A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΗ φιλοσοφική και διαχρονική σκέψη τον Αρχαίων Ελλήνων έλεγε το: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξηλεύεται» δηλ. όταν πέσει κάτω η βελανιδιά όποιος ξυλοκόπος θέλει κόβει ξύλα. Έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση και στις χώρες που αντιμετωπίζουν πολέμους ή πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις.

Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΣτο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η πατρίδα μας και κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει το που θα 'μαστε σε λίγες εβδομάδες ή σε λίγους μήνες. Τα μαύρα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας μας σπρώχνουν στην χρεοκοπία για να αυξήσουν τα δικά τους κεφάλαια. Έτσι η ανεργία επίσημα είναι στο 23%, η φτώχεια καλπάζει, η ανάπτυξη λείπει και ο κοινωνικός ιστός αφανίζεται.

Τα Πανεπιστήμια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο…απόσπασμα;

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΌτι πολλά, πάρα πολλά πράγματα στην Ανωτάτη Παιδεία μας (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ) είναι «κακώς κείμενα» ή όπως το λέει και ο λαός μας «στραβά και ανάποδα» είναι, δυστυχώς επί σειρά δεκαετιών, μια δεδομένη αλήθεια, μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα...

Ολυμπιακοί Λονδίνου 2012: γιορτές & παρατράγουδα…

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΟ Dr Jacques Rogge είχε πει το ιστορικά "ανεπανάληπτο" (παρόμοια τέτοια έχουν πει άλλοι πρόεδροι ΔΟΕ πριν από αυτόν και θα πούνε και οι επόμενοι μετά από αυτόν) και σας το θυμίζω με κεφαλαία διατηρώντας την «χαριτωμένη» του προφορά: "EFKARISTUME ELLADA!!!"...

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΠΑΥCΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΤΟCΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗCΔΕΥΤΕΡΑC

OI AΓΙΟΙ ΤΗCΕΚΚΛΗCΙΑC MAC ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ

anapausa

Mε τον 'Αρχιμ.Πολύκαρπο Καθηγούμενο της 'Ιεράς Μονής του 'Αγίου Νικολάου 'Αναπαυσά 'Αγίων Μετεώρων

Πώς θα παρελάσει απόψε στο Λονδίνο η FYROM?

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΕπιστρέφω σήμερα στο χθεσινό σχόλιό μου στα blogs με τίτλο «205 Χώρες θα παρελάσουν στο Λονδίνο αύριο!» καθώς διαπίστωσα ότι ο γνωστός αναλυτής δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Βρετανικού Sky-News κ Tim Marshall αναφέρεται σήμερα (όπως έκανα εγώ στο δικό μου σχόλιο στα ελληνικά blogs) στην πιθανότητα διπλωματικών προβλημάτων εφόσον οι Σκοπιανοί αποφασίσουν να παρελάσουν με καμιά πινακίδα τύπου «Republic of Macedonia» οπότε και μπορεί κανείς να υποθέσει πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες.

Άλλο το «ρατσιστικό» σχόλιο και άλλο ο… «ρατσιστής!»

E-mail Εκτύπωση PDF
piperopoulosΛυπήθηκα μαθαίνοντας ότι το twit της αθλήτριάς μας κ Βούλας Παπαχρήστου προκάλεσε την απόφαση της ΕΟΕ και τον ΑΜΕΣΟ αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου...

Άξια!

E-mail Εκτύπωση PDF
axiaΤο κείμενο της Βούλας Παπαχρήστου δεν ήταν αστείο.. Αστεία είναι τα ανέκδοτα που λέμε για Αγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους κι όμως κανένας δεν ενοχλείται.. Κανείς δεν φτάνει στο γελοίο σημείο να τα χαρακτηρίσει ..'ρατσιστικά'! Όμως το κείμενο της Βούλας για τους Αφρικανούς που έχουν κατακλύσει την χώρα μας, ήταν κάτι παραπάνω..! Ηταν μία ειρωνική κραυγή αγωνίας για το χάλι στο οποίο έχει φτάσει η Πατρίδα μας από τις ορδές των ξένων εποικιστών.. Και για αυτήν την κατάσταση, κανείς προβεβλημένος δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται και να σηκώνει ανάστημα.. Η κυρίαρχη ιδεολογική θολοκουλτούρα της δήθεν 'ισότητας' που μας κρατάει υπνωτισμένους στο καναπέ να βλέπουμε τουρκικά σήριαλ, αυτόματα αποκεφάλισε την πρωταθλήτρια μας.

Γιατί να επιλέξω ένα ελληνικό προϊόν, ειδικά αν το εισαγόμενο είναι φθηνότερο;

E-mail Εκτύπωση PDF

elinikoΑκούμε συνεχώς από φίλους και αναγνώστες τον ίδιο προβληματισμό: "Γιατί να επιλέξω ένα ελληνικό προϊόν, ειδικά αν το εισαγόμενο είναι φθηνότερο, έστω και οριακά;"

Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί λόγοι. Ας τους δούμε πιο αναλυτικά:

Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας: Χόρτα ξερά, Χόρτα Χλωρά και άλλα πολλά

E-mail Εκτύπωση PDF

karakitsiosAΈνα χρόνο μετά την τελευταία μεγάλη διοργάνωση στο Δημοτικό Στάδιο ¨Βασίλης Καρακίτσιος ¨ και το σταμάτημα του χρόνου καταδεικνύεται μέσα από τις φωτογραφίες .

Σελίδα 88 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com