A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ…ΠΥΡΕΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Νέα δεδομένα και πολυδιάστατες διεργασίες δημιούργησε σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα η απόφαση του ΤΣΙΠΡΑ για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, ώστε να ξεφύγει από τα βαρίδια της Αριστεράς Πλατφόρμας και να αποκτήσει ελεύθερο και νέο βηματισμό, προκειμένου να ασχοληθεί απερίσπαστα με τα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας και του λαού.

Πνευματική ή κοσμική ζωή;

E-mail Εκτύπωση PDF

agelosΣτις μέρες μας, η ανάγκη να υποστηρίξουμε την πνευματική μας ζωή, ολοένα και λιγοστεύει. Πολλές φορές, προκειμένου να γίνουμε λιγάκι πιο «σοφοί», ασπαζόμαστε τα λεγόμενα διασημοτήτων αλλά και διανοούμενων και τα μεταφέρουμε σαν «κανόνες» στην καθημερινή μας ζωή.

Χύμα..τσίπουρο, χύμα..μυαλά, ή χύμα..φράγκα!!

E-mail Εκτύπωση PDF

patrasΑριστερό Μνημόνιο Νο3: Φωτιές άναψαν στους κόλπους των αμπελουργών (sic), οι προτάσεις του ΟΟΣΑ που φαίνεται ότι υιοθετούνται από την Κυβέρνηση, για κατάργηση της διακίνησης «χύμα τσίπουρου», που παράγουν οι αμβυκούχοι (καζανάδες). Ο ΟΟΣΑ επικαλείται ότι έτσι θα υπάρξει αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και ενίσχυση του ανταγωνισμού στους κλάδους των ποτών. Oι ίδιοι ωστόσο οι αμπελουργοί υποστηρίζουν ότι «αυτό είναι το τυράκι» για να αφανιστεί η αμπελουργία!

Αποχωρεί ο Παναγιώτης Πάτρας από το ΠΑΣΟΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

patrasΜετά και τις προχθεσινές επιλογές της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για τη θέση του Γραμματέα έφτασε το τέλος της βραχύβιας συμπόρευσης μου με τον χώρο αυτόν.
Μια πορεία που άρχισε με την συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ πέρυσι και που με κόπο και βάσανο συνεχίστηκε με την συμμετοχή μου στις εκλογές του Ιανουαρίου με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη φέτος. Από σήμερα λοιπόν χωρίζουν και τυπικά οι δρόμοι μας.

Λαζόπουλος: Η Ελλάδα έφυγε από την Ευρώπη, αν και παρέμεινε ...

E-mail Εκτύπωση PDF

lazopoulosΣε άρθρο του ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει λόγο για ώρες βαθειάς απογοήτευσης, αναφερόμενος στη συμφωνία που υπεγράφη στις Βρυξέλλες μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων. Σύμφωνα με τον Λαζόπουλο «η Ελλάδα χθες έφυγε από την Ευρώπη, αν και παρέμεινε».

Φοβού τους Έλληνες!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

ellasΟ Νίκος Συρίγος αναρωτιέται τι θα γινόταν αν οι πρόγονοι μας έκαναν εκπτώσεις στην λευτεριά και την αξιοπρέπεια και είναι σίγουρος πως ο κόσμος θα βρει τον τρόπο να ξαναπεί «ΟΧΙ».

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

patterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Πρωτοφανή πράγματα ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας. με αφορμή το Δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής και οι πολίτες βίωσαν για πρώτη φορά, και μακάρι να ναι και η τελευταία, τον φόβο και τις απειλές τόσο από πολιτικούς της πατρίδας μας όσο και από ανθρώπους της Ε.Ε.

ΑΙΔΩΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ»

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΗ εικόνα, που εμφανίζει η Ε.Ε. εν σχέσει με την Ελλάδα και την προσπάθεια της Κυβέρνησης Κοινωνικής Σωτηρίας και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να ανατάξουν στοιχειωδώς την Χώρα ύστερα από τον καταστροφικό πενταετή μνημονιακό «οδοστρωτήρα» και την οικονομική «τοξική συνταγή θεραπείας», που ακολουθήθηκε, είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Θανάσης Λιούτας: Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας

E-mail Εκτύπωση PDF

loutasΤο δημοψήφισμα επόμενης Κυριακής είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της χώρας. Όλοι οι σημαντικοί ηγέτες της Ευρώπης το έκαναν όσο πιο σαφές μπορούσαν: το ΟΧΙ σημαίνει έξοδο από το ευρώ και διάρρηξη της σχέσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D. Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Ραγδαίες και απρόσμενες είναι οι εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας μας και της Ευρώπης. Η αβεβαιότητα για το αύριο, οι απειλές, τα ειρωνικά σχόλια και γενικά η τρομολαγνία που ζούμε καθημερινά σε τίποτα δεν θυμίζει τα μεγάλα... λόγια για αλληλεγγύη, για συμπαράσταση και για κατανόηση ανάμεσα σε αυτή την κοινωνία που λέγεται Ε.E.

Σελίδα 60 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com