A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Τέλος οι δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους

E-mail Εκτύπωση PDF

E-1Το τέλος της υποβολής φορολογικών δηλώσεων για εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους που έχουν μία πηγή εισοδήματος ανακοινώνει σήμερα, μέσω της «Καθημερινής», ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης
«Τώρα που επιτύχαμε τον στόχο να έχουμε καθολική ηλεκτρονική υποβολή, προχωρούμε στο επόμενο στάδιο, να αφαιρέσουμε, δηλαδή, την υποχρέωση υποβολής δήλωσης από το 2014», αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Ξαφνικός θάνατος” στις καταθέσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

katathessisΚατάσχεση με ένα "κλικ" από την εφορία υπολοίπου λογαριασμού χωρίς ειδοποίηση του οφειλέτη του Δημοσίου
Μισθοί, συντάξεις, καταθέσεις κινδυνεύουν αμέσως μόλις γίνει ληξιπρόθεσμη η οφειλή
Ήδη τα στελέχη των εφοριών κάνουν σεμινάρια για να μάθουν το νέο σύστημα κατασχέσεων
Θα αδειάζουν τους λογαριασμούς των οφειλετών του δημοσίου με ένα μόνο "κλικ". Μια απλή διαδικασία προβλέπεται πλέον για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Η αυτοματοποιημένη κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών ήδη έχει μπει σε εφαρμογή. Τα στελέχη των εφοριών ενημερώνονται σε ειδικά σεμινάρια ώστε άμεσα να ξεκινήσουν και οι καταθέσεις.

Ενημέρωση σχετικά με το καινοτόμο πρόγραμμα FRANCHISE FARMING στην Ελλάδα.

E-mail Εκτύπωση PDF

mpimpasΑπό όμιλο Mpimpas GroupInvesting 20.000.000 ευρώ θα επενδυθούν στην περιφέρεια της Αχαΐας για την καλλιέργεια μανιταριών με την μέθοδο συμμετοχικού FranchiseFarming
Αθήνα 5 Δεκεμβρίου 2013. Ο Όμιλος Mpimpas Group Investing κάνοντας πράξη τις ρηξικέλευθες ιδέες,προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης το συμμετοχικό project FRANCHISE FARMING.Δεδομένου ότι η Ελλάδα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η μέθοδος του συμμετοχικού Franchise Farmingαποτελεί μονόδρομο εγγυημένης οικονομικής ανάπτυξης.

Ανεπιθύμητος όποιος Βουλευτής, Δήμαρχος, Περιφερειάρχης, "συμβιβαστεί" για διόδια και Ε-65

E-mail Εκτύπωση PDF

E65Σκληρή ανακοίνωση από το Τεχνικό Επιμελητήριο για τις μεθοδεύσεις σχετικά με τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65), αλλά και τις νέες αυξήσεις φωτιά στα διόδια.

Συνέντευξη της κας Μαριλένας Μανιουδάκη Αντιπροέδρου του επενδυτικού Ομίλου MPIMPASGROUPINVESTING

E-mail Εκτύπωση PDF

mpimpasΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ME ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ FRANCHISEFARMING

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ποια είναι η καινοτομία του Ομίλου στην καλλιέργεια μανιταριών;
Καινοτομία και ρηξικέλευθες ιδέες εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Όμιλο Mpimpas GroupInvesting στον τομέα των καλλιεργειών με την μέθοδο FranchiseFarming. Για πρώτη φορά αλλάζουν οι αποδόσεις των καλλιεργειών από την επιστημονική ομάδα του Ομίλου, η οποία έχει κατορθώσει έπειτα από μακροχρόνια μελέτη,μόλις σε ένα στρέμμα γης να παράγονται 60 τόνοι προϊόντος και εγγυημένη απόδοση 40.000 ευρώ κατ' έτος.

Παράταση στο μέτρο της απόσυρσης Ι.Χ.

E-mail Εκτύπωση PDF

autoΠαράταση ως το τέλος του 2014, αναμένεται να δοθεί στο μέτρο της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της "Καθημερινής".
Η εφημερίδα του Συγκροτήματος Αλαφούζου αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην παραπάνω παράταση, εκτιμώντας ότι θα συνδράμει στην... ανακούφιση της αγοράς του αυτοκινήτου, η οποία καταγράφει σημαντικές απώλειες τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης.

Όχι στην αύξηση των διοδίων από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF

mixalakisΤο ΔΣ της ΕΝΠΕ με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου του, περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού, ζητά συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς Υποδομών Μιχ. Χρυσοχοϊδη και Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη
Την έντονη αντίδρασή της στις αυξήσεις των τελών των διοδίων στο εθνικό οδικό δίκτυο εκφράζει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), η οποία θεωρεί επιβεβλημένη την ολοκλήρωση των έργων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Το ΔΣ της ΕΝΠΕ εκτιμά ότι η επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση των πολιτών δεν αφήνει κανέναν περιθώριο για αυξήσεις στα τέλη των διοδίων.

Πρόστιμα έως 500 ευρώ για όσους καπνίζουν σε ταβέρνες, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα

E-mail Εκτύπωση PDF

prostimoΒαριά η «καμπάνα» και για τους επιχειρηματίες - Σε κάθε υπεύθυνο διαχείρισης και λειτουργίας των χώρων, που ανέχεται την παραβίαση των διατάξεων, επιβάλλεται πρόστιμο από 500 έως 10.000 ευρώ

Προσωρινό «στοπ» στο κυνήγι από το ΣτΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

karampinaΜε προσωρινή διαταγή που εξέδωσε η πρόεδρος του Ε' τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αγγελική Θεοφιλοπούλου έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της Ζωοφιλικής Οικολογικής Ένωσης Ελλάδος, σταματώντας το κυνήγι όλων των θηραμάτων μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο να αποφανθεί επί της αίτησης αναστολής.

Αλλαγή στο σύστημα κατάθεσης πινακίδων το 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

pinakidesΤι αλλάζει στο σύστημα για τη δήλωση και άρση ακινησίας των αυτοκινήτων
Αλλάζει εντός του 2014 το σύστημα για την δήλωση και την άρση ακινησίας των αυτοκινήτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να κυκλοφορούν το όχημά τους για λιγότερους από δώδεκα μήνες και να επιβαρύνονται μόνο για τους μήνες που απομένουν έως το τέλος του έτους.

Σελίδα 449 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com