A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

H Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει η αποθήκη λαθρομεταναστών της Ευρώπης

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxogiannisΤο θέμα της λαθρομετανάστευσης αποτελεί για τη χώρα μας μείζον πρόβλημα, με απρόβλεπτες εθνικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές επιπτώσεις.
Ήδη, η Ελληνική κοινωνία, που πάντα υπήρξε τόσο φιλόξενη και ανεκτική στη διαφορετικότητα και τους αδύναμους, άρχισε να συντηρητικοποιείται.

ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΗ αποκάλυψη για την ύπαρξη της λίστας «Λαγκάρντ» ήταν μια πρωτοφανής κα μεγάλη σεισμική δόνηση και παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας. Θεωρείται αυτή η κίνηση ως ένα μείζον πολιτικό θέμα, το οποίο δοκιμάζει και αποσταθεροποιεί την αξιοπιστία του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος και φέρνει προ των ευθυνών τις κυβερνήσεις των δύο τελευταίων ετών.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

anapausasAΤΟ CΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗC ΔΕΥΤΕΡΑC OI AΓΙΟΙ ΤΗC ΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

Mε τον 'Αρχιμ.Πολύκαρπο Καθηγούμενο της 'Ιεράς Μονής του 'Αγίου Νικολάου 'Αναπαυσά 'Αγίων Μετεώρων

Ακόμα κι αν κόψουν όλα τα λουλούδια, η άνοιξη θα έρθει...

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΗ χειραφέτηση της κοινωνίας μέσω της εκπαίδευσης αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά σημεία της γαλλικής επαναστατικής σκέψης του τέλους του 18ου αιώνα. Η εκπαίδευση γενικά, όπως υπογράμμιζε ο Charles – Maurice Talleyrand στην εισήγησή του, στην συνταγματική συνέλευση του γαλλικού επαναστατικού κοινοβουλίου του 1789,

Μας χαρακτηρίζουν οι ενέργειές μας

E-mail Εκτύπωση PDF

erotimatikoΔευτέρα πρωί και απολαμβάνω τον Ήλιο της πρώτης μέρας του Οκτώβρη σε κεντρικό καφέ της όμορφης πόλης μας. Η απόλαυση μου δε αυτή συνοδεύεται και με απλανές βλέμμα καρφωμένο στο πουθενά , αφού τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ενασχόλησης και με άλλα ουσιωδέστερα θέματα.

Το “Μετέωρο” Βήμα του Τουρισμού

E-mail Εκτύπωση PDF

kalampakaΤο άρθρο δημοσιεύτηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην Εφημερίδα ''ΕΣΤΙΑ''

Ο τουρισμός κυριολεκτικά σώζει την παραπαίουσα ελληνική οικονομία. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), το 2010 η συνεισφορά του τουρισμού, με 34,4 δις ευρώ, ανήλθε στο 15,1% του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος (ΑΕΠ), ενώ εκτιμάται ότι το 2011 ήταν μεγαλύτερη.

Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΑποτελεί κοινή πεποίθηση πλέον ότι για την σημερινή απελπιστική θέση της χώρας μας υπεύθυνο είναι το πολιτικό σύστημα που στήθηκε μετά την μεταπολίτευση, για να εξυπηρετήσει όχι τα συμφέροντα του λαού αλλά τα συμφέροντα πολύ ολίγων οικογενειών, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά πράγματα της πατρίδας μας.

Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

PATERASΜία πρωτοφανής εκκωφαντική σιωπή της δυστυχίας και μία πρωτόγνωρη απαξίωση για το πολιτικό σύστημα επικρατούν σήμερα στην κοινωνία μας. Η μεγάλη κρίση, που οδήγησε τους πολίτες στην εξαθλίωση, οφείλεται, κυρίως, στα πολιτικά εγκλήματα, όσων μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα.

Το αυγό του φιδιού του Ισλάμ ...Έσκασε !!

E-mail Εκτύπωση PDF

magriotisΌταν μια χούφτα άνθρωποι με απλό λόγο και χωρίς κανένα ΄΄ ταλέντο'' στην συγγραφή κειμένων έγραφαν για τον κίνδυνο του Ισλάμ ...πολλοί κοντυλοφόροι που γράφουν κατά το δοκούν ...Χαμογελούσαν ειρωνικά ,συγκαταβατικά , εντάξει μωρέ δεν ξέρει , Υπερπατριώτης το παίζει ,τι να μας πει αυτός εμάς τους πολίτες του Κόσμου !

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΌλοι καταλαβαίνουν πως η κοινωνία έχει φτάσει στο όριο αντοχής και από εδώ και πέρα οποιαδήποτε οικονομικά μέτρα μπορεί να πυροδοτήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Δημοκρατία έχουμε μόνο στα λόγια. Στην πράξη το σάπιο και στημένο πολιτικό σύστημα έχει ανατρέψει ακόμα και διατάξεις του συντάγματος προκειμένου να καλύψει τις κλοπές, την διαφθορά και το φαύλο πελατειακό κράτος.

Σελίδα 85 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com