A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ λέει όχι στα μέτρα.

E-mail Εκτύπωση PDF

syrizaΤην ώρα της έσχατης κρίσης για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας, η Βουλή των Ελλήνων κλήθηκε να αποφασίσει για την ζωή των εκατομμυρίων πολιτών που ζουν σε αυτή την χώρα. Ο κάθε βουλευτής με την ψήφο του όφειλε εχθές να τοποθετηθεί απέναντι στην κοινωνία και στην συνείδησή του για το αν επιθυμεί την αφαίμαξη του ελληνικού λαού για την πληρωμή των ληστρικών πανωτοκίων των δανειστών. Το διακύβευμα αυτού του δαιδαλώδους πολυνομοσχεδίου ήταν ένα και απολύτως ξεκάθαρο. Συμφωνούμε στην καταρράκωση του επιπέδου ζωής των ανθρώπων αυτού του τόπου για να πληρωθεί το κατασκευασμένο χρέος και να σωθούν για ακόμη μία φορά οι τράπεζες ή όχι;

Σενάρια αποσταθεροποίησης….

E-mail Εκτύπωση PDF

lampaΕίναι γνωστό ότι το ΔΝΤ στο πέρασμά του αφήνει κατεστραμμένες οικονομίες, διαλυμένες κοινωνίες και κατακερματισμένες (συνήθως και αναξιόπιστες) πολιτικές δυνάμεις. Μέχρις, από τις στάχτες, να ανασυνταχθεί το «νέο».

ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΡΟΜΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΜε την ψυχή στο... στόμα περιμένουν την ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτης, 9-11-2012, τόσο οι πολίτες όσο και τα κόμματα με τους Ευρωπαίους Εταίρους μας. Ο Πρωθυπουργός δήλωσε πως «το κλίμα στο εσωτερικό της χώρας αρχίζει να αλλάζει και σταδιακά κερδίζεται η μάχη αξιοπιστίας στο εξωτερικό». Αισιόδοξος ο Αντώνιος Σαμαράς, κανένας, όμως, δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος εκ των προτέρων για την στάση των βουλευτών στην κρίσιμη στιγμή την ψήφισης των μέτρων την Τετάρτη το βράδυ.

Από τον Μεσαίο Δημοκρατικό Χώρο στη «Μετά-πολιτική» των άκρων και της κοινωνικής διάλυσης

E-mail Εκτύπωση PDF

xatzigakisΜε την είσοδο της ανθρωπότητας στη 3η χιλιετηρίδα, όλες οι κοινωνίες υφίστανται ριζικές ανατροπές. Η πληροφοριακή/επικοινωνιακή εξέλιξη δημιουργεί μια "κοσμόπολη": δηλαδή έναν κόσμο, που είναι μία και μόνον πόλη (το παγκόσμιο χωριό του Mc Luhan). Νέα πολιτικοκοινωνικά δεδομένα διαμορφώνονται και νέοι ορίζοντες σκέψης αναπτύσσονται. Η παλιά μορφή του «αστικού» κόσμου –όπως είχε διαμορφωθεί προηγουμένως, υπό την επίδραση των αρχών του Διαφωτισμού και μέσα από τη λειτουργία του εθνικού κράτους– κλονίζεται συθέμελα και υποχωρεί σε όλα σχεδόν τα μέτωπα. Ο ρόλος του ατόμου αναβαθμίζεται. Το ατομικό υπερισχύει του συλλογικού και οι άνθρωποι παύουν να είναι μέλη μιας συλλογικής προσπάθειας και μεταβάλλονται σε πρωταγωνιστές του ίδιου του εαυτού τους.

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΤο μαρτύριο της σταγόνας περνά σε καθημερινή βάση ο λαός μας. Πότε οι αρνητικές δηλώσεις Ευρωπαίων ηγετών, πότε οι δυσάρεστες προβλέψεις οικονομικών παραγόντων και πότε οι παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, μαυρίζουν την ψυχή των πολιτών και κάνουν το βίο των αβίωτον.

Αποκρατικοποιήσεις, ένα ψέμα ανάμεσα σε πολλά άλλα....

