A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Κάλπες στην Κύπρο - Πού ψηφίζουν οι Κύπριοι στην Ελλάδα για τις εκλογές της Κυριακής

E-mail Εκτύπωση PDF

kiprosΣτην σκιά της οικονομικής κρίσης και του επερχόμενου μνημονίου που κυριάρχησαν στην προεκλογική περίοδο προσέρχονται την Κυριακή οι ψηφοφόροι στην Κύπρο για την εκλογή νέου προέδρου.

Απεργία στα ΜΜΕ την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

mmeΓενική απεργία στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου προανήγγειλαν οι Ενώσεις των δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τεχνικών.

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των απολυμένων υπαλλήλων του ΙΚΑ από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

E-mail Εκτύπωση PDF

syrizaΜε αγωνία περίμεναν χθες τη συζήτηση που διεξήχθη στη βουλή οι απολυμένοι υπάλληλοι του ΙΚΑ που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και διεκδικούν να παραμείνουν στις δουλειές τους, στις οποίες προσλήφθηκαν με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο. Ωστόσο,

Από 18 Φεβρουαρίου ως 5 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τις πανελλαδικές

E-mail Εκτύπωση PDF

exetasisΑπό τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ως και την Τρίτη 5 Μαρτίου ορίζεται η προθεσμία, μέσα στην οποία θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2013 οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας θα είναι ενιαία και για τους δύο τύπους λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ).

Αλεξανδρούπολη: Ιερέας πέθανε από τη γρίπη των χοίρων

E-mail Εκτύπωση PDF

iosAΎστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, έχασε τη ζωή του σήμερα ένας 37χρονος ιερέας ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1.

Υποχρεωτικά οι 18ρηδες με ΑΦΜ και αποδείξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

afmΥπόχρεοι να αποκτήσουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και να υποβάλλουν φορολογική δήλωση –με την οποία μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν- είναι σύμφωνα με νέα διάταξη εκατοντάδες χιλιάδες 18χρονοι, παρόλο που μπορεί ακόμα να πηγαίνουν σχολείο ή να σπουδάζουν!

Ρύθμιση χρεών στα ταμεία ως και σε 96 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

leftaΜε πέντε προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την τρόικα οι επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στο νέο καθεστώς ρύθμισης χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Η νέα ρύθμιση αναμένεται να δώσει ανάσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις καθώς θα δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής ως και σε 96 δόσεις.

Σκηνικό έντασης ετοιμάζει η Τουρκία με ένα νέο Σισμίκ να βγαίνει στο Αιγαίο

E-mail Εκτύπωση PDF

karaviΞαφνικά η Τουρκία απέκτησε ένα νέο «Σισμίκ», ένα νέο ερευνητικό σκάφος, γεγονός που δείχνει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει άμεσα έρευνες στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και να ανεβάσει την ένταση με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τσουχτερές ποινές για ανασφάλιστα Ι.Χ

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΑυστηρές είναι οι ποινές που προβλέπει η διάταξη για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις».

ΙΜΙΑ 1996 - ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

augiΤο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 7 μ.μ στο Μνημείο Ιμίων στη Λεωφόρος Βασ. Σοφίας στην Αθήνα,

Σελίδα 471 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com