάτων θα λαμβάνουν «ραβασάκι» από την οικεία Εφορία προκειμένου να βάλουν το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας το ποσό που τους αναλογεί συν το τσουχτερό πρόστιμο που θα το συνοδεύει.

Σελίδα 446 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com