A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Έρχεται φόρος - φωτιά στα αγροτεμάχια

E-mail Εκτύπωση PDF

forosΟ νέος φόρος ακινήτων δεν αφήνει καμία ιδιοκτησία αφορολόγητη, αφού περιλαμβάνει και τις εκτός σχεδίου. Εξάλλου ακόμα και οι αγρότες που μέχρι σήμερα απαλλάσσονταν, τώρα καλούνται να πληρώσουν. Μεγάλα «θύματα» τα παραθαλάσσια οικόπεδα, των οποίων ο φόρος θα είναι ακόμα και τριπλάσιος αν είναι σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα.

Απεργιακό «τσουνάμι» σε όλη τη χώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΠαραλύει ο δημόσιος τομέας σήμερα και αύριο -Δείτε αναλυτικά ποιοι απεργούν.
Σε κλοιό απεργιακών κινητοποιήσεων θα βρίσκεται σήμερα και αύριο η χώρα, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ (Τετάρτη και την Πέμπτη, 18 και 19 Σεπτέμβρη) κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Επτά επιχειρήσεις σφράγισε το ΣΔΟΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

sdoeΣυνεχίζει τους ελέγχους σε επιχειρήσεις με μεγάλη συναλλακτική κίνηση και υψηλή παραβατικότητα, όπως ταβέρνες...
καφέ και κέντρα διασκέδασης, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΘΕΡΟΣ 2013».

Πρόστιμο 10.550 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο

E-mail Εκτύπωση PDF

euroΕλέγχους σε 340 επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της αδήλωτης εργασίας, διενήργησαν την πρώτη μέρα της εφαρμογής του μέτρου... που προβλέπει τα νέα υψηλά πρόστιμα για περιπτώσεις αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, τα μεικτά ελεγκτικά κλιμάκια του ΣΕΠΕ, της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ (ΕΥΠΕΑ) και της Οικονομικής Αστυνομίας.

1.000 άτομα από αύριο στη "μάχη" κατά της αδήλωτης εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

zdoeΣτη μάχη κατά της αδήλωτης εργασίας, "ρίχνονται" 1.000 άτομα σε όλη την Επικράτεια της Χώρας ελεγκτές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Σ.Δ.Ο.Ε. και υπάλληλοι του Υπουργείου Εργασίας - στην προσπάθεια του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας να καταπολεμήσει την εισφοροαποφυγή.

Ο χάρτης σοκ της Ελλάδας που βυθίζεται

E-mail Εκτύπωση PDF

xartis-1Ορισμένες περιοχές της Αθήνας και της Λάρισας βυθίζονται τα τελευταία χρόνια, ενώ ένα μέρος της Θεσσαλονίκης ανυψώνεται, αποκαλύπτει ένα νέο σύστημα για την παρακολούθηση των παραμορφώσεων σε μεγάλες εκτάσεις.

Τέρμα τα μετρητά στις εφορίες. Πως θα πληρώνουμε

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΚαμία πληρωμή δεν θα μπορεί να γίνεται πια με μετρητά στις εφορίες, όσο μικρής αξίας και αν αυτή είναι. Το παραδοσιακό «διπλότυπο είσπραξης» θα εκδίδεται για λίγο καιρό ακόμα στις ΔΟΥ μόνον όταν, για τεχνικούς λόγους, η είσπραξη εσόδων δεν μπορεί να διενεργηθεί σε πιστωτικά ιδρύματα ή στα ΕΛ.ΤΑ.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Παλαιοκώστα

E-mail Εκτύπωση PDF

paleokostasΣτο προσκήνιο επανήλθε πάλι ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, αν και πρόσφατα ανακαλύφθηκαν δύο προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία είχε λάβει ως λύτρα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΑ. ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ [ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ]
Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία) για τον μήνα Ιούλιο 2013 ανήλθε σε 869.193 άτομα. Από αυτά 388.494 (ποσοστό 44,70%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών, και 480.699 (ποσοστό 55,30%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.

Το νέο ποινολόγιο της εφορίας. Τσουχτερά πρόστιμα

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΤις δυο γνωστές μάσκες του αρχαίου θεάτρου δείχνει να φοράει το νέο ποινολόγιο της εφορίας, επιλέγοντας να φορά το χαμογελαστό προσωπείο προς τους μεγάλους φοροφυγάδες και δείχνοντας το ανηλεές της πρόσωπο προς τους μικρούς και τους «εξ ανάγκης».

Σελίδα 455 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com