A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ . . . ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής

          Στο σταυροδρόμι της καταστροφής βρίσκεται η Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Τα λάθη του Πρωθυπουργού, οι παλινωδίες, ο καιροσκοπισμός, το πολιτικό κόστος και η ανικανότητα των Υπουργών και των Βουλευτών οδηγούν στο γκρεμό. Δεν είναι καθόλου άστοχο να πούμε πως καταρρέουν με Δόσεις…!

Ανακοίνωση ‘’Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία’’ για τον καταρροϊκό πυρετό

E-mail Εκτύπωση PDF

aptmlks

O καταρροϊκός πυρετός συνδέεται άμεσα με την οικονομική δυσπραγία των κτηνοτροφών να σιτίσουν τα πρόβατα. Ο πανελλαδικός μέσος ορός τιμής του πρόβειου γάλακτος είναι γύρω στα 85 λεπτά στον παραγωγό . Το κόστος παράγωγης ενός κιλού πρόβιου γάλακτος ανέρχεται στα 0,81 λεπτά. Το 91% του παραπάνω κόστους είναι η διατροφή του ζώου και το υπόλοιπο 9% είναι η εμβολιοθεραπεία και η αποπαρασίτωση.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής

 

   Όπως όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στη Ρώμη, έτσι και σήμερα, όλοι οι δρόμοι της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας οδηγούν στις πρόωρες εκλογές, που τόσο τις ξορκίζουν σε καθημερινή βάση οι Σαμαράς – Βενιζέλος, η Ε.Ε., καθώς και τα βολεμένα κομματόσκυλα που δεν δούλεψαν ποτέ και ζούνε παρασιτικά από τα χρήματα των φορολογουμένων.

Γιατί είμαι με το μέρος μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατικής Παράταξης

E-mail Εκτύπωση PDF

patras

Επειδή τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται και γράφονται σχετικά με την "μεταπήδηση" πολλών στελεχών του "πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ" προς τον ΣΥΡΙΖΑ,

Επειδή πράγματι είναι τουλάχιστον πολιτική "αγυρτεία" το φαινόμενο τέτοιων στελεχών, που ενώ στα χρόνια των "παχιών αγελάδων του ΠΑΣΟΚ" ευχαρίστως συνωθούνταν να βοσκήσουν στα "εύφορα σοσιαλιστικά" λιβάδια της πασοκικής εξουσίας σήμερα - μετά την τόσο κοπιώδη προσφορά τους στον τόπο, αυτός αδόξως "τρακάρισε" στο επάρατο "μνημονιακό" 2010- φαίνεται ότι από άλλο (το ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ) μονοπάτι επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!!!!

Ποτέ πια ναζισμός!

E-mail Εκτύπωση PDF

nazi

Σημειώστε ότι η φρίκη αρχίζει από το 1933 και εντούτοις η Ευρώπη δεν ξεσηκώνεται, οι λαοί της και οι πολιτικές δυνάμεις της δεν εναντιώνονται συλλογικά και αποτελεσματικά στο ξεκίνημα της βαριάς σκιάς της βαρβαρότητας. Όλοι θεωρούν ότι ο κύκλος του θανάτου θα κλείσει στους Εβραίους ή στους ομοφυλόφιλους ή στους ανάπηρους ή στους κομμουνιστές.

Σελίδα 131 από 188

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com