A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» για την πυρκαγιά στην περιοχή των Αντιχασίων

E-mail Εκτύπωση PDF

antixasia

Ο Σύλλογος διαφύλαξης και ανάδειξης αγιομετεωρίτικης κληρονομιάς «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» για την πυρκαγιά στην περιοχή των Αντιχασίων.

Σοβαρό πλήγμα στο οικοσύστημα.

Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποκατάσταση του οικοσυστήματος.

Η φθορά

E-mail Εκτύπωση PDF

karalis

‘’…Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, κάποιοι   πεισματάρηδες   αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά…’’

                                                     ‘’Έλληνας νομπελίστας ποιητής’’

         Αγαπητοί ‘’Άνθρωποι’’, ο μοναδικός λόγος για να ασχοληθείς με τα κοινά ,όποια κι αν είναι αυτά, ‘’σύλλογοι, δήμοι, περιφέρειες, κεντρική πολιτική σκηνή.

Τι σημαίνουν τα Α4 και Α3 στο χαρτί εκτύπωσης;

E-mail Εκτύπωση PDF

a41

Όλοι λίγο - πολύ ξέρουμε τι είναι μια κόλλα Α4. Ένα κομμάτι χαρτί θα μου πείτε. Επίσης οι περισσότεροι έχουμε ακούσει και για την Α3 ή και για κάποιες ακόμη. Τι σημαίνει όμως αυτό το Α3 και Α4;

κωδικοποίηση χαρτιού κατά ISO Τα ονόματα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από μια κωδικοποίηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 216 που υιοθέτησαν οι περισσότερες χώρες του κόσμου εκτός από τις Η.Π.Α. και κάποιες γειτονικές χώρες που χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό σύστημα στο οποίο για παράδειγμα το αντίστοιχο της Α4 ονομάζεται letter και είναι ελαφρώς μικρότερο.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ….ΡΟΔΑΚΙΝΕΑΣ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

 

          Πέρασαν σχεδόν 26 μήνες που η Συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είναι στο τιμόνι της χώρας χωρίς να ‘χει βελτιωθεί η τραγική κατάσταση της κοινωνίας… Η αβεβαιότητα, η φοροκαταιγίδα, η δυστυχία κα η ανεργία συνεχίζεται. Ένας κακός συνδυασμός φόρων, μέτρων λιτότητας, κάκιστων μεταρρυθμίσεων και μείωσης μισθών και συντάξεων δεν έφερε την πολυπόθητη ανάπτυξη και την αποκατάσταση του κύρους του κράτους. Το πιάτο… ήταν και παραμένει… άδειο. Τώρα κάθε μέτρο συνοδεύεται και από υπόσχεση … ψευτοπαροχών, για να μπορεί να … ελπίζει ο δυστυχισμένος πολίτης.

Η Παναγία στην περιοχή Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

panagia

Η περιοχή της Καλαμπάκας, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, τιμά ιδιαίτερα την Παναγία κάτι που αποδεικνύεται από το πλήθος των εκκλησιών και μοναστηριών που αναφέρονται στο πρόσωπό της. Πολλές είναι και οι εικόνες που δίνουν, η κάθε μία με ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο, αυτό το στοιχείο που ο λαός αντιλαμβάνεται και θέλει να προσδώσει στο πρόσωπο της Παναγίας. Κατ' αρχήν υπάρχει η ανεκτίμητης αξίας αμφιπρόσωπη εικόνα του Αρχαίου Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας όπου από τη μια πλευρά εικονίζεται η κοίμησή της και από την άλλη η σταύρωση του κυρίου.

Σελίδα 134 από 188

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com