A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Νέα περίεργη καθυστέρηση για τον Ε65

E-mail Εκτύπωση PDF

E-65Στην αναμονή βρίσκονται, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, οι παραχωρησιούχοι και οι κατασκευαστές του Ε65 και της Ιόνιας Οδού.

Αλογίσιο κρέας με... φάρμακα σε αλλαντικά

E-mail Εκτύπωση PDF

nikasΝέο διατροφικό σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από εργαστηριακούς ελέγχους σε προϊόντα της εταιρείας "Νίκας".

Κατέστρεψαν μνημείο του Υψώματος 731

E-mail Εκτύπωση PDF

731-1Διαλυμένο βρέθηκε από Έλληνες επισκέπτες το Μνημείο του Υψώματος 731 στην Αλβανία.
Θλίψη και οργή για την ενέργεια αυτή, που προσβάλει την μνήμη των νεκρών μας προγόνων που έχασαν την ζωή τους και άφησαν τα κόκαλά τους στο σημείο της μεγάλης μάχης.

Οι αποδείξεις που κατοχυρώνουν αφορολόγητο

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixisΠολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φορολογούμενοι με τις αποδείξεις που θα καταθέσουν στις εφορίες προκειμένου να διεκδικήσουν το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ, αλλά και να αποφύγουν την αύξηση ποσού του φόρου μέσω πέναλτι, αφού δεν περνούν όλα τα παραστατικά.

Φιάσκο» η ρύθμιση για τα δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

stournarasΟι προϋποθέσεις αποκλείουν στην πράξη την συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών από το πρόγραμμα διευκόλυνσης αποπληρωμής των στεγαστικών δανείων.

Νομοσχέδιο – «φιάσκο» αποδεικνύεται η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ATE BANK ROMANIA S.A.

E-mail Εκτύπωση PDF

trapeza-pireosΗ Τράπεζα Πειραιώς υπέγραψε σήμερα συμφωνία με τον κύριο Dorinel Umbrarescu, επικεφαλής επιχειρηματικού ομίλου με κύρια δραστηριότητα στον κλάδο των κατασκευών στη Ρουμανία, για την πώληση του συνολικού ποσοστού συμμετοχής (93,27%) της Τράπεζας στο μετοχικό κεφάλαιο της ATE Bank Romania S.A. έναντι ποσού €10,3 εκατ.

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 € ο Γ. Παπαντωνίου

E-mail Εκτύπωση PDF

papantoniouΜετά την απολογία του το πρωί στον ανακριτή για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες ο Γιάννος Παπαντωνίου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ. Ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να μην αναφέρει στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του 2008 τις τραπεζικές καταθέσεις της συζύγου του, ύψους 2,2 εκατ. δολαρίων που εντοπίστηκαν στη λίστα Λαγκάρντ.

Οι ημερομηνίες των φετινών εξετάσεων στα σχολεία

E-mail Εκτύπωση PDF

ethousaΣτις 15 Μαΐου τελειώνουν φέτος τα μαθήματα στα σχολεία, ενώ στις 21 Μαΐου θα αρχίσουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, και θα διαρκέσουν ως τις 14 Ιουνίου. Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών του γυμνασίου θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου.

«Πρόταση δημιουργίας Αναπτυξιακής Τράπεζας ΜμΕ στη συνάντηση με τον κ. Horst Reichenbach»

E-mail Εκτύπωση PDF

esee-1Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 10 Απριλίου συνάντηση του Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force Greece) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Horst Reichenbach με τους Προέδρους ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ κ.κ. Βασίλη Κορκίδη και Γιώργο Καββαθά, τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας κ. Νικόλαο Μυρτάκη και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ΜΜΕ (UEAPME) κ. Δημήτρη Ασημακόπουλο.

Ξεκινούν άμεσα τα έργα στους αυτοκινητοδρόμους

E-mail Εκτύπωση PDF

ergaΠριν το Πάσχα, ξεκινούν και πάλι τα έργα στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητοδρόμους παραχώρησης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.
Ο υπουργός διευκρίνισε ότι υπεγράφη συμφωνία με τους παραχωρησιούχους να επαναλειτουργήσουν τα εργοτάξια χωρίς καθυστερήσεις και μάλιστα πριν το Πάσχα.

Σελίδα 466 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com