A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΝΕΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ.

E-mail Εκτύπωση PDF

pireosΗ Πειραιώς Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. εμπλουτίζει τις επενδυτικές λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της με ένα νέο Α/Κ, το «Πειραιώς Ομολόγων Ελληνικής Επιχειρηματικότητας», το οποίο επενδύει κυρίως σε πιστωτικούς τίτλους που εκδίδουν εταιρίες που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η κρίση χτυπά την ψυχική υγεία

E-mail Εκτύπωση PDF

psixiki-ugiaΣε αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έχουν οδηγηθεί οι σαράντα ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές της χώρας εξαιτίας της συνεχιζόμενης άρνησης του δημοσίου να αποπληρώσει ληξιπρόθεσμα χρέη από το 2007.

ΤΟ 7Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

E-mail Εκτύπωση PDF

pireosΤο 7Ο Ελληνο-Αλβανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ πραγματοποιείται αύριο 13 Νοεμβρίου στα Τίρανα, με τη συμμετοχή του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας, κ. Ardian Fullani, του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργου Προβόπουλου, εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου των δύο χωρών, καθώς επίσης και των Chief Economists των ελληνικών τραπεζών που έχουν παρουσία στην Αλβανία.

«Άνοιξε» το taxis για τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων

E-mail Εκτύπωση PDF

taxisnet«Άνοιξε» η ηλεκτρονική εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων του 2013. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στη σελίδα www.gsis.gr, να επιλέξουν την υπηρεσία εκτύπωσης τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων εισάγοντας τον ΑΦΜ τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους.

Έρχονται ταχυδρομικά πρόστιμα για ΚΤΕΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

kteoΑπό την 1η Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η ταχυδρομική αποστολή των προστίμων στους ιδιοκτήτες I.X., φορτηγών και μοτοσικλετών που δεν έχουν περάσει από KTEO τα οχήματά τους.

Έρχονται συλλήψεις μεγαλογιατρών

E-mail Εκτύπωση PDF

silopsiaΣτην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις «μαύρων ταμείων» που απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη και σχετίζεται με μίζες τουλάχιστον 18 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο σκάνδαλο εμπλέκονται πρωτοκλασάτα ονόματα γιατρών, ακόμη και διευθυντών κρατικών νοσοκομείων.

Πέφτουν οι τιμές στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Ε.Έ.

E-mail Εκτύπωση PDF

aouto-1Μειώνεται ο φόρος στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από ΕΕ με αποτέλεσμα να υποχωρεί και η τελική τιμή για τον αγοραστή, ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει
Πολλές εξαιρέσεις από τον φόρο πολυτελείας με κυριότερες για τα κοινοτικά αυτοκίνητα και τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα

Από Δευτέρα η ηλεκτρονική πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΤην Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες του ο ιστότοπος της Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία... πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Αποδείξεις: Οι παγίδες που οδηγούν σε φοροποινές

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixisΤην προσοχή των φορολογουμένων εφιστούν οι οικονομολόγοι για το μέτρο των αποδείξεων.

Διαβάστε παρακάτω τους κινδύνους κρύβει το μέτρο οι οποίοι μπορεί να σας επιβαρύνουν με φοροποινή ακόμη και 22% αλλά και «τρικ» για να τους αποφύγετε:

Ο ... ανεπιθύμητος κύριος Τόμσεν!

E-mail Εκτύπωση PDF

tomsenΣάλο προκάλεσε η πληροφορία για την εριστική στάση του Τόμσεν και την δήλωση που του αποδίδεται, κατά την τελευταία συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, ότι η κυβέρνηση κακώς εμφανίζεται ότι αντιτίθεται στα μέτρα, γιατί στο τέλος θα εξαναγκασθεί να τα πάρει με το ζόρι!

Σελίδα 451 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com