A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΌλοι οι πολίτες πυροβολούν καθημερινά τους ανθρώπους που οδήγησαν την χώρα στην σημερινή τραγική κατάσταση, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Γι' αυτό και δεν σέβονται πλέον ούτε τους θεσμούς, ούτε τα πολιτικά πρόσωπα, που έστησαν το αισχρό πελατειακό κράτος και έστρωσαν το μεγάλο φαγοπότι. Οι κλέφτες είναι στο χώρο της πολιτικής και του Οικονομικού κατεστημένου και αυτό είναι γνωστό στην κοινωνία.

«ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ»

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΧωρίς τέλος αποδεικνύεται ο κατηφορικός δρόμος της οικονομικής και κοινωνικής «περιδίνησης», στον οποίο έχει εισέλθει η Ελλάδα στα τρία τελευταία χρόνια της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών. Οι συνέπειες αυτών είναι ιδιαίτερα καταστρεπτικές για την κοινωνία και τη Χώρα, αλλά και την θέση της στον διεθνή χώρο, καθόσον έχει αποδεχθεί τον ρόλο του παγκόσμιου «πειραματόζωου» και της μετατροπής της, από ισότιμη Ευρωπαϊκή Χώρα, σε οιονεί «αποικία χρέους».

«ΝΕΟΚΟΛΛΗΓΟΠΟΙΗΣΗ»

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΜία από τις βασικές αιτίες της χρεοκοπίας της Ελλάδος ήταν οι εγκληματικές πολιτικές της παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας και του πολιτικού προσωπικού, που κυβέρνησε αυτή τη Χώρα,

ΕΛΕΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΜια πρωτοφανής φοροκαταιγίδα έπληξε την χώρα μας τα τελευταία τρία χρόνια. Η καταστροφή, που ήρθε, ήταν αποτέλεσμα των κάκιστων οικονομικών πολιτικών που ακολουθήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες απ' όσους κυβέρνησαν την χώρα.

«ΑΘΩΑ» ΛΑΘΗ Η’ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ»;

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΚαι ενώ το μνημονιακό «κρεσέντο» στην καταρρέουσα Ελλάδα καλά κρατεί, με την ανεργία να αγγίζει το 30% και τα μισά πλέον νοικοκυριά να έχουν κηρύξει στάση πληρωμών,

Οφείλουμε ως κοινωνία να στηρίξουμε τους αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

kassopoulouΟι αγρότες και κτηνοτρόφοι για πολλοστή φορά βρίσκονται στους δρόμους. Αυτή τη φορά συναισθανόμενοι τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι άλλες κοινωνικές ομάδες δεν κλείνουν δρόμους.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – «ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ»: ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΙΒΔΗΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosΗ συχνή εμφάνιση τρομοκρατικών ενεργειών, με αποκορύφωμα την «τυφλή» πράξη βίας από την έκρηξη βόμβας στο εμπορικό κέντρο THE MALL στο Μαρούσι, δημιουργεί σοβαρούς προβληματισμούς, ιδιαίτερα στην σημερινή, χαοτική πολιτική κατάσταση της χώρας, η οποία μετατρέπεται, μέσω των μνημονίων, σε «αποικία χρέους», με ραγδαία εξαθλίωση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Τα άγρια μωρά

E-mail Εκτύπωση PDF

napoleonΣτο δελτίο του ΣΚΑΪ ο Νίκος Ευαγγελάτος και λοιποί δημοσιογράφοι ήταν με το σεις και με το σας στον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ. Τόση ευγένεια, καταδεκτικότητα και ευλάβεια που άγγιζε τα όρια της θρησκευτικής κατάνυξης. Και όλα αυτά ενώ συζητούσαν την εισβολή και κατάληψη υπουργείου από το ΠΑΜΕ.

«Άρση των υποθηκών των αγροτών και χάραξη νέας εθνικής αγροτικής πολιτικής»

E-mail Εκτύπωση PDF

patriotikoΣτην Ελλάδα των τριών μνημονίων και των ασταμάτητων δυσβάσταχτων μέτρων, τα οποία θα έσωζαν τη χώρα από την οικονομική κατάρρευση, τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα αυξάνονται και γιγαντώνονται καθημερινά, απειλώντας με καταστροφή και αφανισμό τους εργάτες της γης. Ο αγροτικός κόσμος έχει φτάσει σε πλήρη απόγνωση.

Ο ’’ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ’’, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

misiakasΣτην μακραίωνη Ιστορία του το Ελληνικό Έθνος, το λίκνο του ανθρώπινου πολιτισμού, γνώρισε αναρίθμητες στιγμές Ηρωισμού και Δόξας. Πάντοτε οι Έλληνες, με τα πεπραγμένα τους, άφηναν παρακαταθήκη, στις νεότερες γενιές,

Σελίδα 80 από 94

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com