A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Από σήμερα η προκαταβολή συντάξεων σε 7.634 δημόσιους υπαλλήλους

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΞεκινά η πίστωση της προβλεπόμενης προκαταβολής σύνταξης σε 7.634 δημοσίους υπαλλήλους που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους μετά το Μάρτιο.
Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Φονικοί σεισμοί ακόμα και 9 Ρίχτερ απειλούν την Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

sismos-1Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας «Le Monde», το οποίο προβλέπει μεγάλους σεισμούς μελλοντικά στην Ευρώπη γενικά και συγκεκριμένα και στη χώρα μας.

40.000 φορολογούμενοι δεν υπέβαλαν δήλωση στην ώρα τους

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosiΤσουχτερά πρόστιμα, πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις περιμένουν τους περίπου 40.000 φορολογούμενους, οι οποίοι έχασαν την προθεσμία υποβολής της φετινής φορολογικής δήλωσης.

Οι δανειστές μας έπαθαν αμόκ και ζητούν τον ουρανό με τα… άστρα!

E-mail Εκτύπωση PDF

nisiΣτόχος των Ευρωπαίων «φίλων» μας είναι να μπει πωλητήριο σε εκκλησίες, νοσοκομεία, φυλακές ακόμα και σε κρατική γη...
Δεν είναι μόνο τα «φιλέτα» του ΤΑΙΠΕΔ, που θέλουν να πουλήσουν οι δανειστές μας, αλλά... ό,τι κινητό και ακίνητο κυκλοφορεί στο ελληνικό έδαφος, όπως φαίνεται.

Δημόσιο: Συνταξιοδοτικό μπόνους για 400.000 υπαλλήλους

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosioΠερίπου 400.000 υπάλληλοι (τακτικοί υπάλληλοι και λειτουργοί του Δημοσίου, καθώς και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος), που θεμελίωσαν συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2010, εξαιρούνται από το (δυσμενέστερο) τρόπο υπολογισμού της σύνταξης, ακόμη αν αποχωρήσουν μετά το 2015.

Βάσεις 2013: Πότε και πού θα αναρτηθούν – Τελευταίες εκτιμήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoliaΣτο κόκκινο βρίσκεται η αγωνία των υποψηφίων, καθώς απομένουν ελάχιστες ημέρες για την ανακοίνωση των Βάσεων 2013 από το υπουργείο Παιδείας.
Σε λίγες μέρες θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων μαθητών με τα στοιχεία να δείχνουν ότι καμία από τις περιζήτητες σχολές δεν θα ξεπεράσει τα 19.000 μόρια.

Με απεργία ανοίγουν τα σχολεία! – Διευκρινίσεις υπουργείων για εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΜε απεργία... «ανοίγουν» τα σχολεία το Σεπτέμβριο, καθώς χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με το προεδρείο της ΟΛΜΕ, της οποίας ο πρόεδρος προανήγγειλε κινητοποιήσεις στις 11 Σεπτεμβρίου.

Κάτι τρέχει με την Αλβανία: Η ένταση με την Ελλάδα μεταφέρεται τώρα στα σύνορα

E-mail Εκτύπωση PDF

alvaniaΣτα ελληνοαλβανικά σύνορα μεταφέρεται η ένταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στην Πρεμετή μετά την απόφαση τοπικών αρχών να εισβάλλουν σε ορθόδοξο ναό και να κατασχέσουν ιερά κειμήλια με τη δικαιολογία παλαιών χρεών.

Φορτώνουν με 4ο Μνημόνιο την Ελλάδα!

E-mail Εκτύπωση PDF

mnimonioΟι δανειστές μας θέλουν να δυναμώσουν την επιρροή τους στο "ελληνικό προτεκτοράτο".
Όσο κι αν θέλουν τα "παπαγαλάκια" της διαπλοκής να μας παρουσιάσουν την είδηση ως σωτήρια για την Ελλάδα, η χώρα μας θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με μία οδυνηρή πραγματικότητα:

Η ελληνική απάντηση; - Από το πρωί «τρώνε πόρτα» οι Αλβανοί στην Κακαβιά

E-mail Εκτύπωση PDF

portaΜήπως τελικά η ελληνική πλευρά σκληραίνει τη στάση της μετά και τις ειρωνείες των Αλβανών για τα απανωτά επεισόδια σε βάρος ομογενών και την επίθεση σε βάρος του ελληνικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο; Από το πρωί, σύμφωνα με το epiruslive οι ελληνικές Αρχές έχουν αρνηθεί την είσοδο σε περισσότερους από 100 Αλβανούς στην Κακαβιά.

Σελίδα 456 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com