A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigasΟ εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών έχει κάποιο νόημα, αν αποτελέσει αφορμή για σκέψη και κριτική των κακώς κειμένων, αλλά και για να δοθεί ελπίδα.
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26/6/2015. Άρθρο του Γεωργίου Τσίγκα ψυχιάτρου, αντιπεριφερειάρχη δημόσιας υγείας.

Κίνδυνος κατάρρευσης του Ίντερνετ

E-mail Εκτύπωση PDF

internetΤο 2015 σαν έτος θα έχει ένα δευτερόλεπτο παραπάνω από ότι τα προηγούμενα. Δηλαδή θα έχει 31.535.001 αντί για 31.535.000. Το δευτερόλεπτο αυτό θα προστεθεί στο... κλείσιμο της 30ης Ιουνίου.

ΦΩΣ…ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Ο Γολγοθάς της αβεβαιότητας και της αποσταθεροποίησης της χώρας και του πολιτεύματος φαίνεται πως ήρθε στο τέλος του και η Ελλάδα θα σταματήσει πλέον αν είναι το σκιάχτρο ...της Ευρώπης και το παράδειγμα προς αποφυγήν στον τομέα της διεθνούς οικονομίας. Αυτό σηματοδοτεί και η έκτακτη σύνοδος κορυφής της ΕΕ αύριο Δευτέρα 22/06/2015.

Μερικές σκέψεις μετά το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

pasokΓια να έχει νόημα και αξία το όλο ιστορικό εγχείρημα αυτού του Συνεδρίου πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στο ευρύτερό του πλαίσιο, πολιτικό και κοινωνικό, ιδεολογικό και ιστορικό. Πρέπει να γίνει διεύρυνση του χωροχρόνου, για να κατανοηθεί καλύτερα το συγκείμενο, να ερμηνευτεί πληρέστερα η κίνηση της σύγχρονης ιστορίας, για να ανιχνευθεί και να δημιουργηθεί το μέλλον.

Ζωτικής σημασίας, η προσπάθεια των πολιτιστικών συλλόγων

E-mail Εκτύπωση PDF

sgarasΣε μια κρίσιμη εποχή, για τη χώρα μας, αλλά, πιο συγκεκριμένα, για την περιοχή μας, η ύπαρξη των πολιτιστικών συλλόγων είναι αναμφισβήτητα, ζωτικής σημασίας. Σίγουρα η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους, σε μεγάλο βαθμό και κάποια στοιχεία κινδυνεύουν να χαθούν, αν δεν τεθούμε σε εγρήγορση. Κυρίως πρέπει να παλέψουμε με νύχια και με δόντια, ώστε να αποφύγουμε και μία κρίση πολιτιστική, που θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο, για τον αφανισμό της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σ. Χατζηγάκης: "Που, αλήθεια, οδηγούν την Ευρώπη οι διάφοροι Σόιμπλε;"

E-mail Εκτύπωση PDF

sotiris-xatzigakisΔήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή Τρικάλων, Σωτήρη Χατζηγάκη
με αφορμή τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στη διαπραγμάτευση:

"Η Ενωμένη Ευρώπη των υψηλών στόχων και των πολλών ελπίδων και προσδοκιών εξωθείται ολοταχώς στα άκρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σήμερα σοβαρά, το πολιτικό και κοινωνικό της οικοδόμημα, αλλά και να διακυβεύεται η ίδια η υπόστασή της.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟ … ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.

Όλα δείχνουν, πως το μαρτύριο της «σταγόνας» τελειώνει εντός των προσεχών ημερών για όλους μας. «Δεν πάει άλλο» είπε η Άγκελα Μέρκελ και έχοντας ως συνεργάτη τον Φρανσουά Ολάντ, επιθυμεί να δώσει ένα τέλος στα βάσανα του Σισύφου, που λέγεται Ελλάδα.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

PATERASΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Πέρασαν σχεδόν εκατό ημέρες από τότε που η σημερινή κυβέρνηση Σωτηρίας ανέλαβε τα ηνία της ρημαγμένης χώρας με ισχυρή και νωπή λαϊκή εντολή.

Ο παλαιοκομμουνισμός του ΣΥΡΙΖΑ στα Πειραματικά σχολεία

E-mail Εκτύπωση PDF


piramatikoΕκείνο που κάνει περισσότερη αίσθηση στην κατεδαφιστική εκπαιδευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ με την απειλούμενη κατάργηση των Πειραματικών Σχολείων δεν είναι τόσο αυτή καθ' εαυτή η άποψή του όσο η επιχειρηματολογία του, που αποκαλύπτει την πλήρη αδυναμία του να συμβαδίσει με τις σύγχρονες τάσεις της εκπαίδευσης και της παιδαγωγικής.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ… ΜΙΜΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.

Πρέπει κάποιος να ζήσει στην Ευρώπη για να αντιληφθεί την μεγάλη διαφορά που έχουμε με του λαούς αυτούς σ' όλο το κοινωνικό, το πολιτικό, πολιτιστικό και το οικονομικό τομέα. Εκεί θα διαπιστώσει το πόσο σωστά είναι δομημένη η κοινωνία τους, και πόσο καθαρά ο Ευρωπαίος πολίτης ενστερνίζεται τις υποχρεώσεις, που έχει προς το κράτος, όσο και τα δικαιώματά του.

Σελίδα 61 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com