A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Άγιος Βασίλειος ή Σάντα Κλάους ;…

E-mail Εκτύπωση PDF

Agios-Vasileios-1Της Ευθυμίας Δ. Γιώτη

Η μετάβαση από έναν παλιότερο τρόπο ζωής στο σύγχρονο περιγράφεται με ισχυρές αντιθέσεις που εμφανίζουν από τη μια μεριά την ικανοποίηση για τις σημαντικές βελτιώσεις στις συνθήκες της ''υλικής ζωής'' (τροφή, κατοικία, ένδυση) και από την άλλη τη δυσφορία, κάποιες φορές, για την αλλαγή της στάσης απέναντι στην ''παράδοση''.

«ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΗΘΟΣ»…!

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής
Έπρεπε να περάσουν τέσσερις δεκαετίες από την Μεταπολίτευση για να χωνέψουμε όλοι μας ότι το πολιτικό σύστημα ήταν σάπιο, ήταν κομμένο και ραμμένο για ελάχιστες οικογένειες της πολιτικής και οικονομικής ελίτ και ότι μας κυβερνούσαν δικτατορικά και απαξιωτικά οι βλάκες απόγονοι της οικογενειοκρατίας. Τώρα όλοι έχουν καταλάβει ότι τόσα χρόνια είχαν τα ηνία της πατρίδας μας άνθρωποι με αλαζονεία, με αμετροέπεια, με άπαρση και χωρίς κοινό νου. Τα παιδιά του μπαμπά, της μαμάς, του θείου και της θείας παρέμειναν, στο πολιτικό στερέωμα, επί σαράντα χρόνια κραταιοί, μικροί, αναξιοπρεπείς και ανίδεοι.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής
Όλα είναι μαύρα, κακά και άραχνα στην πατρίδα μας. Έχουμε πολίτες που είναι βουτηγμένοι στην φτώχεια και την μιζέρια και πολιτικούς, που στην πλειοψηφία απολαμβάνουν, τα όσα έκλεψαν από τον λαό. Είμαστε σε μια κατάσταση οδυνηρή και πάμε στο άγνωστο με βάση τα όσα μας υπόσχονται οι επαγγελματίες Άρχοντες..., οι επαγγελματίες ψεύτες.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed,. M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτή
Στο μάτι του κυκλώνα ευρίσκεται η χώρα μας εδώ και κάμποσα χρόνια. Δεν μπορούσε κανένας μας να υποψιασθεί ή να φαντασθεί ότι θα φτάναμε ποτέ σ'αυτήν την θλιβερή κατάσταση. Εικόνες και ειδήσεις φρίκης πρωτόγνωρες και πρωτάκουστες κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους στα Μ.Μ.Ε. Φτωχοί άνθρωποι, σωστοί έμποροι, τίμιοι υπάλληλοι, αξιοπρεπείς συνταξιούχοι αυτοκτονούν ή κάνουν απόπειρες αυτοκτονίες γιατί είναι άνεργοι, γιατί δεν έχουν να φάνε, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους ή την ΔΕΗ και γιατί δεν έχουν ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε προοπτική.

Χρυσοπληρωμένος, χωρίς σύνδεση με τους μεγάλους οδικούς άξονες και με πανάκριβα διόδια ο Ε65.

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΔήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη, βουλευτή Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ
Ενώ η κυβέρνηση θριαμβολογεί για την «επανεκκίνηση των μεγάλων έργων», η τροποποιημένη σύμβαση για τον Ε65 που κατατέθηκε προς κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά.

Ο ΟΔΥΝΗΡΟΣ «ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΤου Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου Μέλους Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ»

(Μέρος Α')
Σαράντα χρόνια από την εξέγερση της νεολαίας απέναντι στην, τότε, ξενοκίνητη Χούντα των Συνταγματαρχών, με κορυφαία στιγμή το Πολυτεχνείο και την μετέπειτα ελπιδοφόρα για την Χώρα, νέα δημοκρατική Μεταπολίτευση, η Ελλάδα κατέρχεται εδώ και τρία χρόνια, με ταχύτητα, σε έναν οδυνηρό και απροσδιόριστο «κατήφορο».

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι για την επιδείνωση των συνθηκών ζωής εκατομμυρίων γυναικών στην χώρα μας, πάρα πολλές εκ των οποίων εκτός από την οικονομική και ψυχολογική βία βιώνουν και την σωματική. Την ίδια στιγμή χιλιάδες γυναίκες θύματα εμπορίας ανθρώπων δεν προστατεύονται από το θεσμικό πλαίσιο, ενώ οι περισσότερες δομές υποστήριξης βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής
Το ότι φτάσαμε στο σημερινό κατάντημα ως χώρα δεν ήταν κάτι το ξαφνικό ούτε ήταν μη αναμενόμενο.

Χαράμι οι θυσίες όλων των Ελλήνων, μας έπνιξαν τα χρέη

E-mail Εκτύπωση PDF

delastikΓράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Ποια ανάπτυξη; Εφιαλτική θα είναι η επόμενη τριετία! Γιατί ισχυριζόμαστε κάτι τέτοιο; Μα για τον τραγικά απλό λόγο ότι το 2014, το 2015 και το 2016 πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα στο ΔΝΤ το αστρονομικό ποσό των... σχεδόν 19 δισεκατομμυρίων ευρώ!...

Πολιτική ορθότητα, δηλαδή πολιτισμικός μαρξισμός

E-mail Εκτύπωση PDF

napoleonΝαπολέων Λιναρδάτος

Την εβδομάδα που πέρασε μάθαμε ότι δεν μπορούμε σχολιάζουμε αρνητικά και να σατιρίζουμε γυναίκες πολιτικούς.

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή η Μαρία Ρεπούση και η Εύα Καϊλή εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ για τον σεξισμό και ρατσισμό απέναντι στις κυρίες Κωσταντοπούλου και Μακρή.

Σελίδα 73 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com