A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Αλλάζουν οι ποινές για την παράνομη υλοτομία

E-mail Εκτύπωση PDF

ilotomisiΣε κακούργημα μετατρέπονται τα αδικήματα που προκαλούν στο δάσος ζημιά που υπερβαίνει τα δέκα χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε την Τετάρτη στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης.

«Η ΙΚΕΑ διαθέτει λουκάνικα από πιστοποιημένους ‘Έλληνες παραγωγούς»

E-mail Εκτύπωση PDF

ikea«Η ΙΚΕΑ HOUSEMARKET HELLAS διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό λουκάνικα από πιστοποιημένους 'Έλληνες παραγωγούς»

Ξεκινά πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων

E-mail Εκτύπωση PDF

programaΑνοιχτή είναι από χθες και μέχρι τις 25 Απριλίου η ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr, στην οποία μπορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις να καταθέτουν τις επενδυτικές τους προτάσεις για την επιδότησή τους από το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο κυνήγι των εσόδων με ελέγχους και κατασχέσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

kinigiΜπαράζ ελέγχων και κατασχέσεων επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών για να ξελασπώσουν τα δημόσια έσοδα, με τους ελέγχους για την απόδοση ΦΠΑ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Κεφτεδάκια ΙΚΕΑ Τσεχίας

E-mail Εκτύπωση PDF

ikeaΑναφορικά με την είδηση που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ότι σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Τσεχία εντοπίστηκε κρέας αλόγου σε κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ, θα υπάρξει άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση σχετικά με το θέμα, μετά την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων ελέγχων, που ήδη διενεργούνται.

Θα κηρύξει στάση πληρωμών μέχρι τον Ιούλιο το δημόσιο ;

E-mail Εκτύπωση PDF

aljazeeraΤο ενδεχόμενο το ελληνικό δημόσιο να δηλώσει αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων έως τον προσεχή Ιούνιο ή Ιούλιο, υπογραμμίζει με δηλώσεις του, που αναμεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι Al Jazeera, ο κ. Σάββας Ρομπόλης, επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ. Αιτιολογώντας την άποψη αυτή επισημαίνει πως η υστέρηση στη συγκέντρωση εσόδων, λόγω προφανούς αδυναμίας καταβολής των φόρων από τους πολίτες, σε συνδυασμό με την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού των ανέργων και της παρατεινόμενης ύφεσης που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν τη λειτουργία τους περισσότερες από 160.000 επιχειρήσεις στη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, είναι οι λόγοι που θα οδηγήσουν σε μία τέτοια κατάσταση την κυβέρνηση.

Ε 65-Αυτοκινητόδρομος φάντασμα

E-mail Εκτύπωση PDF

E65Έναν «τυφλό» αυτοκινητόδρομο δίχως αρχή και τέλος, που αποκαλύπτει το παρασκήνιο αλλά και τις ισχυρές πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν για τη σωτηρία του, φέρνει η βούληση του κ. Γιώργου Περιστέρη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και των ισπανικών εταιρειών του ομίλου ΑCS να αναστήσουν τον Άξονα Κεντρικής Ελλάδας (αλλιώς Ε65), όταν στο... χειρουργείο των διαπραγματεύσεων είχε διαπιστωθεί ότι ο ασθενής ήταν κλινικά νεκρός.

Απεργιακό μπαράζ την Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΚλειστές θα παραμείνουν την Τετάρτη 20-2-2013 οι δημόσιες υπηρεσίες, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Νέο ποινολόγιο για την αδήλωτη εργασία

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΗ ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών καταπολέμησης της αδήλωτης εργασίας, με αυστηροποίηση των κυρώσεων για τους παραβάτες, προβλέπεται στο νομοσχέδιο που προωθείται από ...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paskediMε βάση την ισχύουσα νομοθεσία σας ενημερώνουμε ότι, καθίσταται πλέον απαραίτητο να εκπαιδεύονται υποχρεωτικά στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων όλοι οι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που χειρίζονται ή έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ή ποτά, για την εφαρμογή των σχετικών οδηγών ορθής υγιεινής πρακτικής.

Σελίδα 470 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com