A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ως στις 10 Νοεμβρίου οι κινητοποιήσεις δικαστικών και εισαγγελέων

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastikiΠαρατείνονται πανελλαδικά μέχρι 10 Νοεμβρίου 2012 οι κινητοποιήσεις των δικαστών και εισαγγελέων με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών.

Ενίσχυση 42 εκατ. ευρώ σε δήμους

E-mail Εκτύπωση PDF

enisxisiΜε 42 εκατομμύρια ευρώ ενισχύει τους ΟΤΑ όλης της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών, έναντι των εσόδων από το φόρο Ζύθου, το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και το Τέλος Διαφημιστικής Κατηγορίας Δ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ραντεβού το Σαββατοκύριακο με τις Ωριωνίδες.

E-mail Εκτύπωση PDF

Θα βρέξει αστέρια!

steriaΤα ξημερώματα του Σαββάτου και της Κυριακής, οι Ωριωνίδες θα ρίχνουν στον ουρανό μια ασημένια βροχή από πεφταστέρια. Μάλιστα οι αστρονόμοι της NASA περιμένουν περίπου 20 έως 25 πεφταστέρια ανά ώρα. Οι Ωριωνίδες θα κορυφωθούν το βράδυ του Σαββάτου και έως την αυγή της Κυριακής 21 Οκτωβρίου.

Στον ΕΟΠΥΥ εντάσσονται γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί και τραπεζικοί

E-mail Εκτύπωση PDF

eopiΣτον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) εντάσσονται από την 1η Νοεμβρίου, ο Κλάδος Υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ), στον οποίο ασφαλίζονται γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί, καθώς και οι Τομείς Ασθένειας Προσωπικού ΕΤΒΑ, Προσωπικού Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος και Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως, Γενικής και American Express του Κλάδου Υγείας του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ).

Καθαιρούνται όλοι οι προϊστάμενοι Εφοριών, Τελωνείων και ΣΔΟΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

sdoeΚαθαιρούνται προς επαναξιολόγηση όλοι οι έφοροι με την "πολυ-τροπολογία' του υπουργείου Οικονομικών, που κατατέθηκε στη Βουλή.

Κλειστές οι ΔΟΥ Δευτέρα και Τρίτη

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΠαρατείνονται οι πληρωμές όσων φορολογούμενων πολιτών λήγουν οι προθεσμίες εντός του συγκεκριμένου διημέρου.

Τα ΕλληνοΤουρκικά στον ...Κωσταντάρα

E-mail Εκτύπωση PDF

veteranosAΜεγάλες πιένες γνωρίζει η καθημερινή εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο ανανεωμένο κανάλι ΑΡΤ  ΤV Τα πάντα Ρει''

Καλεσμένοι στην σημερινή εκπομπή ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ Ιωάννης Κοραντής και ο Ανώτερος Αξιωματικός ε.α  Μακρυγιάννης Χρήστος!

Δημιουργία 99 Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων

E-mail Εκτύπωση PDF

forologoumeniΣτη δημιουργία 99 Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών ως το τέλος του στις περιοχές των ΔΟΥ οι οποίες συγχωνεύονται.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ειδικής επιτροπής για την αναδιοργάνωση των ΔΟΥ, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων θα πρέπει να στεγαστούν σε χώρο που θα παραχωρήσει δωρεάν το υπουργείο Εσωτερικών.

Ρύθμιση οφειλών προς την εφορία σε 48 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

doy

Συναγερμό στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει προκαλέσει η απότομη αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο κατά 3,1 δισ. ευρώ μέσα σε ένα μόνο μήνα.

Απεργούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης

E-mail Εκτύπωση PDF

kameresΣε 24ωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης, κατεβαίνουν οι Ενώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.  
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του μνημονίου την Πέμπτη.

Σελίδα 481 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com