A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Μέχρι και ο Χασάν μας πήρε χαμπάρι…

E-mail Εκτύπωση PDF

mazidis

του Στρατή Μαζίδη
Από το μέγεθος των καρπαζιών που εισπράττει ένα κράτος μπορείς να καταλάβεις τη σοβαρότητά του αλλά και το σεβασμό που εμπνέει γύρω του.
Η Ελλάδα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της προς την καταστροφή καταφέρνει να μην τη φοβάται (;), σέβεται (;) απολύτως κανείς. Ούτε οι λαθρομετανάστες.

Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη γιατί δε γεννά πια Ισαάκ και Σολωμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

mazidis-1Συμπληρώθηκαν ήδη 17 χρόνια από τις εν ψυχρώ δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Ο Τάσος Ισαάκ προτίμησε να αφήσει την άνεσή του, να συμπαραταχθεί με τους μοτοσικλετιστές και όταν ένας σύντροφός του βρέθηκε να δέχεται τα χτυπήματα των τουρκοκυπρίων και των γκρίζων λύκων, πήγε να τον βοηθήσει με αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του μέχρι θανάτου.

Το πέρασμα του ποταμού και οι ευθύνες

E-mail Εκτύπωση PDF

perasmaΤου Ηλία Βλαχογιάννη βουλευτή Τρικάλων ΝΔ
Πολιτικοί και πολίτες αιφνιδιάστηκαν εξ ίσου ,από τη μεγάλη κρίση του 2009 και του 2010.... Ίσως ο πολιτικός κόσμος να αιφνιδιάστηκε περισσότερο ,γι αυτό και τα λάθη που διαπράχθηκαν κατά την αντιμετώπιση ή καλύτερα για την αντιμετώπιση της κρίσης ,ήταν μεγαλύτερα και αναποτελεσματικά....

Δηλαδή θα πεθάνουμε τον Σεπτέμβρη;

E-mail Εκτύπωση PDF

xardavelasΤο καλοκαίρι του τρόμου ζούμε όλοι μας με όλα αυτά που μας λένε και μας απειλούν.

Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα.

Αυτή είναι η τραγική αλήθεια

E-mail Εκτύπωση PDF

xardavelasΤου Κώστα Χαρδαβέλλα

Ωραία τα success story, και τα παραμύθια περί πλεονασματικών προϋπολογισμών και αύξησης των τουριστών αλλά η δραματική αλήθεια για την πραγματική οικονομία της χώρας, βρίσκεται στην εξαμηνιαία έκθεση οικονομικής συγκυρίας της Εθνικής Τράπεζας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δημοσιεύτηκε χθες και αποκαλύπτει τα εξής:

Στη μέγγενη η Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

meggeniΣτη μέγγενη της Άγγελα Μέρκελ και των Γερμανών Τραπεζιτών βρίσκεται η νέα αποικία του Βερολίνου, που ακούει στο όνομα Ελλάδα.

Η υιοθέτηση της Γερμανικής συνταγής, για την δήθεν επίλυση της Ελληνικής οικονομικής κρίσης - πράγμα που οι ίδιοι οι Γερμανοί, κατ' ουσίαν απεύχονται - οδηγεί στην πλήρη "αφαίμαξη" και των τελευταίων πόρων επιβίωσης του Ελληνικού λαού.

Προσοχή στην ΔΕΗ και το θέμα της ενέργειας

E-mail Εκτύπωση PDF

ioanidisΕνόψει εξελίξεων στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας κρίνω σκόπιμο, να κοινοποιήσω τις απόψεις μου, για τα πολύ σημαντικά αυτά θέματα, που θα απασχολήσουν ακόμη περισσότερο, τις μέρες, που ακολουθούν, την χώρα μας, αλλά για ευνόητους λόγους και την περιοχή μας, η οποία αποτελεί το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας.

Η τσέπη αδειάζει, η ΔΡΑΧΜΗ πλησιάζει

E-mail Εκτύπωση PDF

1000-drxτου Στρατή Μαζίδη
Αν επιχειρήσουμε μια σύγκριση της αποδοχής της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα σήμερα με πριν από τρία χρόνια, θα παρατηρήσουμε μια τρομακτική διαφορά της ισορροπίας υπέρ της δραχμής.

Τι ήξερε ο νομπελίστας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο;

E-mail Εκτύπωση PDF

napoleonΟ Τζέιμς Μπιουκάναν μπορούσε να διαβάσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την ελληνική πραγματικότητα σαν ανοιχτό βιβλίο. Διαβάζοντας τον Μπιουκάναν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Τσοχατζόπουλος δεν είναι ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος και γιατί η Ελλάδα αδυνατεί να βγει από την κρίση.

Όσα φέρνει η ώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

ora-1Ποιος «πληρώνει» τώρα για έναν τέτοιο θάνατο;
Γι' αυτό χρειάζεται να είναι προνοητικοί όσοι δίνουν εντολές.
Ήταν Τρίτη 2α Ιουλίου το πρωί και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν.

Τίποτα δεν έλεγε, ΟΧΙ, ΜΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ και σήμερα έξι μέρες μετά κανένας δεν δίνει
απάντηση σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα της οικογένειας και πολλών ακόμα πολιτών.

Σελίδα 76 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com