A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Παρέμβαση Ν. Λέγκα για τον Ε 65

E-mail Εκτύπωση PDF

legasΝίκος Λέγκας: Να μην αφήσουμε τον Ε65 στη τύχη του. Για να σταματήσει το "αναπτυξιακό βέρτιγκο" του Ν. Τρικάλων ΜΕΤΩΠΟ και συντονισμός ΤΩΡΑ πριν είναι αργά.

Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ούτε αιφνιδιασμός οι εξελίξεις για τον Ε65. Το πρόβλημα ήταν γνωστό και μάλιστα από καιρό. Από τη στιγμή που άρχισε μια «περίεργη», «προκλητική» και «αντιφατική», όσον αφορά στους στόχους της, επαναδιαπραγμάτευση  της σύμβασης.

O tzampas μένει Ελλάδα πλέον;

E-mail Εκτύπωση PDF

tzampasΤην ώρα που όλοι ψάχνουν να βρουν που θα «κάτσει» η μπίλια των νέων μέτρων, κατά πόσον και πότε θα εκταμιευτεί η περιβόητη δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τους δανειστές μας και ποιες εταιρίες ενδεχομένως φεύγουν από τη χώρα μετά τις Coca Cola και ΦΑΓΕ, το χρηματιστήριο της Αθήνας καλπάζει καταγράφοντας νέο υψηλό έτους. Παράλληλα κάποιοι ξένοι τοποθετούν σημαντικά κεφάλαια στη χώρα μας εξαγοράζοντας επιχειρήσεις, μετοχές εισηγμένων και ομόλογα του δημοσίου.

Χαμογελάει ο Νταβούτουγλου και ακονίζει την χαντζάρα του ο Μπαγις!

E-mail Εκτύπωση PDF

maggriotisΕίμαστε άξιοι της τύχη μας και δεν μας φταίει κανείς... Αν αύριο υποστούμε τις συμφορές σε Εθνικό επίπεδο, οι μόνοι υπεύθυνοι θα είμαστε μόνο εμείς και κανένας άλλος!
Την ώρα που ο Τούρκικος Στρατός προμηθεύεται γέφυρες για να διαβεί τον Έβρο, εμείς βάζουμε δημάρχους να στείλουν επιστολές για να σταματήσουν τα έργα  της τάφρου του 'Εβρου (για δήθεν αλλοίωση του περιβάλλοντος ) που άρχισε ο Στρατηγός Φράγκος, ένας από τους ποιο γνώστες τις Τούρκικης  Στρατιωτικής οργάνωσης αλλά και νοοτροπίας ,σκέψεως και αποφάσεων σε Στρατιωτικό επίπεδο, Έ  είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Για όλα φταίει η Α. Μέρκελ;

E-mail Εκτύπωση PDF

xatzinikolaouΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ της κ. Μέρκελ στην Αθήνα, σε μια περίοδο που η χώρα μας βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στο τέλμα της ύφεσης και οι πολίτες της βιώνουν ομαδικά την κατάθλιψη, ήρθε να σηκώσει το καπάκι της οργής και του θυμού, σε μια κοινωνία που τα δύο τελευταία χρόνια κυριολεκτικά βράζει! Η Γερμανίδα καγκελάριος θεωρήθηκε, για άλλη μια φορά, με αφορμή την εδώ παρουσία της, υπεύθυνη για όλα τα δεινά που πλήττουν την Ελλάδα.

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΤον τελευταίο μήνα η κοινωνία μας είναι στα χαμένα εξ αιτίας των όσων παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. για την χρεοκοπία, την οικονομία, την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους, την ανεργία και φυσικά για τα όσα αναφέρουν για τις περίφημες Λίστες και τους Ληστές του Δημοσίου χρήματος.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

helpΕδώ και αρκετό καιρό δεν γράφω και απλά διαβάζω και παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου τι λένε και πως συμπεριφέρονται μέσα σε όλα τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας.

Αυτό που βλέπω είναι ότι είμαστε όλοι μας άξιοι της μοίρας μας και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί πολύ απλά τα συντηρούμε εμείς οι ίδιοι και θα το κάνω λίγο πιο λιανά.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

anapausaΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

Mε τον Αρχιμ. Πολύκαρπο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου Αναπαυσά Αγίων Μετεώρων

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 OΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο άγιος Λουκιανός ο πρεσβύτερος Αντιοχείας αφού μοίρασε την περιουσία του στους πτωχούς αφοσιώθηκε στη μελέτη των Γραφών. Έφερε στο Χριστό πολλούς ειδωλολάτρες και Εβραίους. Πήγε στη Νικομήδεια να στηρίξει τους χριστιανούς που διώκονταν.

H Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει η αποθήκη λαθρομεταναστών της Ευρώπης

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxogiannisΤο θέμα της λαθρομετανάστευσης αποτελεί για τη χώρα μας μείζον πρόβλημα, με απρόβλεπτες εθνικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές επιπτώσεις.
Ήδη, η Ελληνική κοινωνία, που πάντα υπήρξε τόσο φιλόξενη και ανεκτική στη διαφορετικότητα και τους αδύναμους, άρχισε να συντηρητικοποιείται.

ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΗ αποκάλυψη για την ύπαρξη της λίστας «Λαγκάρντ» ήταν μια πρωτοφανής κα μεγάλη σεισμική δόνηση και παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας. Θεωρείται αυτή η κίνηση ως ένα μείζον πολιτικό θέμα, το οποίο δοκιμάζει και αποσταθεροποιεί την αξιοπιστία του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος και φέρνει προ των ευθυνών τις κυβερνήσεις των δύο τελευταίων ετών.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

anapausasAΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

Mε τον 'Αρχιμ.Πολύκαρπο Καθηγούμενο της 'Ιεράς Μονής του 'Αγίου Νικολάου 'Αναπαυσά 'Αγίων Μετεώρων

Σελίδα 84 από 94

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com