A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο κόμμα από τον Λοβέρδο: ΡΙΚΣΣΥ, η διακήρυξη

E-mail Εκτύπωση PDF

loverdosΤη δημιουργία πολιτικής κίνησης με την ονομασία Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.) ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
«Η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία καταρρέει η ελληνική οικονομία και οι τρομακτικές επιπτώσεις της για την πλειονότητα των ελλήνων πολιτών είναι εν πολλοίς συνέπεια της ευδαιμονικής Δημοκρατίας, του σκοτεινού προσώπου της Μεταπολίτευσης που μας οδήγησε στον γκρεμό. Πλην όμως, θέλοντας και μη, άνοιξαν τα μάτια μας.

ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ : «Η Θεσσαλία έρμαιο της μνημονιακής πολιτικής»

E-mail Εκτύπωση PDF

SIRIZAΣτο πλαίσιο της συνεδρίασης της ειδικής μόνιμης επιτροπής των περιφερειών πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με την πορεία και τα προβλήματα των μεγάλων έργων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε σχέση με την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Ε65, με την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου καθώς και με την ηλεκτροκίνηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκέντρωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

anexartitiΠραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο των Τρικάλων η Παντρικαλινή συγκέντρωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απεύθυναν ο Συντονιστής του Νομού Τρικάλων του κόμματος Κώστας Χαρίσης και οι Πολιτευτές του κινήματος στα Τρίκαλα, Στέλιος Λάσκος, Θανάσης Βλάχος και ο Θεόδωρος Κοτρώνας.

Κατά την ομιλία του ο κ. Βλάχος τόνισε:

Pulse: Νέο προβάδισμα 4,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

komataΝέο προβάδισμα 4,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «6 Μέρες». Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή ενώ πτώση σημειώνεται στα ποσοστά των κομμάτων της συγκυβέρνησης, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων.

Κάλεσμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

E-mail Εκτύπωση PDF

anexEllinΗ Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Κινήματος «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» καλεί τα μέλη, φίλους και ψηφοφόρους στην συνάντηση που πραγματοποιεί την προσεχή Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» με θέμα τρέχουσες εξελίξεις, συντονισμός δράσης και οργανωτικά ζητήματα.

Ομιλία της Χρυσής Αυγής Τρικάλων για τα γεγονότα της 17 Νοέμβρη

E-mail Εκτύπωση PDF

XaugiΤο Σάββατο 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων της Χρυσής Αυγής, παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, με θέμα τα γεγονότα του πολυτεχνείου του 1973.

Στην αντεργατική θύελλα προχωράμε με οργανωμένη ανυπακοή

E-mail Εκτύπωση PDF

pameΣυνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στα βάρβαρα μέτρα, που μας χτυπούν, που μας οδηγούν πίσω ολοταχώς, στον εργασιακό μεσαίωνα.

Συνεχίζουμε με όλες τις μορφές αγώνα, εξασφαλίζοντας τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, απέναντι σε Κυβέρνηση, πλουτοκρατία και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συνταξιοδότηση μεταναστών: Απάντηση του Υπουργού Εργασίας στον Ηλία Βλαχογιάννη

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxogiannisΑπαντώντας στην με αρ. πρ. 2802/11.10.2012 ερώτηση, που κατατέθηκε στη Βουλή από το βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη και αφορά στη συνταξιοδότηση μεταναστών με μικρό χρονικό διάστημα ασφάλισης και χωρίς μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Αλλάζουν οι βουλευτικές έδρες λόγω της απογραφής

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΑλλαγή σε 25 βουλευτικές έδρες επέφερε η τελευταία γενική απογραφή πληθυσμού του Μαΐου 2011, σύμφωνα με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο καθορίζονται οι βουλευτικές έδρες κάθε εκλογικής περιφέρειας.

Στη Βουλή το νομοσχέδιο ισότητας φύλων κατά την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας

E-mail Εκτύπωση PDF

siriza

Εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών κατά την άσκηση αυτοτελούς επαγγελματικής δραστηριότητας

Στις δύο κοινές συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα, των επιτροπών «Κοινωνικών Υποθέσεων» και «Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», εξετάστηκε η κύρωση το σχέδιο νόμου του Υπ. Εργασίας σχετικά με την εναρμόνιση με την ευρωπαϊκή Οδηγία 2010/41/ΕΕ, που αφορά στην «Εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών κατά την άσκηση αυτοτελούς επαγγελματικής δραστηριότητας».

Σελίδα 51 από 66

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com