A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

pinakidesΤην επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας σε όσους οδηγούς είχαν αφαιρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποφάσισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, λόγω του Πάσχα.

Συμβολαιακή Γεωργία

E-mail Εκτύπωση PDF

pireos-1ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ 1000 ΚΑΠΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ

Συνεχίζεται η υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της Συμβολαιακής Γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς, με την εταιρεία MIΣΣΙΡΙΑΝ Α.Ε και περισσότερους από 1000 καπνοκαλλιεργητές των Νομών Σερρών, Δράμας και Πιερίας.

Μέτρα της Τροχαίας για την Μ. Εβδομάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΈκτακτα μέτρα της Τροχαίας θα ισχύσουν καθ' όλη την διάρκεια των εορτών του Πάσχα και την Πρωτομαγιά σε όλη τη χώρα, για την διευκόλυνση όσων πολιτών εγκαταλείψουν τα μεγάλα αστικά κέντρα για την επαρχία και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Αυτόφωρο για τους βασανιστές ζώων ζητά ο Άρειος Πάγος

E-mail Εκτύπωση PDF

skilosΟ αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης τονίζει τις σοβαρές ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται για βασανισμό, κακοποίηση, κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ' αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός.

Θεματοφύλακας των πρώην κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα η Τράπεζα Πειραιώς

E-mail Εκτύπωση PDF

pireosΗ Τράπεζα Πειραιώς, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και σε σχετικές επαφές με τις αρμόδιες εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές της Ελλάδος και της Κύπρου, προχώρησε στην κατάρτιση συμφωνίας με τις Τράπεζα Κύπρου, Cyprus Popular Bank (CPB) και Ελληνική Τράπεζα για την απόκτηση του συνόλου των εργασιών και υπηρεσιών θεματοφυλακής,

Πάνε να καταργήσουν τον Ε65 από την Λαμία

E-mail Εκτύπωση PDF

e65Θα φτάνει μέχρι τα Τρίκαλα
Να εγκαταλείψει την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ε65 από το κομμάτι της Λαμίας έως και την Ξυνιάδα σχεδιάζει το Υπουργείο Ανάπτυξης, όπως έχει ήδη ανακοινώσει στις κατασκευαστικές εταιρείες.

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

oveliaΣε ποιες περιοχές ο οβελίας πρέπει να ψηθεί νωρίς
Στους 30 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος αυτό το Σαββατοκύριακο. Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα. Σε ποιες περιοχές της χώρας ο οβελίας πρέπει να ψηθεί νωρίς.

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza-peireosΗ Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Πειραιώς που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με την έκδοση νέων κοινών μετοχών ως εξής:

Χαράτσια δίχως τέλος στα ακίνητα

E-mail Εκτύπωση PDF

xaratsiΕνιαίο Ειδικό Τέλος Ακινήτων θα λέγεται ο νέος φόρος, χωρίς αφορολόγητο. - Οι δανειστές απαιτούν να εισπράττονται 3.5 δις ευρώ κάθε χρόνο από τα ακίνητα. - Εντός του 2013 θα δηλωθούν όλα τα αγροτεμάχια.

Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων έχει μπει από την πρώτη στιγμή στο μάτι αλλά και στο μικροσκόπιο των δανειστών.

Στην Πειραιώς και επίσημα η Μillennium

E-mail Εκτύπωση PDF

pireosΗ Τράπεζα Πειραιώς υπέγραψε σήμερα οριστική συμφωνία με τη Millennium BCP ("BCP") αναφορικά με την απόκτηση του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Millennium Bank Ελλάδος ("MBG") και τη συμμετοχή της BCP στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς.

Σελίδα 465 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com