A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Καμία παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

Λήγει η προθεσμία πληρωμής των ακινήτων

autokinitaΈνας στους δύο δεν πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι στιγμής. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ηλεκτρονική καταβολή. "Σπεύσατε", διαμηνύει ο γενικός γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης

Ένα εκατ. περισσότεροι τουρίστες αναμένονται το 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

tourismosΤι επισήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης

Ένα εκατομμύριο περισσότερους τουρίστες το 2013 δείχνουν τα στοιχεία από τις κρατήσεις αεροπορικών θέσεων στις οποίες έχουν προχωρήσει οι μεγάλοι ξένοι τουριστικοί οργανισμοί.

Αναπτυξιακές προτάσεις του Κ. Σκρέκα

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekasΟ βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας εκπροσώπησε το κυβερνών κόμμα στην ημερίδα με θέμα την «βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων», που συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη το ΙΟΒΕ, ο Δημόκριτος και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Τι αποδείξεις θα χρειαστούμε για το 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

apodixisΣτην υποχρέωση των φορολογουμένων να συλλέγουν αποδείξεις από 1-1-2013 και μάλιστα με πολύ πιο αυστηρές ποινές για όσους δεν καταφέρουν να συγκεντρώνουν το απαιτούμενο ποσό, καταφεύγει το υπουργείο Οικονομικών, στην προσπάθειά του να βρει μια λύση στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Επιδείνωση του καιρού και χιόνια

E-mail Εκτύπωση PDF

xioniΧαμηλές θερμοκρασίες αύριο και παγετός στα ηπειρωτικά. Τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού τις επόμενες ημέρες.

1,1 δισ. ευρώ στους αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

agrotesΤην πίστωση στους λογαριασμούς 670.000 αγροτών της δεύτερης δόσης των επιδοτήσεων 1,1 δισ. ευρώ ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός που επισκέπτεται σήμερα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η Ελλάδα έδωσε 1,4 δισ. € το 2012 στα Βαλκάνια

E-mail Εκτύπωση PDF

elladaΗ λέξη απίστευτο συχνά στην Ελλάδα χάνει τη σημασία της, γιατί πλέον τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Η είδηση, σύμφωνα με το onalert.gr, είναι ότι δόθηκε 1,4 δισ. ευρώ από το Ελληνικό Κράτος το 2012 για ενίσχυση επιχειρήσεων στα Βαλκάνια, τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη από έλλειψη ρευστότητας!

Παράταση για το πρόγραμμα digi-content

E-mail Εκτύπωση PDF

paratasiΈξι μήνες παράταση θα πάρει το πρόγραμμα για την υλοποίηση έργων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα digi-content του ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης.

Φόρος και στα αγροτεμάχια. Ταφόπλακα για τους μικρούς έλληνες γεωργούς

E-mail Εκτύπωση PDF

agrotemaxiaΤο υπουργείο ξεκινά την καταγραφή όλων των ακινήτων προκειμένου να ξεκινήσει εντός του 2013 η εφαρμογή του ενιαίου φόρου στα ακίνητα. 

Συγκεκριμένα στο νέο φορολογικού νομοσχέδιο αναφέρεται ότι θα πρέπει να διορθωθούν μέχρι τον Απρίλιο τυχόν λάθη στο έντυπο Ε9.

Παράταση απόσυρσης ΙΧ και το 2013

E-mail Εκτύπωση PDF

autokinitaΠαρατείνεται για όλο το 2013 το μέτρο της απόσυρσης παλαιών ΙΧ, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 22 του φορολογικού νομοσχεδίου αναφέρεται πως το μέτρο της απόσυρσης παρατείνεται έως τις 20 Δεκεμβρίου 2013 και πλέον θα αποσύρονται αυτοκίνητα τα οποία έχουν πρώτη άδεια κυκλοφορίας έως τις 31/12/2000, ενώ μέχρι πρότινος μπορούσαν να αποσυρθούν αυτοκίνητα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας έως 31/12/1998.

Σελίδα 475 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com