A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ομάδα εργασίας συνέστησε το υπουργείο Οικονομικών για τις γερμανικές αποζημιώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ergatesΑντικείμενο της ομάδας εργασίας είναι η εξέταση των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Στην αρμόδια επιτροπή, που συνεστήθη με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, μετέχουν οι εξής:

Και φοροεισπράκτορες οι ελεγκτές!

E-mail Εκτύπωση PDF

foroispraktoresΤην αρμοδιότητα να εισπράττει αμέσως το ίδιο τα πρόστιμα που «κόβουν» οι ελεγκτές του, δίνει στο ΣΔΟΕ το υπουργείο Οικονομικών, αντί να τα προωθεί προς είσπραξη στις κατά τόπους όπως γίνεται και συσσωρεύονται χρόνια τώρα, χωρίς να εισπράττονται.

Ακατάλληλα τα μισά σχολεία Κίνδυνος για τους μαθητές.

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoliaΚαμπανάκι από τον ΟΣΚ. Τι αναφέρει για την ασφάλεια των κτιρίων στα οποία στεγάζονται σχολεία. Σοκάρουν τα στοιχεία

Από 30 έως 50 ετών είναι τα περισσότερα από τα μισά σχολεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Σύλλογο Εργαζομένων του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων.

Πάνω από 100 εκ. οι μίζες στα εξοπλιστικά!

E-mail Εκτύπωση PDF

tangΕκατοντάδες εμβάσματα παράνομων πληρωμών προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχουν πλέον στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές. Τα εμβάσματα αυτά ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της ποινικής ευθύνης τού άλλοτε πανίσχυρου υπουργού και συνεργατών του, που είναι ήδη προφυλακισμένοι.

Πήραν 7 εκατ. ευρώ για αποκρατικοποιήσεις που δεν έγιναν!

E-mail Εκτύπωση PDF

euro«Χρυσές» αμοιβές για το... τίποτα δόθηκαν στους συμβούλους τον αποκρατικοποιήσεων, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δημοσιοποιήθηκαν στη Βουλή μετά από σχετικά ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι παχυλοί μισθοί, λοιπόν, έφθασαν τα 7 εκ. ευρώ (για την ακρίβεια, ανέρχονται σε 6,9 εκ. ευρώ) και δόθηκαν στους συμβούλους του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου από τον Ιούλιο του 2011 έως και τον Μάρτιο του 2012. Συγκεκριμένα, το ποσό αφορά τις αμοιβές των συμβούλων αξιοποίησης που είχαν προσληφθεί από την Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων και μεταφέρθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ σχετικά με τον επιτηδευματία Γ.Α. Παπανδρέου

E-mail Εκτύπωση PDF

NIKOLOPOULOSΝικολόπουλος προς Σαμαρά : «Οι πολίτες δικαιούνται να πληροφορηθούν, τι εισπράττει και τι φόρους καταβάλλει από τις νέες δραστηριότητες του ο ΓΑΠ, αφού αυτοί είναι τα «θύματα» της πολιτικής του, που σήμερα εμπορεύεται και κεφαλοποιεί»

Τι περιμένει όσους δεν πληρώσουν τα τέλη

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΣύμφωνα με το σχέδιο που επεξεργάζεται η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, η αστυνομία και η τροχαία θα διατηρήσουν τον έλεγχο των οχημάτων για τη μη καταβολή του τέλους, ενώ υπάρχουν και σκέψεις για να ενταχθεί στην αστυνόμευση των ΙΧ για τα τέλη κυκλοφορίας και η δημοτική αστυνομία.

«Απόβαση» Τούρκων πασάδων στο Αιγαίο

E-mail Εκτύπωση PDF

Τούρκοι κροίσοι αγοράζουν όσο-όσο ελληνικά νησιά

euroΠριν 16 χρόνια για ένα βράχο στο Αιγαίο, τα Ίμια, φθάσαμε στα πρόθυρα πολέμου με την Τουρκία. Τώρα έρχονται να εγκατασταθούν οι πασάδες της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης σε νησάκια-διαμάντια του Αιγαίου, που θα τα αγοράσουν «μπιρ παρά», όπως λένε στη γλώσσα τους, για να κερδίσουμε εμείς τα χαμόγελα της τρόικα.

Στη φυλακή όσοι χρωστούν στην Εφορία. Σαρωτικοί έλεγχοι

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΑυτό πρόκειται να γίνει καθώς φέτος είναι εκατοντάδες οι συλλήψεις για φοροδιαφυγή και χρέη προς το Δημόσιο, ωστόσο τα έσοδα που μπήκαν στα ταμεία του κράτους είναι ελάχιστα.

Πόλεμος στην Κύπρο για το αέριο!

E-mail Εκτύπωση PDF

Μπορεί να συμβεί, σύμφωνα με αμερικανική ανάλυση

toyrkiaAΈνα άρθρο της εφημερίδας Internationa Herald Tribune αναλύει την αστάθεια της περιοχής στην νότιο-ανατολική Μεσόγειο και αναδεικνύει τις πιθανότητες πολέμου στην Κύπρο.

Σελίδα 485 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com