A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Από… αέρος τα εμβόλια κατά της λύσσας

E-mail Εκτύπωση PDF

alepouΗ Θεσσαλία περιλαμβάνεται μέσα στο σχεδιασμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την από... αέρος ρίψη εμβολίων για την καταπολέμηση της λύσσας.

Ποιες αποδείξεις πρέπει να μαζεύετε

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixisΑλλάζει για ακόμα μία φορά το καθεστώς συλλογής αποδείξεων που απαιτεί η Εφορία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων. Με ρυθμίσεις που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών, καταργούνται μία σειρά αποδείξεις που δικαιολογούσαν έξοδα και περιλαμβάνονταν στα εισοδήματα του 2013.

Δοκιμαστική ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού

E-mail Εκτύπωση PDF

sinagermosΣύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (υπηρεσία ΠΑΜ-ΠΣΕΑ), την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 κατά την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την Επικράτεια, όπως παρακάτω:

Μέσω διαδικτύου τα τέλη κυκλοφορίας 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΑποκλειστικά μέσω διαδικτύου θα δίνονται και φέτος τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.

Ανοίγει ο δρόμος για τον άξονα Ε-65

E-mail Εκτύπωση PDF

e-65Ανοίγει ο δρόμος για την επανεκκίνηση των εργασιών στον άξονα Κεντρικής Ελλάδος, τον πιο γνωστό ως Ε-65, ο οποίος αφορά τους νομούς της Δυτικής Θεσσαλίας (Τρίκαλα και Καρδίτσα).

Τι καιρό θα κάνει το χειμώνα στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

kerosΤι καιρό θα κάνει το χειμώνα στην Ελλάδα σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα μερομήνια και τα... πουλιά
Διφορούμενες είναι οι απόψεις για τον καιρό που θα κάνει το χειμώνα στην Ελλάδα. Από τη μια πλευρά οι επιστήμονες μιλούν για έναν ζεστό και ξηρό χειμώνα με λίγες βροχές και από την άλλοι οι... λαϊκοί μετεωρολόγοι μιλούν για ένα βαρύ και πρόωρο χειμώνα.

Παραλύει για δυο μέρες ο δημόσιος τομέας

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΣε νέα 48ωρη απεργία προχωρά, σήμερα και αύριο, η ΑΔΕΔΥ κατά των απολύσεων και της εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας.

Τα συνδικάτα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιήσουν, στις 10.30 το πρωί, κοινό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ για αύριο (Τετάρτη) στις 6 το απόγευμα διοργανώνουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

Συμμετοχή της ΣΜΥ στην εκδήλωση με την επωνυμία «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2013».

E-mail Εκτύπωση PDF

smi-1Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στην Πορεία Τιμής 26 χιλιομέτρων με την επωνυμία «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ - 2013», με το Διοικητή της Σχολής, 3 Αξιωματικούς και 29 Σπουδαστές.

«Μπλόκο» στον ΑΦΜ εταιρειών που χρωστούν

E-mail Εκτύπωση PDF

fpaΣε μια προσπάθεια να εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη, η εφορία εξετάζει ακόμα και το «μπλοκάρισμα» του ΑΦΜ εταιρειών με χρέη. Το μέτρο συνεπάγεται «πάγωμα» όλων των συναλλαγών της εταιρείας.

Παράταση μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου για το Ε9

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosisΗ ταλαιπωρία και τα τεχνικά προβλήματα στο Taxisnet οδήγησαν τελικά το υπουργείο Οικονομικών στο να δώσει νέα παράταση μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου στους φορολογούμενους για την υποβολή του Ε9, που κανονικά έληγε σήμερα, Παρασκευή. Παράλληλα, για την αποφόρτιση του συστήματος κλείδωσε την εφαρμογή για τις διορθώσεις στα αγροτεμάχια, για τα οποία άλλωστε η προθεσμία λήγει στις 14 Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Σελίδα 454 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com