A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Η ΜΑΥΡΗ … ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Ανέκαθεν η μαύρη προπαγάνδα ήταν στα χέρια ισχυρών ανδρών, με Απολυταρχικές διαθέσεις και χωρίς ίχνος Δημοκρατικής Ευαισθησίας. Τον περασμένο αιώνα χρησιμοποιήθηκε πάρα πολύ η τακτική αυτή προκειμένου να παρασυρθούν λαοί και κοινωνίες σε λαθεμένες επιλογές που έβλαψαν ανεπανόρθωτα τόσο τα κράτη τους όσο και τον κόσμο όλο.

Η λεβεντιά του ψηφοφόρου

E-mail Εκτύπωση PDF

zoiτου Μάνου Χωριανόπουλου

Οι δραματικές ώρες του Μητρόπουλου, οι στρατιές των ψηφοφόρων και η τιμωρία των ναζιστών, των γραφικών και των πάσης φύσεων ανίκανων, μέσω της εξασφάλισης μιας άνετης ζωής δια της ψήφου μας

Ο «ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimos

Του Γεωργίου Παπασίμου
Υποψηφίου βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τρικάλων Δικηγόρου

Το στοίχημα για την Αριστερά, εν μέσω του μνημονιακού «οδοστρωτήρα», απόρροια του κλεπτοκρατισμού που αναπτύχθηκε κατά την Μεταπολίτευση, δεν ήταν μόνο να πρωτοτυπήσει, κάνοντας δηλαδή πράξη αυτά, που είχε ενσωματώσει στο πρόγραμμά του ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή αυτά, που είχαν καταθέσει ως θέσεις αρχής οι συνεργαζόμενες δυνάμεις, όπως για παράδειγμα το «ΠΡΑΤΤΩ».

Επιστολή του Σωματείου ΤΑΞΙ Καλαμπάκας για τις θέσεις στάθμευσης

E-mail Εκτύπωση PDF

taxiΚατόπιν δημοσιεύματος στον τοπικό τύπο περί δήθεν προβλημάτων της λειτουργίας των θέσεων στάθμευσης των ΤΑΞΙ, το Σωματείο υποχρεώνεται να γνωστοποιήσει στην κοινωνία του Δήμου Καλαμπάκας τα κάτωθι:

Να παλέψουμε για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα.

E-mail Εκτύπωση PDF

panagiotaH πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε την αφετηρία μιας μεγάλης προσπάθειας συσπείρωσης, μετά από μια περίοδο επώδυνων αποφάσεων σε συλλογικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Καλούμαστε, λοιπόν, να ανακόψουμε το αρνητικό κλίμα και με ρεαλισμό να ξεκινήσουμε ξανά την πορεία μας για την αριστερή διακυβέρνηση της χώρας. Προφανώς, σε αυτή την προσπάθεια φέρουμε το βάρος των προηγούμενων εξελίξεων, τις οποίες με ειλικρίνεια οφείλουμε να εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους συντρόφους μας, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια μας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα.

ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed, Ph.D.,

Έχουμε σχεδόν οκτώ μήνες που περνάμε το μαρτύριο του Σισύφου , ως χώρα. Οι πολιτικοί ταγοί άλλοτε με δηλώσεις και άλλοτε με διαγγέλματα μας έλεγαν και μας τόνιζαν, πως η κοινωνία είναι σε δύσκολη θέση, πως η οικονομία μπορεί να ανακάμψει, πως το χρέος είναι βιώσιμο, πως μπορεί να βγούμε από την δύσκολη θέση. Κυριολεκτικά οι πολίτες δεν ξέρουν τι να πιστέψουν και φυσικά δεν γνωρίζουν τι θα ξημερώσει αύριο.

Οι δομικές αιτίες της κρίσης και τα καθήκοντα της Αριστεράς

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ. ΠΑΠΑΣΙΜΟΥ
Δικηγόρου. Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του «ΠΡΑΤΤΩ»
Έμελε να το δούμε κι αυτό! Με ψήφους 222 και τη σύμπραξη ΝΔ-Ποταμιού-ΠΑΣΟΚ «πέρασε» από τη Βουλή η συμφωνία με τους δανειστές –απόρροια, έστω, τεράστιων εκβιασμών προς την κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας (ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι και αυτή διέπραξε σοβαρά λάθη τακτικής) που συνιστούν ένα πρωτοφανές πραξικόπημα– και το τρίτο κατά σειρά βάρβαρο μνημόνιο από το 2010 και την εκδήλωση της σφοδρής κρίσης στο καχεκτικό ελληνικό πολιτικοοικονομικό σύστημα

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ…ΠΥΡΕΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Νέα δεδομένα και πολυδιάστατες διεργασίες δημιούργησε σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα η απόφαση του ΤΣΙΠΡΑ για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, ώστε να ξεφύγει από τα βαρίδια της Αριστεράς Πλατφόρμας και να αποκτήσει ελεύθερο και νέο βηματισμό, προκειμένου να ασχοληθεί απερίσπαστα με τα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας και του λαού.

Πνευματική ή κοσμική ζωή;

E-mail Εκτύπωση PDF

agelosΣτις μέρες μας, η ανάγκη να υποστηρίξουμε την πνευματική μας ζωή, ολοένα και λιγοστεύει. Πολλές φορές, προκειμένου να γίνουμε λιγάκι πιο «σοφοί», ασπαζόμαστε τα λεγόμενα διασημοτήτων αλλά και διανοούμενων και τα μεταφέρουμε σαν «κανόνες» στην καθημερινή μας ζωή.

Χύμα..τσίπουρο, χύμα..μυαλά, ή χύμα..φράγκα!!

E-mail Εκτύπωση PDF

patrasΑριστερό Μνημόνιο Νο3: Φωτιές άναψαν στους κόλπους των αμπελουργών (sic), οι προτάσεις του ΟΟΣΑ που φαίνεται ότι υιοθετούνται από την Κυβέρνηση, για κατάργηση της διακίνησης «χύμα τσίπουρου», που παράγουν οι αμβυκούχοι (καζανάδες). Ο ΟΟΣΑ επικαλείται ότι έτσι θα υπάρξει αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και ενίσχυση του ανταγωνισμού στους κλάδους των ποτών. Oι ίδιοι ωστόσο οι αμπελουργοί υποστηρίζουν ότι «αυτό είναι το τυράκι» για να αφανιστεί η αμπελουργία!

Σελίδα 59 από 94

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com