A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με τον Πάνο Καμμένο συναντήθηκε ο Πολιτευτής Θανάσης Βλάχος στο Βόλο

E-mail Εκτύπωση PDF

kamenosAΜε τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Βόλο ο πολιτευτής Τρικάλων του κόμματος Θανάσης Βλάχος στο περιθώριο των εγκαινίων των γραφείων της οικείας Συντονιστικής Επιτροπής και της περιοδείας αυτού στη Μαγνησία.

Αυτοί είναι οι 33 επαχθείς όροι που μας επιβάλλει το «Μνημόνιο 3»

E-mail Εκτύπωση PDF

mnimonioΤο «Μνημόνιο περιλαμβάνει 90 σελίδες και είναι έτοιμο να καθαρογραφεί και να κατατεθεί στη Βουλή ώστε να ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη. Σε αυτό η Τρόικα δεσμεύει την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα ύψους 13,5 δισ. ευρώ για την ερχόμενη διετία με συγκεκριμένα και αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

ΣΥΡΙΖΑ 28,8% - ΝΔ: 26,4% - Χρυσή Αυγή: 11,8%

E-mail Εκτύπωση PDF

komataΆνοδο για την Χρυσή Αυγή, τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ΚΚΕ καταγράφει η δημοσκόπηση της Μarc, με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να προηγείται, μετά την αναγωγή, με 2,4% της Νέας Δημοκρατίας που χάνει δυνάμεις, ενώ και το ΠΑΣΟΚ κατρακυλάει σε μονοψήφιο ποσοστό.

Μιχάλης Ταμήλος: «Θα ασχοληθώ προσωπικά με τον Ε- 65»

E-mail Εκτύπωση PDF

samarasAΜετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών , ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πήγε στο εντευκτήριο της Βουλής και περικυκλώθηκε από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο, όπου εξήγησε πολλές λεπτομέρειες της σύσκεψης και απάντησε σε ερωτήματα των βουλευτών και των δημοσιογράφων.

Ανασχηματισμός με Βενιζέλο - Κουβέλη αντιπροέδρους, μετά την ψήφιση των μέτρων

E-mail Εκτύπωση PDF

anasximatismosΤο αίτημα του Eurogroup να τεθούν προ των ευθυνών τους οι κυβερνητικοί εταίροι. Ζητούν νέες υπογραφές και πιστή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Οι κινήσεις Σαμαρά μετά την ψήφιση των νέων μέτρων από τη Βουλή

Ενεργό συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ προβλέπει το σχέδιο του πρωθυπουργού, αμέσως μετά την ψήφιση των νέων μέτρων, όπως άλλωστε ζητά και το Eurogroup.

Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά

E-mail Εκτύπωση PDF

komataΞεκάθαρο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται  στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προηγείται με 3,5 μονάδες διαφορά από την ΝΔ. Εντυπωσιακά χαμηλά ποσοστά συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με την ΔΗΜΑΡ με 5,5%.

Aυθαίρετες συλλήψεις πολιτών

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaAΟμάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Τρικάλων Δριτσέλη Παναγιώτα κατέθεσαν ερώτηση Σχετικά με τις αυθαίρετες συλλήψεις 24 πολιτών με αόριστες  κατηγορίες και τις αναίτιες προσαγωγές εκατοντάδων πολιτών στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας της 9ης του Οκτώβρη 2012.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Ν.Δ. κατά 15 μονάδες

E-mail Εκτύπωση PDF

syrizaΟ Αντώνης Σαμαράς κρίνεται ως καταλληλότερος πρωθυπουργός, με ποσοστό 43%, έναντι 28% του Αλέξη Τσίπρα, όπως προκύπτει από το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue. Το ποσοστό του πρωθυπουργού παρουσιάζεται αυξημένο κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, σε αντίθεση με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, το ποσοστό του οποίου σημείωσε πτώση κατά μια ποσοστιαία μονάδα.

Απάντηση της βουλευτού Δριτσέλη στον κ. Σκρέκα

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΚύριε Σκρέκα και κύριοι της κυβέρνησης, οι πολιτικές πιρουέτες δεν λύνουν το πρόβλημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Σεισάχθεια για όλους τώρα.

Πριν από μερικές ημέρες συζητήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, η οποία βεβαίως και απορρίφθηκε από τα μνημονιακά κόμματα, με το αιτιολογικό ότι στοιχίζει ακριβά στις τράπεζες.

Όλοι στους δρόμους

E-mail Εκτύπωση PDF

KKEΚλιμάκιο του ΚΚΕ συνεχίζοντας τις περιοδείες στους χώρους δουλειάς έκανε περιοδεία στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

Σελίδα 53 από 66

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com