A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Και οι Περιφερειάρχες ενάντια στο πολυνομοσχέδιο!

E-mail Εκτύπωση PDF

enpeΗ Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την έντονη αντίθεση της στην επιχειρούμενη παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας των Περιφερειών από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που εισήχθη για ψήφιση με την κατεπείγουσα διαδικασία στην Βουλή.

Καλοκαίρι με... χαλάζι! Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

E-mail Εκτύπωση PDF

xalaziΙσχυρές καταιγίδες που ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα σημειωθούν την Τετάρτη στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια και προς το απόγευμα την Πελοπόννησο. Βαθμιαία επικράτηση βορειοανατολικών ανέμων 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Οι κερδοσκόποι εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα

E-mail Εκτύπωση PDF

euroΣτο μάτι αρπακτικών της διεθνούς κερδοσκοπίας μπήκαν ελληνικά δάνεια, έργα και ομόλογα;
Για το γεγονός πως η Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια αποτελεί πεδίο δράσης διεθνών κερδοσκόπων έχουν χυθεί τόνοι μελάνι και δε χρειάζεται να πει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες.

Προς νέα παράταση η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

forologiaΑίτημα να παραταθεί η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων μέχρι 30 Σεπτεμβρίου λόγω των προβλημάτων που έχουν ανακύψει.
Στα όρια της... κατάρρευσης βρίσκεται το Taxisnet με λογιστές, φοροτεχνικούς και φορολογούμενους να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στις συναλλαγές τους, και ιδιαίτερα στην κατάθεση των δηλώσεων.

Απεργία στoν ΟΣΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

trenoΠροβλήματα στις μετακινήσεις του με τα τρένα του ΟΣΕ και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην γενική απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη 16 Ιουλίου.

«Κάρτα» θα χτυπούν οι εκπαιδευτικοί από τη νέα σχολική χρονιά

E-mail Εκτύπωση PDF

kartaΗλεκτρονική κάρτα εγκαθιστά το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο για να ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευτικών.

Πως μας παρακολουθεί η Εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΑσφυκτική πίεση ασκεί στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η τρόικα προκειμένου ως τα τέλη του 2013 να έχει ενεργοποιηθεί ο νέος μηχανισμός παρακολούθησης της φορολογικής συμμόρφωσης, ο οποίος θα καταστήσει τη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων «Μεγάλο Αδελφό» των εισοδημάτων εκατομμυρίων φορολογούμενων φυσικών και νομικών προσώπων.

Έρχεται το e - παράβολο για συναλλαγές σε εφορίες

E-mail Εκτύπωση PDF

e-paravoloΝέα εγκύκλιος Γ. Μαυραγάνη. Τι προβλέπεται και πώς χρησιμοποιείται.
Μέσω της ΓΓΠΣ θα μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται τα ηλεκτρονικά παράβολα, καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό στον φορέα είσπραξης με γνωστοποίηση σε αυτόν ενός μοναδικού ψηφιακού κωδικού, όπως προβλέπεται σε σχετική εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη.

Ακριβό πλέον το... ελεύθερο κάμπινγκ!

E-mail Εκτύπωση PDF

campingΒαρύς θα είναι ο πέλεκυς για τους ελεύθερους κατασκηνωτές από εδώ και πέρα, καθώς ο νέος Κώδικας οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) προβλέπει αύξηση του προστίμου για το ελεύθερο κάμπινγκ από τα 147 στα 300 ευρώ.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

drapetes1.000 αστυνομικοί και 10 βατραχάνθρωποι σαρώνουν βουνά και λίμνες
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους υπόλοιπους Αλβανούς δραπέτες. Ο εντοπισμός τους και η σύλληψή τους θεωρείται θέμα ωρών καθώς τουλάχιστον 1.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» ποτάμια και βουνά. Ενδεικτικό της κινητοποίησης της Αστυνομίας είναι το γεγονός ότι στις έρευνες συμμετέχουν και δύο ομάδες βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος.

Σελίδα 459 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com