A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

"Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε ...τηλέφωνο;(!)"

E-mail Εκτύπωση PDF

plastiras(Νικόλαος Πλαστήρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας με άνεργο αδερφό....)
Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα για τους σημερινούς κηφήνες της πολιτικής! "Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο", είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν άνεργος. Μεταφέρουμε μερικά από τα πολλά αξιόλογα συμβάντα της ζωής του, τα οποία χαρακτηρίζουν τον άνδρα και τον καθιστούν πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση για παλιότερους αλλά και σημερινούς, δεδομένου ότι, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι, έμπαιναν πλούσιοι στην πολιτική και έβγαιναν πάμφτωχοι.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ!

E-mail Εκτύπωση PDF

kikloforiakoΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΤΟ ΝΕΦΡΟ, Η ΚΑΡΔΙΑ;
Τον Ιούνιο του 2011, ως επίδειξη απόλυτης δύναμης και παράδειγμα καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας, εν αγνοία της κοινωνίας και εναντίον της γνωστής αντίθετης βούλησής της, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να γίνουν όλοι οι "θανόντες" δότες οργάνων και οι γιατροί να υπογράφουν αμέσως πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση εγκεφαλικής νέκρωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία λήψεως οργάνων αν δεν υπάρχει αντίθετη σχετική αίτηση του ασθενή, με γνήσιο της υπογραφής.

Χαράτσι σε πέντε δόσεις μέχρι το τέλος του 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

dei"Κλειδώνουν", κατά πάσα πιθανότητα, τόσο οι πέντε δόσεις στην αποπληρωμή του ειδικού φόρου στα ακίνητα εφέτος, όσο και ο υπολογισμός με 33 συντελεστές του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων για το 2014, καθώς και η μη καταβολή του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο θεσμός των mini jobs στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

mini-jobsΟ Γιάννης Βρούτσης επανέλαβε ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός, ωστόσο, η Τρόικα αναμένεται να προωθήσει προσεχώς την εισαγωγή και στην Ελλάδα του θεσμού των mini jobs, όπως αποκαλείται η μικροεργασία, δηλαδή η εργασία με αμοιβή ως 350 ευρώ.

Οι φόροι που πρέπει να πληρώσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου

E-mail Εκτύπωση PDF

forosΈχει ήδη αρχίσει η έκδοση λογαριασμών της ΔΕΗ με το χαράτσι
Μέσα στον Ιούλιο θα πάρουν το εκκαθαριστικό με την πρώτη δόση, όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις
Μέχρι το τέλος του άλλου μήνα θα έχουν αποσταλεί τα εκκαθαριστικά με τον ΦΑΠ του 2011 και του 2012
Ένας Γολγοθάς περιμένει τους φορολογούμενους καθώς μέχρι το τέλος του 2013 θα κληθούν να καταβάλλουν συνολικά πέντε φόρους.

'Όταν τα Ελληνικά Μαχητικά κυνήγησαν τα Τούρκικα μέχρι το αεροδρόμιο του ...Dalaman!

E-mail Εκτύπωση PDF

dalaman1Ήταν ένα καλοκαιρινό πρωινό του 2000 και τίποτε δεν προμήνυε κάτι το ασυνήθιστο ...Ο Ελεγκτής βάρδιας του RADAR της Ρόδου ψάχνει τον ουρανό για κάτι το παράξενο αλλά μάταια!

Από 1η Ιουλίου η μείωση στους μισθούς των Τραπεζοϋπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF

bankΞεκινά από την 1η Ιουλίου η νέα κλαδική σύμβαση των Τραπεζοϋπαλλήλων, με την οποία προβλέπεται μείωση 6% επί των μισθών τους.

Πού θα πάνε τα 3,2 δισ. της δόσης

E-mail Εκτύπωση PDF

kivernisiΣε αποπληρωμή ομολόγων που αγόρασαν σε εξευτελιστικές τιμές ξένα funds και τώρα τα πληρώνονται στο 100% της τιμής τους και μάλιστα «ακούρευτα» - Η κυβέρνηση και οι δανειστές, μας δουλεύουν ψιλό γαζί - Διαχειριστής αυτών των ομολόγων η Deutsche Bank!
Κατά περίεργο τρόπο όλη αυτή η πολιτική κρίση των τελευταίων ωρών, καθώς και οι δηλώσεις περί «τεχνικών προβλημάτων» εκταμίευσης της δόσης των 3,2 δισεκ. ευρώ, έρχονται σε ένα timing, όταν η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει ομόλογα που κατέχουν ξένα hedge funds και που επίσης κατά περίεργο τρόπο έμειναν εκτός PSI!

Μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΑυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxisΓιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! - Διαβάστε τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.
Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα.

Σελίδα 460 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com