A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Από Δευτέρα η ηλεκτρονική πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΤην Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες του ο ιστότοπος της Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία... πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Αποδείξεις: Οι παγίδες που οδηγούν σε φοροποινές

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixisΤην προσοχή των φορολογουμένων εφιστούν οι οικονομολόγοι για το μέτρο των αποδείξεων.

Διαβάστε παρακάτω τους κινδύνους κρύβει το μέτρο οι οποίοι μπορεί να σας επιβαρύνουν με φοροποινή ακόμη και 22% αλλά και «τρικ» για να τους αποφύγετε:

Ο ... ανεπιθύμητος κύριος Τόμσεν!

E-mail Εκτύπωση PDF

tomsenΣάλο προκάλεσε η πληροφορία για την εριστική στάση του Τόμσεν και την δήλωση που του αποδίδεται, κατά την τελευταία συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, ότι η κυβέρνηση κακώς εμφανίζεται ότι αντιτίθεται στα μέτρα, γιατί στο τέλος θα εξαναγκασθεί να τα πάρει με το ζόρι!

Τι ισχύει για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

ekpedeusiΑντιμέτωποι με την αξιολόγηση και το βιβλίο παρουσίας θα έρθουν οι δάσκαλοι και καθηγητές με την έναρξη της νέας χρονιάς, καθώς ήδη ψηφίστηκε από την Βουλή η τροπολογία για του απουσιολόγιο και είναι έτοιμο το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Ξεχύνονται στους δρόμους οι "ράμπο" δημοσίων εσόδων

E-mail Εκτύπωση PDF

valitsaΤις επόμενες μέρες βγαίνουν στους δρόμους οι "ράμπο" Δημοσίων Εσόδων
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πιάσουν δουλειά οι ελεγκτές της νέας υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Από την 1η Δεκεμβρίου η θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας του ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΞεκινά από την 1η Δεκεμβρίου η διαδικασία θεώρησης βιβλιαρίων ασθενείας για το 2014, από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ). Σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεώρηση των βιβλιαρίων είναι να έχουν εξοφληθεί όλες οι ασφαλιστικές εισφορές της τελευταίας τριετίας μέχρι και τον Αύγουστο του 2013.

Πρωτομηνιά με νέο θύμα αρκούδας σε τροχαίο

E-mail Εκτύπωση PDF

arkouda-1Το βράδυ της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου, περίπου στις 21.00, σημειώθηκε νέο τροχαίο ατύχημα με θύμα μία αρσενική αρκούδα. Το ζώο, ηλικίας 3-5 μηνών,χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στον κάθετο άξονα της Εγνατία οδού, «Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής», στην κατεύθυνση προς Καστοριά, περίπου 2 χλμ πριν από τον κόμβο της Νεάπολης.

Έρχονται… βόμβες από το «Παραδικαστικό Νο 2»

E-mail Εκτύπωση PDF

erxonteΌταν τον Ιανουάριο του 2005 ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Δημήτρης Λινός ζητούσε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες για τους πρωτοφανείς χειρισμούς μιας ανακρίτριας (της Αντωνίας Ηλία) σε υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και για τις περίεργες διασυνδέσεις ενός νεαρού ιερωμένου (του Ιάκωβου Γιοσάκη) με λειτουργούς της Θέμιδος, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πως, οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά, ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρίσκονται ακόμη ανοιχτές δικογραφίες για υπόθεση «παραδικαστικού κυκλώματος».

Ποιοι εξαιρούνται από τα τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

autoΝέα Κοινή Υπουργική Απόφαση των υφυπουργών Οικονομικών και Εργασίας για απαλλαγή πολιτών από τα "τσουχτερά" τέλη κυκλοφορίας
Στις κατηγορίες αναπήρων που δικαιούνται απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων αναφέρεται αναλυτικά η κοινή υπουργική απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη και του υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση.

«Φως στο Τούνελ»

E-mail Εκτύπωση PDF

nikolouliΓια την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.
Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Σελίδα 452 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com