A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Απόλυτο φακέλωμα! Πιστωτικές, δάνεια και κάρτες θα ελέγχει το ΣΔΟΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

xrimaΒάζουν χέρι στους λογαριασμούς μέσω του μητρώου των τραπεζών
Μέσα σε 24 ώρες όλα τα στοιχεία στη διάθεση των εφοριακών
Όλες οι κινήσεις λογαριασμών και πιστωτικών θα είναι "ορατές" στους ελεγκτές
Ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ και κατατέθηκε από χθες στη Βουλή. Ουσιαστικά πρόκειται για το πλήρες φακέλωμα καταθέσεων, δανείων , πιστωτικών καρτών αλλά και όλων των πληρωμών από τις τράπεζες.

ΗΔΙΚΑ: Ηλεκτρονικά η έκδοση βεβαιώσεων συντάξεων

E-mail Εκτύπωση PDF

tamiaΑπό τη Δευτέρα 10/6/2013 λειτουργεί στο διαδικτυακό τόπο της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε (www.idika.gr), του ΤΕΑΔΥ (www.teady.gr) και του ΤΕΑΙΤ (www.teait.gr) η νέα...ηλεκτρονική υπηρεσία με τίτλο «Φορολογικές Βεβαιώσεις ΕΤΕΑ».

Παράταση έως 10 Ιουλίου για τη δημοσίευση εταιρικών ισολογισμών

E-mail Εκτύπωση PDF

paratasiΠαράταση έως τις 10 Ιουλίου δίνει το υπουργείο Ανάπτυξης για τη δημοσίευση εταιρικών ισολογισμών.

Νέος χάρτης για τους εκπαιδευτικούς

E-mail Εκτύπωση PDF

xartisΜε 13.000 λιγότερους δασκάλους και καθηγητές θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο τα δημόσια σχολεία. Οι 6.000 εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτούνται δεν θα αντικατασταθούν, όπως δεν θα προσληφθούν και 7.000 αναπληρωτές. Το υπουργείο Παιδείας θα καλύψει τα κενά που δημιουργούνται με αύξηση του ωραρίου διδασκαλίας και μεταθέσεις.

Προσλήψεις 3.500 συμβασιούχων στη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΤην πρόσληψη 3.500 συμβασιούχων ζήτησε η ΔΕΗ σε έγγραφο που απέστειλε στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αθήνα

E-mail Εκτύπωση PDF

rixterΣεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αθήνα λίγο πριν από τις πέντε τα ξημερώματα της Τρίτης, αναγκάζοντας πολύ κόσμο να πεταχτεί έντρομος από το κρεβάτι του ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την Αττική και τη νοτιοδυτική Εύβοια.

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά

E-mail Εκτύπωση PDF

samaras

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

κ. Αντώνη Σαμαρά

Κε Πρόεδρε.

Με ενδιαφέρον αναγνώσαμε στο φύλλο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» της 1-6-2013 το εξής: «Σχέδιο επαναφοράς των οδοιπορικών στους στρατιωτικούς για το 2014, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, που θα εξασφαλιστούν από την περαιτέρω περικοπή των εξοπλιστικών προγραμμάτων, επεξεργάζεται ήδη το Υπουργείο Άμυνας. Το Υπουργείο Άμυνας έλαβε το «πράσινο φως» από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για την εκπόνηση του συγκεκριμένου σχεδίου που θα υποβληθεί επίσημα στην Τρόικα. Ο Α. Σαμαράς εξέφρασε την άποψη στο ΚΥΣΕΑ ότι: «Είμαι ευτυχής που μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης δεν απολύσαμε ούτε ένα στρατιωτικό, όπως έκαναν άλλοι Δυτικοί Στρατοί ..».

Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

tourkiaΜυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα και γρήγορα βλέπει το Αυστραλιανό δίκτυο ΑBC σχολιάζοντας την λαϊκή εξέγερση στην Τουρκία.
«Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος», ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του ABC Australia στην Κωνσταντινούπολη.

Μια (παιδική) χαρά και δυο… τρομάρες!

E-mail Εκτύπωση PDF

paidiki-xaraΣε παιδικές παγίδες που κρύβουν κινδύνους σοβαρού τραυματισμού έχουν μετατραπεί οι παιδικές χαρές σε ολόκληρη την χώρα. Στα κατασκευαστικά λάθη ήρθαν να προστεθούν η κακή χρήση αλλά και η εγκατάλειψη, με αποτέλεσμα να είναι πια άκρως ακατάλληλες για τα μικρά παιδιά.

«Η Πόλις εάλω» – Ο Ελληνισμός και η Χριστιανοσύνη ζουν

E-mail Εκτύπωση PDF

epanastasiΠεντακόσια εξήντα χρόνια από την αποφράδα ημέρα - Η απάντηση Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τον Μωάμεθ Β' λίγο πριν από την πτώση της Βασιλεύουσας
Πέρασαν 560 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα της 29ης Μαΐου 1453. Την ημέρα που ακούστηκε το "Εάλω η Πόλις" και η Βασιλεύουσα, η «Πόλη των Αγίων», η «Θεοσκέπαστη», η «Πόλη του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης» έπεσε στα χέρια των Οθωμανών.

Σελίδα 462 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com