A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΟμάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Τρικάλων Δριτσέλη Παναγιώτα κατέθεσαν επίκαιρη επερώτηση προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με το θέμα των οικονομικών οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

«Η μνημονιακή πολιτική στραγγαλίζει την ειδική αγωγή»

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΟμάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Τρικάλων Δριτσέλη Παναγιώτα κατέθεσαν ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας σε σχέση με το θέμα της κατάρρευσης της ειδικής αγωγής. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν οι βουλευτές, «όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 6 του Συντάγματος, του άρθρου 1 του ν.3699/2008 και του άρθρου 24 του ν. 4074/2012 (Σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρίες – Εκπαίδευση)

Αναφορά Ηλ. Βλαχογιάννη προς τον Υπουργό Ευρ. Στυλιανίδη

E-mail Εκτύπωση PDF

vlaxogianisΑναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη υπέβαλε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 ο βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης. Η αναφορά έγινε ύστερα από αίτημα των εργαζομένων με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που υλοποιεί η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Κ.Α.) Τρικάλων, σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων τους από τον Μάρτιο του 2012 μέχρι και σήμερα.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"

E-mail Εκτύπωση PDF

tagipΗ Άγκυρα ανεβάζει επικίνδυνα την ένταση με τη Δαμασκό, καθώς το τουρκικό πυροβολικό σφυροκόπησε στόχους στη Συρία. Οι δυο χώρες βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου.

Μετά την έκρηξη οβίδας στην περιοχή Ακτσάκαλε, το απόγευμα της Τετάρτης το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως η Τουρκία χτύπησε στρατιωτικά τη Συρία.

«Οι δυσβάσταχτες αυξήσεις στις εισφορές ΟΓΑ»

E-mail Εκτύπωση PDF

sirzaΟμάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Τρικάλων Δριτσέλη Παναγιώτα κατέθεσαν ερώτηση τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομικών για το ζήτημα των δυσβάσταχτων αυξήσεων των εισφορών ΟΓΑ.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών θα αναστείλει την εφαρμογή της απόφασης για τη συγχώνευση των Δ.Ο.Υ.

E-mail Εκτύπωση PDF

dimarΟ βουλευτής Λάρισας της ΔΗΜΑΡ, κ. Θωμάς Ψύρρας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη, με αφορμή τη σχεδιαζόμενη συγχώνευση των εφοριών.

Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Θ. Ψύρρα, ο κ. Γ. Μαυραγάνης άκουσε με προσοχή τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ ο οποίος του παρέδωσε κείμενο για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών των Δ.Ο.Υ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας

E-mail Εκτύπωση PDF

sirzaΑνοίγει ο δρόμος για αλλαγή πλεύσης της Ελλάδας ως προς την πυρηνική ενέργεια

Με την ευκαιρία της σημερινής συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση σχεδίου νόμου αναφορικά με την ανάδειξη της Ελλάδας ως χώρας υποδοχής και διοργάνωσης Περιφερειακού Εκπαιδευτικού Κέντρου της Ευρώπης για Θέματα Ραδιενέργειας, Μεταφορών και Ασφάλειας Καταλοίπων, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΦΛΕΓΕΤΑΙ! ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

sriaΟ Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία, επιτέθηκε με στρατιωτικά μέσα στην Συρία. Δεν έχει γίνει γνωστό με τι μέσα, αλλά συνεδριάζει η στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ αυτή την στιγμή και μάλλον πρόκειται για κλασική ανταλλαγή πυρών πυροβολικού.

Τρανταχτά ονόματα στη “χαμένη” λίστα και πολιτικός σεισμός για το “κουκούλωμα”

E-mail Εκτύπωση PDF
  • lista 20 άτομα με καταθέσεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο
  •  Που ήταν η λίστα με τα 1.991 ονόματα
  •  Μπαλάκι οι ευθύνες για την 20μηνη καθυστέρηση
  •  Μόνο η Ελλάδα δεν χρησιμοποίησε τη λίστα

Το Δεκέμβριο του 2010 έφτασε στα χέρια του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου η λίστα με τα 1.991 ονόματα Ελλήνων καταθετών στην

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«Η χώρα τελεί υπό κατοχή»

E-mail Εκτύπωση PDF

kamenosΗ Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή επανέλαβε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σελίδα 54 από 66

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com