A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ…

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

          Αγνώριστη έγινε η ζωή μας και η κοινωνία μας δεν θυμίζει τίποτε από την παλιά και ωραία και ανθρώπινη συμπαράσταση που είχαν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Τότε τα πρόσωπα έλαμπαν και ο ανθρωπισμός ήταν παρόν σε κάθε βήμα της ζωής. Τότε ο άνθρωπος είχε προσωπικότητα, με παιδεία, με αγωγή, με αρετές, με τιμιότητα και με χριστιανική αγάπη.

Η χώρα του ανατέλλοντος πράσινου ήλιου

E-mail Εκτύπωση PDF

ilios1

Ναπολέων Λιναρδάτος

 Το ΠΑΣΟΚ είναι θύμα της απόλυτης επιτυχίας του.Η κρίση αντί να δημιουργήσει μια δυναμική αλλαγής, απλά μας έκανε όλους να συνειδητοποιήσουμε πόσο πραγματικά ΠΑΣΟΚ είμαστε. Κάθε κόμμα, νέο ή παλιό, προσπαθεί να πουλήσει μια έκδοση του κόμματος που δημιούργησε την σύγχρονη Ελλάδα.  

“Ο μικρός μας εμφύλιος”

E-mail Εκτύπωση PDF

dimioyrgiki-rizospastiki-kinisi

Πάνε μήνες τώρα που στην πόλη της Καλαμπάκας έχει ξεσπάσει ένας άτυπος εμφύλιος πόλεμος με αφορμή την πεζοδρόμηση του κεντρικού της άξονα. Προσωπικά ανήκω σε αυτούς που χειροκρότησαν από την πρώτη στιγμή την πιθανότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

itta

Υπάρχουν ορισμένα εθνικά χαρακτηριστικά που τυπώνονται σε όλο το φάσμα της ελληνικής ζωής. Δεν βρίσκονται, βέβαια, όπως και οι αρετές μας σε κάποιο DNA της φυλής μας. Οφείλονται αντίθετα, στις ιστορικές μας ασυνέχειες, αλλά και στην έλλειψη ουσιαστικής παιδείας. Έτσι, μια συνήθης στάση μας απέναντι στα προβλήματα είναι, ότι ως υπευθύνους δείχνουμε πάντοτε όλους τους άλλους.

Καλή Σαρακοστή

E-mail Εκτύπωση PDF

sarakosti1

Οι προεκτάσεις του Τριωδίου στην καθημερινή μας ζωή.
4 ο Μάρτης  σήμερα. Από εδώ και στο εξής  γιορταστικοί και κοινωνικοθρησκευτικοί σταθμοί της Σαρακοστής είναι οι Κυριακές μέχρι το Πάσχα, η 25η Μαρτίου και οι βραδινές ακολουθίες των Χαιρετισμών της Παναγίας κάθε Παρασκευή.

Λέμε ΟΧΙ στις φωτογραφίες παιδιών στο internet

E-mail Εκτύπωση PDF

paidia1

Επιστολή από Αναγνώστη

Προστατεύστε τα παιδιά μας αποφεύγοντας να δημοσιεύετε οτιδήποτε γύρω από αυτά... προστατέψτε τα πρόσωπα τους, τη ζωή τους, την ψυχή τους…

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος - Πολιτευτής

 Σε μεγάλο ΦΙΑΣΚΟ εξελίσσονται οι ερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ως προς τα ονόματα, ανύπαρκτα και υπαρκτά, των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών. Η απροθυμία και η κομματική φτώχεια δείχνουν πρωτοφανή ένδεια αξιόπιστων και ικανών υποψηφίων για να υπηρετήσουν τις τοπικές κοινωνίες.

Η προχειρότητα, οι εκλογές και οι ταλαιπωρημένοι πολίτες

E-mail Εκτύπωση PDF

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα παρακολουθούσαμε με απορία τη Δημοτική Αρχή να παρουσιάζει το κλείσιμο ενός τμήματος της οδού Τρικάλων σαν το έργο της τετραετίας- και όχι μόνο - ενώ από την άλλη πλευρά οι δημότες απεγνωσμένα προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι αυτό δεν είναι παρά ένα τεράστιο λάθος.

anakoinwsi

Ήμασταν παρόντες σε εκείνη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμπάκας όπου το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη συνέχιση της διαδικασίας για τη «δημιουργία και ολοκλήρωση του πεζόδρομου στην οδό Τρικάλων», αδιαφορώντας προκλητικά για τις διαμαρτυρίες μεγάλου μέρους των δημοτών.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

kathigites

  Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Η Κυβέρνηση δημοσιοποίησε το Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.) του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την αξιολόγηση (ΦΕΚ 240 Α/5-11-2013), το οποίο ελάχιστες διαφοροποιήσεις και τυπικού χαρακτήρα έχει από την πρόταση που παρουσιάστηκε πριν από 9 μήνες.

Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του απηχούν σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο ελέγχου για την εκπαίδευση και τον εκπαιδευτικό , χωρίς να υπηρετούν καμία παιδαγωγική λογική και με βασικό στόχο την εξυπηρέτηση των δημοσιονομικών αναγκών.

ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος - Πολιτευτής

           Ο ερχόμενος Μάϊος θάναι ο μήνας της πρόκλησης, της έκπληξης και της ανατροπής. Τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει σήμερα το φθαρμένο πολιτικό σύστημα, η πρωτοφανής κοινωνική εξαθλίωση και η κρισιμότητα της οικονομίας δεν φοβίζουν μόνο τους πολίτες της χώρας μας, τους ξένους επενδυτές αλλά και τους πολιτικούς της Ευρώπης. Όλοι τους είναι έντονα προβληματισμένοι για το τι θα γίνει στο προσεχές μέλλον στην πατρίδα μας.

Σελίδα 71 από 94

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com