A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ξαφνικός θάνατος στο Δημόσιο – 1.270 απολύσεις με... στρατιωτικό νόμο

E-mail Εκτύπωση PDF

thanatosΔεν μετράει ως απολύσεις τις αποχωρήσεις από την αμυντική βιομηχανία η τρόικα
Με ΕΡΤ και επίορκους η κυβέρνηση δεν βρίσκει πάνω από 2.500 απολύσεις μέσα στο 2013
Ψάχνουν σχεδόν 1.500 υπαλλήλους βάζοντας λουκέτα - εξπρές σε φορείς και οργανισμούς χωρίς αξιολόγηση υπαλλήλων

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας: Τι θα πληρώσουμε

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΤην επόμενη εβδομάδα ανοίγει από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, μαζί με το φόρο πολυτελείας για τα ΙΧ άνω των 2.000 κυβικών, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του έτους.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος δεν θα σταλούν ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές στις επιβαρύνσεις ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων.

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την 28η Οκτωβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΑυξημένα μέτρα λαμβάνει η Τροχαία εν όψει του φετινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού, προβλέπουν:

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

E-mail Εκτύπωση PDF

oraΑλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου.

Τι αλλάζει στο σύστημα των αποδείξεων

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixisΗ φοροκάρτα επιστρέφει προκειμένου να ξεκινήσει από το νέο έτος νέο σύστημα συλλογής αποδείξεων ώστε οι φορολογούμενοι να μπορέσουν να εξασφαλίσουν μείωση φόρου η οποία θα φτάνει μέχρι και 40%. Οι συναλλασσόμενοι με την φοροκάρτα ή με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες θα εξασφαλίζουν μείωση φόρου μέχρι και 40%.

Με σπόνσορα τα τανκς της παρέλαση

E-mail Εκτύπωση PDF

tethorakismenaΜε χορηγό θα παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου τα άρματα, καθώς γνωστός επιχειρηματίας ανέλαβε να προσφέρει δωρεάν καύσιμα για την παρέλαση. Δεν θα υπάρξουν μετακινήσεις μηχανοκίνητων τμημάτων από την Αθήνα ή από άλλες πόλεις, παρά μόνο από μονάδες γύρω από τη Θεσσαλονίκη. «Οι στρατιωτικές παρελάσεις θα γίνονται με δόξα και τιμή και όχι μίζερα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ.Αβραμόπουλος.

Κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο: ένας οδηγός καλής… γειτονίας

E-mail Εκτύπωση PDF

thermansiΜόλις λίγες μέρες πριν ξεκινήσει να διατίθεται το πετρέλαιο θέρμανσης με τον υψηλό φόρο κατανάλωσης (η διάθεση ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου), τα νοικοκυριά δεν γνωρίζουν αν θα μπορούν να βάλουν περισσότερο επιδοτούμενο πετρέλαιο σε σύγκριση με πέρυσι, αν θα λάβουν προκαταβολικά το ποσό της επιδότησης που τους αντιστοιχεί ή αν θα το λάβουν σε δύο δόσεις!

Νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας στους τομείς θερμοκηπιακών κηπευτικών και αμπελοκαλλιέργειας

E-mail Εκτύπωση PDF

pireosΜε μια νέα σημαντική συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας, αυτή τη φορά στον τομέα των κηπευτικών θερμοκηπίου και του επιτραπέζιου σταφυλιού, η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

Άλλα 145.000 ραβασάκια της Εφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

simvatotitaΤη 14η εκκαθάριση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων ανακοίνωσε την Κυριακή η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Με την αποστολή αυτή ολοκληρώνεται η εκκαθάριση όλων των εμπρόθεσμων δηλώσεων, καθώς και όσων χρεωστικών έχουν κληθεί για έλεγχο δικαιολογητικών και δεν έχουν ακόμη προσέλθει ή επεξεργαστεί από τις ΔΟΥ.

ΑΚΡΙΒΩΣ πριν 157 χρόνια ο καταστροφικός σεισμός της Κρήτης!

E-mail Εκτύπωση PDF

katastrofi12 Οκτωβρίου 2013.
Ακριβώς, 157 χρόνια πέρασαν - 12 Οκτωβρίου 1856 - από τον ισχυρό σεισμό, στην Κρήτη και τη Ρόδο, που 598 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - 538 στην Κρήτη και 60 στη Ρόδο - και 20 στην Κάρπαθο.

Σελίδα 453 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com