A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ - ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos-1Στη σημερινή συνάντηση των 13 Περιφερειαρχών με τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη τέθηκαν τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το ρόλο των Περιφερειών στη νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

«Φακέλωμα» πριν από τη ρύθμιση χρεών

E-mail Εκτύπωση PDF

fakelomaΦυλάκιση για ανακριβή στοιχεία
«Φάκελο» με όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να προσκομίσουν στις Εφορίες όσοι φορολογούμενοι επιθυμούν να υπαχθούν στη νέα ρύθμιση για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο.
Η αίτηση τους θα προχωρήσει μόνο εάν τα στοιχεία της δήλωσης είναι ακριβή σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίζουν ακόμα και ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών.

Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψήφιων

E-mail Εκτύπωση PDF

paneliniesΑγωνία τέλος για 100.000 μαθητές που πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις φέτος. Το μεσημέρι της Παρασκευής 21 του μήνα θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες στα λύκεια όλης της χώρας και στο διαδίκτυο.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

police-100Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βοιωτία και στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των πέντε κακοποιών, οπλισμένων με καλάσνικοφ, οι οποίοι τα ξημερώματα πυροβόλησαν και σκότωσαν 37χρονο αστυνομικό, σε ενέδρα που είχαν στήσει σε ομάδα της Ασφάλειας Λειβαδιάς, ενέδρα κατά την οποία οι δράστες αφόπλισαν και δύο άλλους αστυνομικούς.

Στις 5.300 ευρώ τα νέα εφάπαξ στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

efapax"Ψαλίδι" στα εφάπαξ βάζει η τρόικα από 1η Ιανουαρίου καθώς τελειώνουν τα χρήματα για τη στήριξη του Ταμείου Πρόνοιας.

Συνωστισμός Δημοσιογράφων στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosiografoiΠοτέ δεν ξανάρθαν τόσοι δημοσιογράφοι στη χώρα μας: 393 διεθνή ΜΜΕ, 455 συντάκτες και 7.000 ρεπορτάζ.
Το ενδιαφέρον των διεθνών τηλεοπτικών δικτύων τον τελευταίο χρόνο για την Ελλάδα συγκρίνεται όσο κι αν ακούγεται απίστευτο με τις χώρες όπου μαίνονται ένοπλες συγκρούσεις καθώς βρισκόμαστε στην κορυφή των πιο «προβεβλημένων» χωρών παγκοσμίως

Συνεχίζεται και την Παρασκευή η απεργία στα ΜΜΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΠοια είναι η απόφαση του διασωματειακού αναμένοντας τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης, EBU

Πραγματοποιήθηκε συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, η οποία αποφάσισε να ζητήσει από το διασωματειακό τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η τελική απόφαση είναι συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων και την Παρασκευή.

ΕΣΗΕΑ: Νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ σήμερα Πέμπτη

E-mail Εκτύπωση PDF

esieaΝέα 24ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά, κήρυξε η ΕΣΗΕΑ για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για νέα 24ωρη απεργία:
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να μετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη στις 11 πμ έξω από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα των σωματείων του χώρου των ΜΜΕ.

Εκλογές προ των πυλών;

E-mail Εκτύπωση PDF

trikomiaΔεν είναι καθόλου τυχαία η κίνηση ματ Σαμαρά στην πολιτική σκακιέρα με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η συνολική αντίδραση στα ΜΜΕ με συνεχόμενες απεργίες, καθώς αναμενόταν από το επιτελείο Σαμαρά αυτή η σύγκρουση με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς.

1938-2013. Λίγες ώρες πριν πέσει μαύρο στην ΕΡΤ...

E-mail Εκτύπωση PDF

ert1938-2013. Στις 00:00 τα μεσάνυχτα σύμφωνα και με την κυβέρνηση του "αποφασίζουμε και διατάζουμε" το σήμα της ΕΡΤ θα διακοπεί ύστερα από 65 χρόνια ιστορίας.

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών του ΕΙΡ (το μέχρι σήμερα Πρώτο Πρόγραμμα) επισήμως εγκαινιάστηκε στις...

Σελίδα 461 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com