A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ποιός κυβερνά αυτή τη χώρα;

E-mail Εκτύπωση PDF

Μα, φυσικά η τρόϊκα που δεν δέχεται ούτε τις ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!!!

leutaΣοβαρές ενστάσεις για το σχέδιο νόμου που αφορά τις ρυθμίσεις των δανείων των νοικοκυριών και την αναμόρφωση του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης, εξέφρασε η τρόικα στη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ποινικές διώξεις για άλλους τρεις πρώην υπουργούς

E-mail Εκτύπωση PDF

dikiΔύο ημέρες μετά την καταδίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, άλλοι τρεις πρώην υπουργοί ελέγχονται ποινικά για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες. Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινικών διώξεων, κατά περίπτωση σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά και κακουργήματος.

Μετά τα νησιά ο Εμίρης ''χτυπάει'' αεροδρόμιο, Ελληνικό και Αστέρα Βουλιαγμένης

E-mail Εκτύπωση PDF
  • aravasΣύμφωνα με τους Financial Times πίσω από την πώληση του νησιού της Οξυάς στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ, κρύβεται επενδυτικό ενδιαφέρον
  •  Στόχοι: το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, το Ελληνικό, ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, και η Finansbank, ο κερδοφόρος βραχίονας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας στην Τουρκία
  •  Ευρωπαϊκός κόμβος η Αθήνα για την Qatar Airways;

Μπλόκο στην Τρόικα από σκυλιά

E-mail Εκτύπωση PDF

Μπλόκο-από-σκυλιά-στη-Τρόικα-1Τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών από ομάδες πολιτών που θίγονται από τα μέτρα του οικονομικού προγράμματος οι Τροϊκανοί πρέπει να τις έχουν συνηθίσει. Χθες όμως δέχτηκαν μια ασυνήθιστη επίθεση.Μπλόκο-από-σκυλιά-στη-Τρόικα-2

Ο Δικαστής που "έριξε" ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο

E-mail Εκτύπωση PDF

Ποιος είπε ότι οι πολιτικοί δεν μπαίνουν φυλακή;

dikastisAΓιώργος Αποστολάκης, πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης: Δικαστής με (Δ) κεφαλαίο και πάνω απ΄ όλα Άνθρωπος με (Α) κεφαλαίο.

Οι Εξωτερικοί Φρουροί των Φυλακών στον Σαμαρά

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxogiannisΣτις 26/02/2013 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνιο Σαμαρά στο γραφείο του στη Βουλή των Ελλήνων.

Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο

E-mail Εκτύπωση PDF

papageorgopouylosAΙσόβια ποινή κάθειρξης για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον άλλοτε στενό συνεργάτη του Παπαγεωργόπουλου και πρώην γγ του δήμου Μιχάλη Λεμούσια και ισόβια συν 9 χρόνια για τον πρώην ταμία του δήμου Παναγιώτη Σαξώνη, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Στον διευθυντή της Ταμειακής Υπηρεσίας Θωμά Γκόλα επέβαλε ποινή 15 ετών και 10 ετών στον έτερο διευθυντή Γεώργιο Γκαϊτατζή.

Αλλάζουν οι ποινές για την παράνομη υλοτομία

E-mail Εκτύπωση PDF

ilotomisiΣε κακούργημα μετατρέπονται τα αδικήματα που προκαλούν στο δάσος ζημιά που υπερβαίνει τα δέκα χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε την Τετάρτη στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης.

«Η ΙΚΕΑ διαθέτει λουκάνικα από πιστοποιημένους ‘Έλληνες παραγωγούς»

E-mail Εκτύπωση PDF

ikea«Η ΙΚΕΑ HOUSEMARKET HELLAS διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό λουκάνικα από πιστοποιημένους 'Έλληνες παραγωγούς»

Ξεκινά πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων

E-mail Εκτύπωση PDF

programaΑνοιχτή είναι από χθες και μέχρι τις 25 Απριλίου η ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr, στην οποία μπορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις να καταθέτουν τις επενδυτικές τους προτάσεις για την επιδότησή τους από το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σελίδα 468 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com