A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο ισότητας φύλων κατά την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας

E-mail Εκτύπωση PDF

siriza

Εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών κατά την άσκηση αυτοτελούς επαγγελματικής δραστηριότητας

Στις δύο κοινές συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα, των επιτροπών «Κοινωνικών Υποθέσεων» και «Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», εξετάστηκε η κύρωση το σχέδιο νόμου του Υπ. Εργασίας σχετικά με την εναρμόνιση με την ευρωπαϊκή Οδηγία 2010/41/ΕΕ, που αφορά στην «Εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών κατά την άσκηση αυτοτελούς επαγγελματικής δραστηριότητας».

Παράνομες αμμοληψίες στον Πηνειό καταγγέλλει ο Γ. Κυρίτσης

E-mail Εκτύπωση PDF

kiritsisΠαράνομες αμμοληψίες στον Πηνειό ποταμό καταγγέλλει ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος κατέθεσε μάλιστα και σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Σκληρή απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τρικάλων στον Ταμήλο,

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΟι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ" δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες μια ανοιχτή επιστολή προς τους τρεις βουλευτές της Ν.Δ που ψήφισαν τα νέα δυσβάστακτα μετρά αγνοώντας επιδεικτικά την υποτέλεια όπου οδηγείται η χώρα ,την συνεχή φτωχοποίηση της κοινωνίας και την διάλυση κάθε εργατικού κεκτημένου.

Απάντηση Δένδια σε ερώτηση του Κ. Σκρέκα για τους λαθρομετανάστες

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekasΤην διαβεβαίωση ότι η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να λυθεί του πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στη χώρα μας έλαβε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας, από τον αρμόδιο Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια. Ο Υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Σκρέκα τον ενημερώνει πως ήδη υλοποιείται με επιτυχία η επιχείρηση με την ονομασία «Ξένιος Ζευς» και σύντομα αυτή θα επεκταθεί και στην επαρχία.

« Όψιμοι σωτήρες»

E-mail Εκτύπωση PDF

anexartiti«Απάντηση της ΝΕ Ανεξαρτήτων Ελλήνων προς τους βουλευτές της ΝΔ Τρικάλων»

Αγαπητοί κ.κ. Βλαχογιάννη, Σκρέκα και Ταμήλο διαβάσαμε τις πρόσφατες δηλώσεις σας προς τα τοπικά ΜΜΕ όπου προσπαθώντας να εξηγήσετε τα ανεξήγητα, επικαλείστε ως αναγκαιότητα για την ψήφιση των νέων σκληρών και βάρβαρων μέτρων του 3ου Μνημονίου μια δήθεν σωτηρία της χώρας και των πολιτών.

Πέρασε το μεσοπρόθεσμο με 153 ψήφους και 7 διαγραφές

E-mail Εκτύπωση PDF

cameraΕχθές η βουλή με 153 ψήφους ενέκρινε το πολυνομοσχέδιο, το "Μνημόνιο 3 " με τα επώδυνα μέτρα που αυτό εμπεριέχει προκειμένου για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας.

Αναφορά Ηλία Βλαχογιάννη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxogiannisΑναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων, με θέμα το προσωπικό καταστημάτων κράτησης.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΡΩΤΗΣΗ

tamilosΠρος τον Υπουργό: Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, παράγει περίπου από 200.000 έως 270.000 τόνους εκκοκκισμένου βάμβακος (870.000-1.170.000 δέματα). Καλλιεργούνται κατά μέσο όρο 2,6 έως 3 εκ. στρέμματα ετησίως, ενώ αντλούν το εισόδημα τους περί 50 – 60.000 αγροτικές οικογένειες ετησίως. Η χώρα μας κατατάσσεται στη 10η θέση διεθνώς μεταξύ των χωρών που παράγουν βαμβάκι και στην 7η θέση στις εξαγωγές.

Κατέλυσαν τη Δημοκρατία στο Κοινοβούλιο!

E-mail Εκτύπωση PDF

SAMARASΠρωτοφανής η έπαρση της κυβέρνησης Σαμαρά που έχει de facto καταργήσει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Αναπάντητες 300 ερωτήσεις βουλευτών, 120 μέρες έχει να εμφανιστεί ο Αντ. Σαμαράς στην ολομέλεια!

Τον πλήρη εξευτελισμό της Βουλής επιχειρεί να πετύχει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, επιβάλλοντας -στους τέσσερις μήνες διακυβέρνησής της- ένα ιδιότυπο μοντέλο αντι-κοινοβουλευτικής εξουσίας.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. ο Μιχάλης Ταμήλος

E-mail Εκτύπωση PDF

tamilosΣτην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της οδού Συγγρού, μίλησε ο Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος.

Σελίδα 52 από 67

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com