A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

H ΔΕΗ, μια παλιά μου αγαπημένη

E-mail Εκτύπωση PDF

DEIΕίναι μέρες τώρα, περίπου ένας μήνας ή λίγο παραπάνω, που βλέπω στα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια, όταν δεν παίζουν τούρκικα γελοία σήριαλ, διαφημίσεις της... ΔΕΗ

Τελείωσαν τα κόμματα! Συνεχίζουν τα κυκλώματα

E-mail Εκτύπωση PDF

karapanagiotiΚαταφέραμε τις λέξεις, αξιοπρέπεια , ηθική και τιμιότητα να τις μετατρέψουμε σε λέξεις άνευ σημασίας και έννοιας.

Όποια πέτρα και να σηκώσεις σε οποιοδήποτε χώρο και αν κοιτάξεις, παντού τα ίδια.

Να φορολογηθεί η πολιτική βλακεία

E-mail Εκτύπωση PDF

forologiaTo κόλπο είναι γνωστό: πετάμε στις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ ένα τρομακτικό φορολογικό συντελεστή (45%), πρόθεση για φορολόγηση στα… παιδιά(!), ώστε μετά τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, αυτά να αποσυρθούν ή να περιοριστούν, οπότε η κυβέρνηση να φανεί κοινωνικά ευαίσθητη! Αστεία πράγματα, στα όρια της γελοιότητας.

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateasΜια νέα εποχή ξεκίνησε για την πατρίδα μας εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, που δυστυχώς είναι τραγική. Χάσαμε τον βηματισμό μας ως κοινωνία και απωλέσαμε τον προσανατολισμό μας. Εκεί που περιμέναμε να ανεβούμε σκαλοπάτι, ξαφνικά βρεθήκαμε στο τελευταίο σκαλί της σκάλας του κακού. Μπροστά μας άνοιξε ένα βαθύ σκοτάδι, που εξαφάνισε ότι είχαμε φτιάξει και ό,τι είχαμε ονειρευτεί. Μια συνωμοσία της αδράνειας και μια πρωτοφανής κατάθλιψη ορθώθηκε στις ψυχές όλων μας.

Μια ζωή λάθος πατήματα

E-mail Εκτύπωση PDF
zoi...διψάσαμε το μεσημέρι μα το νερό γλυφό ...

Έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα και την άνοιξε. Όλη η οικογένεια μαζεμένη τον περίμενε για το μεσημεριανό φαγητό. Η όμορφη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά. Η Ειρήνη δέκα πέντε χρονών κι ο Βασιλάκης στα δώδεκα, απόφοιτος του Δημοτικού. Τους χαιρέτησε όλους με την σειρά και αφού άλλαξε κάθισε στο στρωμένο τραπέζι.

Η Ελλάδα χωρίς εθνικό σχέδιο

E-mail Εκτύπωση PDF

xatzigakisΕίναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια επικράτησε στον κόσμο το σύστημα των «ελεύθερων αγορών». Συγχρόνως, οι έλεγχοι πάνω στα αδηφάγα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα χαλάρωσαν σημαντικά, ώστε να μπορούν πλέον εύκολα να "καταπίνουν" ολόκληρα κράτη και να περιθωριοποιούν κάθε πολιτική εξουσία.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC

OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

anapausaAMε τον `Αρχιμ.Πολύκαρπο Καθηγούμενο της ‘Ιεράς  Μονής του ‘Αγίου Νικολάου ‘Αναπαυσά ‘Αγίων Μετεώρων

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΖούμε ως χώρα «μέσα στην τρελή χαρά» από προχθές που ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του Ευρωγκρούπ για την οικονομική μας στήριξη. Ως θετική χαρακτηρίζουν πολιτικοί, οικονομολόγοι και οίκοι αξιολόγησης την συμφωνία στην οποία κατέληξαν το ΔΝΤ και η Ευρωζώνη σχετικά με την μείωση του Ελληνικού χρέους, ενώ παράλληλα τονίζουν τους υψηλούς κινδύνους που έχουν άμεση σχέση με την εφαρμογή της συμφωνίας αυτής.

Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ «ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ» ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΩΝ 9ο - ΑΙΩΝΑ. μ.Χ.

E-mail Εκτύπωση PDF
  • famAΕπίκουρος  Καθηγητής   ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας.
  • Ιστορικός: Πτυχιούχος  Πανεπιστημίου Ιστορίας Φιλοσοφίας, Ερευνητής.
  • Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας.

ΜΕΡΟΣ: Β΄ 

Σκοπός της δημοσίευσης του άρθρου είναι η ευρύτερη διάδοση του μηνύματος σε Παγκόσμιο επίπεδο,  ότι  η αναρρίχηση γεννήθηκε στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων. Πιστεύω  ότι  η προβολή αυτή αποτελεί   μεγάλη προσφορά όχι  μόνο στους μελετητές, ορειβάτες, αναρριχητές, αλλά  γενικότερα στον Πολιτισμό μας.

Για την εγκυρότητα του ερευνητικού  θέματος,  θεώρησα απαραίτητο να καταγράψω σχεδόν όλες τις   μέχρι   σήμερα  αναφορές από τις παρακάτω  ερευνητικές πηγές:

Ο Φούχτελ και οι «τεμπέληδες» έλληνες

E-mail Εκτύπωση PDF

SotXatzigakΟ τοποτηρητής στην Ελλάδα γερμανός υφυπουργός, κύριος Φούχτελ, δήλωσε προ ημερών πως 1.000 γερμανοί έχουν την ίδια απόδοση εργασίας, όσο 3.000 έλληνες. Με τη δήλωσή του αυτή, ήθελε προφανώς να διακηρύξει πως οι έλληνες εργαζόμενοι πολίτες είναι τεμπέληδες και ανεπαρκείς στη δουλειά τους. Μ’ αυτά τα προσβλητικά λόγια, ο γερμανός τοποτηρητής, ήθελε να τονίσει πως οι έλληνες είναι «ράθυμοι» και «αναποτελεσματικοί» και δεν είναι τόσο αποδοτικοί όσο οι άριοι συμπατριώτες του.

Σελίδα 82 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com