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΑν θα έπρεπε να συνοψίσει κανείς το κυβερνητικό έργο, στην μέχρι στιγμής θητεία αυτής της κυβέρνησης, θα διέκρινε δύο θέματα που «καίνε» τους δανειστές και τους εγχώριους λογιστές τους. Αφενός τα μέτρα κοινωνικής λεηλασίας και αφετέρου το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, ή όπως «κομψά» διατυπώνεται, την «δημοσιονομική προσαρμογή» και τις «ιδιωτικοποιήσεις». Οι «ιδιωτικοποιήσεις» αποτελούν διαχρονικό στόχο όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ από το 1990 μέχρι σήμερα και βέβαια την «σημαία» κάθε νεοφιλελεύθερου διεθνούς μορφώματος, όπως για παράδειγμα του ΔΝΤ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΤα τελευταία γεγονότα στην Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνουν πως το πολιτικό κλίμα άλλαξε άρδην σε διάστημα μόνον δύο μηνών. Τα αρνητικά σχόλια και η ανθελληνική κριτική των ισχυρών της Ευρώπης μετατράπηκαν και σχεδόν όλοι οι ηγέτες με τις θετικές τοποθετήσεις τους, για την οικονομική πορεία της χώρας μας, αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο για την σωτηρία μας και δείχνουν πως τώρα υπάρχει ελπίδα. Η έκτακτη σύνοδος του ευρωγκρούπ την ερχόμενη Πέμπτη για την Ελλάδα τα λέγει όλα.

Παρέμβαση Ν. Λέγκα για τον Ε 65

E-mail Εκτύπωση PDF

legasΝίκος Λέγκας: Να μην αφήσουμε τον Ε65 στη τύχη του. Για να σταματήσει το "αναπτυξιακό βέρτιγκο" του Ν. Τρικάλων ΜΕΤΩΠΟ και συντονισμός ΤΩΡΑ πριν είναι αργά.

Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ούτε αιφνιδιασμός οι εξελίξεις για τον Ε65. Το πρόβλημα ήταν γνωστό και μάλιστα από καιρό. Από τη στιγμή που άρχισε μια «περίεργη», «προκλητική» και «αντιφατική», όσον αφορά στους στόχους της, επαναδιαπραγμάτευση  της σύμβασης.

O tzampas μένει Ελλάδα πλέον;

E-mail Εκτύπωση PDF

tzampasΤην ώρα που όλοι ψάχνουν να βρουν που θα «κάτσει» η μπίλια των νέων μέτρων, κατά πόσον και πότε θα εκταμιευτεί η περιβόητη δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τους δανειστές μας και ποιες εταιρίες ενδεχομένως φεύγουν από τη χώρα μετά τις Coca Cola και ΦΑΓΕ, το χρηματιστήριο της Αθήνας καλπάζει καταγράφοντας νέο υψηλό έτους. Παράλληλα κάποιοι ξένοι τοποθετούν σημαντικά κεφάλαια στη χώρα μας εξαγοράζοντας επιχειρήσεις, μετοχές εισηγμένων και ομόλογα του δημοσίου.

Χαμογελάει ο Νταβούτουγλου και ακονίζει την χαντζάρα του ο Μπαγις!

E-mail Εκτύπωση PDF

maggriotisΕίμαστε άξιοι της τύχη μας και δεν μας φταίει κανείς... Αν αύριο υποστούμε τις συμφορές σε Εθνικό επίπεδο, οι μόνοι υπεύθυνοι θα είμαστε μόνο εμείς και κανένας άλλος!
Την ώρα που ο Τούρκικος Στρατός προμηθεύεται γέφυρες για να διαβεί τον Έβρο, εμείς βάζουμε δημάρχους να στείλουν επιστολές για να σταματήσουν τα έργα  της τάφρου του 'Εβρου (για δήθεν αλλοίωση του περιβάλλοντος ) που άρχισε ο Στρατηγός Φράγκος, ένας από τους ποιο γνώστες τις Τούρκικης  Στρατιωτικής οργάνωσης αλλά και νοοτροπίας ,σκέψεως και αποφάσεων σε Στρατιωτικό επίπεδο, Έ  είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Σελίδα 84 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com