A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Βλέποντας καθημερινά τα όσα διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας, τις όποιες δηλώσεις κάνουν τόσο οι υπεύθυνοι όσο και οι ανεύθυνοι, τις άστοχες και ζημιογόνες προτάσεις των κομμάτων οι πολίτες απογοητεύονται και ταυτόχρονα διερωτώνται κατά πόσο είναι δυνατόν να δουλέψει σωστά αυτό που ονομάζεται Δημοκρατία.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ (ΚΑΒΑΦΗΣ)

E-mail Εκτύπωση PDF

karalisΤις τελευταίες δεκαετίες, οι πολιτικοί και η ελίτ κοινωνική τάξη της πατρίδας μας , αφού κατάντησαν την χώρα μας να ζει σε παρακμή, περιμένανε με τους φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ''τους Βαρβάρους '' για να επαναπροσδιοριστούν και να δώσουν καινούριο λόγο στην ύπαρξή τους ......

ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΤου Γεωργίου Παπασίμου

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν διάφορα εγχώρια Μ.Μ.Ε. και συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ή βουλευτές και στελέχη Ελληνικών κομμάτων τις ειρωνείες του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, καθώς και κάθε άλλο δημοσίευμα ξένων Μ.Μ.Ε., μέσω των οποίων δυσφημίζεται η Ελλάδα, θα μπορούσε να τεθεί στο μικροσκόπιο του πολιτικού αναλυτή, αν δεν έκρυβε πίσω του ιδιοτελή συμφέροντα και έναν ιδιότυπο «άρρωστο» εγωκεντρισμό.

ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ
Η μεγάλη κρίση στην Ευρωζώνη και η πρωτοφανής και καταστροφική λιτότητα στην χώρα μας έδειξε πεντακάθαρα πως στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν δύο κατηγορίες χωρών.

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής ΑΝΕΛ
Ένα μεγάλο ερώτημα δημιουργείται στην συνείδηση των πολιτών και γενικότερα στη σημερινή κοινωνία για το «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;».

ΑΡΘΡΟ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ... ΣΙΩΠΗΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

kouloglouΣύμφωνα με τον ευρωβουλευτή το πραξικόπημα αυτό είναι σιωπηλό και βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, έχει ως στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης και την αντικατάστασή της από ένα σχήμα που θα εκτελεί πειθήνια τις εντολές του Βερολίνου και της ευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

ptasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Οι αποτυχημένες οικονομικές πολιτικές, που ακολουθήθηκαν, για πολλές δεκαετίες, κυρίως από το 1981 και μετά, οδήγησαν την χώρα μας στον πολιτικό και κοινωνικό καιάδα... με πολύ δυσάρεστες και πρωτοφανείς επιπτώσεις.

Τσακίστε τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου.

E-mail Εκτύπωση PDF

mpalaΤο ξεκατίνιασμα των εκλεκτών κυρίων (Μαρινάκη , Αλαφούζου κλπ) του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι καθαρά δική τους υπόθεση καθότι ο καθείς (συμπεριλαμβανομένων και όλων αυτών των επιφανών ανδρών που επενδύουν στο ποδόσφαιρο) έχει δικαίωμα να είναι όσο Κατίνα το επιθυμεί.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ «ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ»

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΓράφοντας το επιδραστικό βιβλίο «Η Προτεσταντική Ηθική και το Πνεύμα του Καπιταλισμού» ο σπουδαίος Γερμανός κοινωνιολόγος Μαξ Βέμπερ, στο οποίο τονίζεται ότι, η ηθική του Προτεσταντισμού αποτέλεσε ένα κρίσιμο στοιχείο για την επικράτηση του καπιταλισμού στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι, η σημερινή Γερμανική πολιτικοοικονομική «ελίτ» θα έρεπε σε μία έντονη προτεσταντική «ανηθικότητα», προκειμένου να «κρυφτεί», εν σχέσει με τις ανομολόγητες επιδιώξεις της για την «αυτοκρατορικού τύπου» πρωτοκαθεδρία της στην Ευρώπη και την χρησιμοποίηση της «κρίσης χρέους» ως «τοκογλυφικό εργαλείο» για την αποκόμιση τεραστίων ποσών.

ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΓΕΡΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

soibleΊσως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πιο μισητός άνθρωπος για όλους τους Έλληνες από το Γερμανό ανθέλληνα, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που θυμίζει πολύ ταγματάρχη της ναζιστικής Βέρμαχτ.

Σελίδα 63 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com